steph Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 am auzit ca are sora domne de varsta mea ... si nici macar poza nu vrea sa imi dea... da mai lucram la partea asta Link to comment
Satori Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Ce sa faci cu poza? Ia sora! (totusi ai grija, Espero face Matizul) Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Deocamdata Esperoul meu nu face pe nimeni ca e cam demontat pe motiv de taximetrist fara stopuri, dar lasa, ii dau un "head start". Link to comment
steph Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 pai vreau ca sa imi fac o idee despre sora. care ma stie de pe la intalniri puteti sa puneti o vorba buna ... dau de serios. Link to comment
Shenck Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 steph said: am auzit ca are sora domne de varsta mea ... Se lauda doar Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 (edited) Exact! Ai dreptate, nene Şenc. Edited July 21, 2005 by Zmeul cel rau Link to comment
steph Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 zmeul nu se indupleca deloc Link to comment
Shenck Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 steph said: dau de serios. Aha, dupa ce ca esti dator vindut incerci sa ne si mituiesti. Link to comment
remix Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 hai ca ma inscriu si eu la surioare (asta doar asa sa ma bag si eu in discutie) Link to comment
steph Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Shenck said: Aha, dupa ce ca esti dator vindut incerci sa ne si mituiesti. <{POST_SNAPBACK}> dator ? Link to comment
Shenck Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 (edited) DA Zmeul cel rau said: Sa plateasca, ca s-a dat la sor-mea! Si inafara ca te-ai dat la fata, i-ai luat si numarul de la masina si l-ai aruncat dupa, doar asa ca sa pari interesant , da hai ca nu te spun daca-ti platesti datoria Edited July 21, 2005 by Shenck Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Hopaaaaa! Deci tu ai fost! Ai pus-o, Stefule! Vin special la intalnire pentru tine! Link to comment
Shenck Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 (edited) Upsss, am uitat sa bag mesajul intre Steph, nu am vrut sa se prinda S"> , daca vrei sa scri ceva pune tagurile astea ca sa nu citeasca zmeu' Poate ai inteles gresit..., nu era el Edited July 21, 2005 by Shenck Link to comment
darem Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 TARE rau de tot discutia asta! Ce pot altceva sa zic, rad singur in fata monitorului si se uita seful chinezoi la mine de parca am innebunit ... sau poate ca da cine stie! Oricum nu mai e mult! Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Shenck said: Poate ai inteles gresit... nu era el <{POST_SNAPBACK}> Cum sa nu fie el? Nu ai zis tu adineauri ca el era? Iti retragi cuvintele acum? Daca nu el, atunci cine? Hai, ca asta e prea de tot! Link to comment
Shenck Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Unde bre ca nu inteleg ? Reciteste inca o data raspunsul: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...indpost&p=83146 Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Si tu esti smecher? Adineauri am vazut ca era scris. Ma faci nebun? Stiu ce am vazut! De ce il aperi? Matale esti administrator aici. Ar trebui sa fii un exemplu de onestitate. Link to comment
steph Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 io am impresia ca forumu` asta comploteaza impotriva mea ... intai membra acum ... Link to comment
Shenck Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Hai... poate nu se prinde niciunu Nici Zmeul si nici Vaxxi ca dezactiveaza tagul invizibil Nu e domnule nimic scris. Ai clickait gresit, mai mult ca sigur Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Daca am clicait gresit, atunci de ce am warnul la 80%? Ce am facut sa il merit? Daca nu ma mai vreti pe forumul asta e suficent sa spuneti! Link to comment
VAXXi Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Eu ti-am dat 80% warn pentru ca ai contrazis un admin, adica pe Shenck. Rusine ! Link to comment
Shenck Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Zmeul cel rau said: Si tu esti smecher? Adineauri am vazut ca era scris. Ma faci nebun? Stiu ce am vazut! De ce il aperi? Matale esti administrator aici. Ar trebui sa fii un exemplu de onestitate. Vezi ca ai de la vaxxi 80%, ma faci nebun Il scot dupa , ca e nevinovat Link to comment
laurentziu83 Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Si pe mine cu cat o sa ma frigeti pentru nick-ul ala? Ca inca nu mi-a venit factura acasa. Ca sa stiu daca mai am malai luna asta sau nu. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Nu credeam ca e posibil sa se ajunga aici! Si de ce? Din cauza ca il aparati pe unul care a avut tupeul sa se dea la sor-mea si sa ii scoata numarul de inmatriculare de la masina, sa ma faca sa il caut prin boscheti. Si eram si in sesiune atunci... Banati-ma de tot daca vi se pare un motiv serios! Link to comment
Recommended Posts