tolin Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 ... trebuie sa adaugi: "consuma mai putin !" Link to comment
BogdanG Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Leano nu e este murdar parbrizul ci este sablat de la atita nisip si pietre, oricum acum l-am rezolvat complet cu o piatra asa ca o sa-l schimb . Link to comment
Mike1 Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/a...serioase/265913 Link to comment
john Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Nu stiu de ce mai angajeaza aia si nu se descurca singuri, ca la sfarsit zic: "ne mai inmultim daca piata o cere". Poate ies si mai ieftin. Link to comment
hawkeye Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 http://eat.rawfood.com/_landing/view.php?articleid=8283 Link to comment
Aty Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Laba Electorala... Domnul Catindat Laba Vasile (ce neinspirat, putea sa-l cheme Laba Ion) cauta slogan pentru campanie Propun sa-l ajutam Iata cateva propuneri venite din sanul drep al partidului Laba - fapte, nu vorbe! Pentru ei, pentru voi, pentru noi toţi, Laba! Alegerea corectă , Laba! Gospodaru' Laba o sa faca treaba! Laba nu te lasa la greu! Nu vota cu stinga, Laba e de dreapta! Cu Laba vom reusi! Link to comment
Cumnatu Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 (edited) daaaaamn ! Edited May 23, 2008 by Cumnatu Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Clik pe "Reclama un abuz" !!!!!!!! Link to comment
laurentziu83 Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Unde le gasiti bre si p-astea? Link to comment
tzighy Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 nu e vreo greseala nevinovata, era scris la fel si pe cealalta parte a pancartei Link to comment
Lucian M Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 O fi fost trasa la xerox color? )"> Link to comment
Salex Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Parca vazusem un post legat de Bucuresti ... capitala europeana, etc. Va prezint noul arbore decorativ, un fel de concurenta cu palmierii de la Mamaia. Cred ca sint destul de multi prin oras, insa asta mi s-a parut maiestuos, aproape 2 metri. Il gasiti pe Mihai Bravu, aproape de Mega Image La Universitate ... Ultimul racnet de Dacie, dragster i-am zis eu. Zoomati ca sa vedeti in afara de priza de aer de pe capota si aripioara de rechin ... din priza de aer. Inspre parbriz, erau date niste gaurele (in priza de aer). Banuiesc eu ca este util pe timp de iarna, caldura de la motor dezgheata parbrizul. Noi am inchis ... insa voi sinteti bineveniti. Mai poftiti ! ... pe Selari Tot in seara respectiva mi-a fost dat sa mai vad una destepta, asta cred ca e pe Kovaci. Deci Dl. Constantinidis JR. va ofera urmatoarele : Mai am si altele, insa revin zilele urmatoare ... Link to comment
Mircea B Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Prietene, tu viteza de 177 km/h poate ai avut-o în timp ce te remorca ceva Ferari sau erai în cădere liberă, dar atunci nu mai puteai să ne scrii astfel de aberaţii. Conform cărţii tehnice a maşinii tale viteza maximă este de 176 km/h, asta în condiţii de speciale: setări maşină, combustibil, anvelope, vânt, circuit de probe şi mai ales pilot de încercări. Poate ne prezinţi măcar o poză că cu indicatorul ăla de viteză care îţi indica ţie 177 km/h. Dacă întradevăr indica atât numai cei de la metrologie mai pot să-i facă ceva că este defect. Link to comment
starsteel Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 (edited) Esti la furat daca tu ma crezi vreun plod din ala care braveaza cu viteza de 177 km/h cand in cartea tehnica e trecut 176...viteza in format digital adica numeric inregistrata pe GPS de 177 km/h a fost pe autostrada M3 pe o portiune fara panta cu 3 persoane la bord si cu cateva bagaje in portbagaj ar fi fost culmea sa testez masina intr-o panta. Aberant esti tu daca crezi ca o viteza maxima la o masina de serie se obtine cu conditii speciale "setări maşină, combustibil, anvelope, vânt, circuit de probe şi mai ales pilot de încercări". Curat aberatii! O sa le transmit celor de la MIO ca gps-ul lor de 11 milioane e defect din fabricatie la fel si celor de la Chevrolet pt. cei aprox. 185 km inregistrati pe bord deasemenea ii reclam pe cei de la Petrom ca nu respecta cifra octanica si in loc de 95 mi-or fi pus de 110 iar in ceea ce priveste setarile masinii o sa pun o camera video noaptea pe masina sa vad cine mi-a pregatit-o pt. circuitul de formula 1 de la Hungaroring. PS. Ar mai fi o varianta, probabil licenta mea obtinuta pe vremea cand in universitati se tineau examene adevarate nu corespunde cerintelor formidabile din ziua de astazi si am confundat cifrele invatate in clasele primare. Ai fost penibil cu postarea de mai sus sau poate euforic dupa cateva pahare de vin...e totusi sambata seara. Edited May 24, 2008 by starsteel Link to comment
tolin Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 (edited) ... şi mai ales pilot de încercări. Orice-ai zice, frate otelar, dar pilot de incercari nu ai avut. Asa ca, cei 177 km/h inregistrati de aparatele tale nu se pun. Edited May 24, 2008 by tolin Link to comment
robert_11 Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Nu vad de ce ar fi asa imposibil sa atingi 177 km/h. Acea viteza de 176 de km/h data de catre cei de la Chevy, este viteza pana la care ei garanteaza. Nici decum viteza maxima sau vreo limitare de viteza. Vreau sa cred ca macar atat lucru stii. Eu il cred pe om ca a prins atat pentru ca eu am mers pe autostrada C-ta - Buc aproximativ 100 de km cu 180 km/h (pe vitezometru). Asa ca nu vad de ce n-ar prinde 185. @MirceaB Poftim Aveo care merge cu aproape . Link to comment
andreib Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 (edited) Orice dezbateri legate de geografia, demografia si regiunile Romaniei in stil ,, ba a matii" as dori sa fie evitate! Edited May 25, 2008 by andreib Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 E adevarat. Nu poti avea 177km/h cand cartea iti zice 176 fara modificari. De unde, domne? Ce-i drept si eu am prins 193 pe Gps cu a mea dar e din cauza ca stau noaptea si frec toba de esapament pe interior pentru a avea o evacuare cat mai lina. Metoda e destul de simpla: intai dau cu un pamatuf din ala de sters hornurile dupa care cu un bat si ceva smirghel in varf dau luciu sitelor. Metoda e garantata si poate face ca un Matiz sa ajunga la 160 km/h. Nu am incercat inca la un Lacetti de 1.6 dar poate incearca colegii de pe forum si ne spun la ce viteza au ajuns. Link to comment
starsteel Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 (edited) P.S. Mai solicit inca odata o curatenie care sa vizeze off-topicul, inclusiv aceasta bineinteles. Nici cel al unui super-moderator nu strica sa fie sters nu de alta insa exista pt. eventuale devieri si pm-ul altfel devierile se mentin in continuare. Eventual sa se incerce o mutare catre threadul in care e mentionata viteza maxima atinsa. Eu continui sa spun ceea ce am vazut pe GPS adica 177km/h in conditiile prezentate, mai precis, drum normal, modificari ZERO, intretinere dupa 11 luni de functionare deasemenea ZERO. Merci! Edited May 25, 2008 by andreib Gata, am inteles, ai prins 177km/h iar Oradea este mai ... decat Galatiul care are fruncea industriei, combinatul siderurgic. Acum get over it and get ontopic! Link to comment
Lucian M Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Zmeu- tu sigur nu glumesti? Nu de alta, da' mai citesc unii ce scrii si se apuca sa "frece toba pe interior" si apoi vin cu poze de la tahometru. Link to comment
Recommended Posts