Lucian M Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Mai, asta mic si verde, daca observi ora la care e scris post-ul, vei observa ca e trecut de ora 12. Daca nu stii, azi au fost tezele cu subiect unic la matematica la clasele a VII-a si a VIII-a. Daca iar nu stii, de la ora 12 nu mai ramane nicio clasa in scoala dupa ora de inceput a tezelor. Daca iar nu stii- scoala mea e centru de examen. Daca iar nu stii, sunt in comisia de examen (ma ocup cu descarcarea/multiplicarea subiectelor etc.). Deci vrand-nevrand, stau la secretariat de la ora 12 pana dupa ora 14, cand se aduc tezele de catre supraveghetori. Spune-mi tu ce sa fac in timpul acela de doua ore, cand am doar de trimis situatiile cu prezenta si de raspuns la telefon, chestie la care mai mult secretara e "sefa"). Oricum, nu te priveste pe tine ce fac eu si te-as ruga sa nu te mai bagi unde nu-ti fierbe oala. Asta a fost ultimul "dialog" purtat cu tine. Link to comment
sergiuhusca Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Eu nu ma bag,dar cred ca steph,a spus-o la caterinca! Link to comment
Senna Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 (edited) 1/2 Dacia Show, absolut de ras http://www.youtube.com/watch?v=b1D5k8CQo2w...feature=related Edited May 17, 2008 by Senna Link to comment
andrei_xxl Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 1/2 Dacia Show, absolut de ras Ce face omu' cand n-are ce face Asta a fost tare...cumnatu-meu cu frana de mana ) Myth busted, nu suntem cumnati, sic! Link to comment
Senna Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Bai, chiar nu mi se pare de ras gagiul, a vrut sa faca o treaba si a facut-o super Link to comment
Cumnatu Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Funny mi se pare sa fie proprietari de Lada in Usa. Link to comment
tolin Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Sunt la fel ca proprietarii de Chrysler in RO. Link to comment
Brainiac Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 (edited) Care-i faza? Ca eu nu prea ma prind... Edited May 19, 2008 by Brainiac Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Ideea e sa ii faci trafic. Link to comment
rm.popa Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Funny mi se pare sa fie proprietari de Lada in Usa. Spioni ruşi în "adormire"... Link to comment
andrei_xxl Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 http://ladausa.net/ NKVD-ul undercover > Link to comment
Aty Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 (edited) I-am facut. Si la reputatie ...ce sa mai zic acum...multumesc oricum...sper totusi ca te-ai distrat pe seama sitului... oricum...poate nu ai apucat sa te razi si de asta ( fara link) ORANGE World Edited May 19, 2008 by atyqsound Link to comment
laurentziu83 Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Poza e facuta in fata sediului Orange din Galati, acum in iarna. Nici nu ma mira, la cati cai era sa calc prin centru iarna asta. Link to comment
Aty Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 (edited) Poza e facuta in fata sediului Orange din Galati, asa e ..e pe strada brailei daca nu ma insel Edited May 20, 2008 by atyqsound Link to comment
KumKum Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Pai caii sunt ai clientilor care sunt in magazin si cat mai poposesc ei pe acolo i-au lasat sa mai pasca putin. Link to comment
Mircea Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 atunci cind ai nevoie sa descui o usa , cu miinile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus miinii pe care cu greu ti-ai eliberat-o ". ( Legea Degeabasuni) " singura data cind poarta se inchide singura e atunci cind ai lasat cheile pe dinauntru ". ( Legea tuipastelemasiidecheie ) " cind ai miinile pline de unsoare incepe sa te gidile nasul...". (Legea Nasuvreauntura ) " cind ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important...". ( Legea imitragpalme) " daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cind toti din jurul tau sint disperati...e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei". ( Legea incan-apicatmoneda ) " problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!". ( Legea astanueviata) " vei ajunge fugind la telefon exact ca sa auzi cum cineva inchide receptorul". ( Legea ghicicineafost ) " mereu sint doua filme bune pe doua programe diferite la televizor...dar mereu la aceasi ora". ( Legea isibatjocdenoi ) " Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata!" ( Legea numaiflescai) " orice corp omenesc scufundat intr-o vana facind o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul!". ( Legea cinedracusuna) " orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!". (Legea nicisamacacinlinistenupot) " viteza vintului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!". (Legea chelulnuseagita) " daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult... Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect!". ( Legea sa-mibagpiciorul) " Mereu cind ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cind intirzii doar 5 minute... vor fi toti deja prezenti ... si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap!" ( Legea n-amaripilapicioare) " nu lua viata pre serios, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!". Link to comment
john Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 (edited) http://ioniliescu.files.wordpress.com/2008/05/dsc_0134.jpg iliescu in debug - watch > Sa scapam PSD-ul de bug-uri Edited May 21, 2008 by john Link to comment
tolin Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Ii statea mai bine in haine vargate a-ni-ma-lului. Link to comment
BogdanG Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Din seria "Bucuresti, capitala europeana" Link to comment
Recommended Posts