Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Zmeule, eu in loc de perie de frecat hornurile am folosit turatiile mari ca sa curat esapamentul, dar peste 180 n-am prins la drum drept. Daca voi folosi peria, ating 200?

Da, dar tot trebuie sa freci cu smirghel.

:-W Caterinca e in alta parte, nu credeti?

Cine face caterinca?

Surprinzator ceea ce mentionezi tu aici fara nicio vrajeala cu mana pe inima iti spun ca eu am avut aprox.185 pe bord, 177 pe gps viteza probata la "blana" pe o portiune de cel putin 10 km iar benzina era Petrom de 95, motorul e nespalat de 11 luni si ceva adica de la achizitie

Este cunoscut faptul ca daca iti speli motorul iti creste v max cu cel putin 5 km/h, zmeul de aia il spala in fiecare saptamana... cu periuta de dinti! :D

Deci eu daca il spal cu turbojetul si cu sampon Formula 1 - wax and Carnauba- imi creste viteza cu macar 10-15 km/h? Capacul de motor cu incsrptiile argintii il dau si cu WD40 de straluceste... ca lumina =))

Este cunoscut faptul ca daca iti speli motorul iti creste v max cu cel putin 5 km/h, zmeul de aia il spala in fiecare saptamana... cu periuta de dinti! :D

Din pacate nu ai inteles sensul mesajului meu, esenta era ca nici macar nu am spalat motorul in toata aceasta perioada concluzia fiind ca merg cu o masina de serie iar viteza obtinuta e 100% datorita celor care au fabricat-o adica si mai clar eu nu am intervenit cu nimic asupra masinii nici macar cu normalele intretineri in exploatare.

"reason for edit" de mai sus denatureaza in mod evident contrele care existau pe "jurnalul meu de bord" in care eram atacat pt. originea mea moldoveana de un...roman.

Edited by starsteel
"reason for edit" de mai sus denatureaza in mod evident contrele care existau pe "jurnalul meu de bord" in care eram atacat pt. originea mea moldoveana de un...roman.

Dupa cum am spus mai sus, get over it. Nu stiu daca ai observat, dar eu sunt din Iasi (care ghiceste unde este) asa ca nu vad ce te tot agiti atat. Ai ceva de demonstrat?

Edited by andreib
Din pacate nu ai inteles sensul mesajului meu, esenta era ca nici macar nu am spalat motorul in toata aceasta perioada concluzia fiind ca merg cu o masina de serie /.../

De unde rezultă că dacă speli motorul se poate spune că ai făcut tuning.

Cum sa te lasi singur fara mijloc de transport.

Pentru mobra noua am facut de actele de inmatriculare azi. Pentru ca iti cer RCA cand depui actele, omul care s-a ocupat de treaba l-a facut inainte sa ajunga la Politie. Dar nu i-a trecut prin cap ce o sa urmeze. Cand a depus toate draciile la Politie, la intrebarea "Cand ies numerele?" raspunsul a fost "In cam 2 ore" :o Si da, erau numere preferentiale.

Asa ca acum am numere, dar nu am RCA. Cel putin nu pentru urmatoarele 2 zile.

Dammit. :D

Pentru ca iti cer RCA cand depui actele, omul care s-a ocupat de treaba l-a facut inainte sa ajunga la Politie.

...

Asa ca acum am numere, dar nu am RCA. Cel putin nu pentru urmatoarele 2 zile.

Eu nu mai inteleg nimic... :o

Stai sa-ti desenez, sa intelegi > :)

Gata...uite:

post-17-1211811273_thumb.jpg

Sau mai clar, asa o sa arate Sato zilele astea, pina cand ii intra in vigoare RCA-ul :mrgreen:

post-17-1211811465_thumb.jpg

E mai clar acum? :P

Edited by Sebian