Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

M-am gandit indelung si am ajuns la o concluzie. Cum sa ne facem putina publictate? Este simplu. Cum la Stele Verzi fetele se bat in miere sau ciocolata eu propun sa organizam o bataie intre 2 gagici (pot face parte si dn DWC) care sa se lupte in ulei de motor! Sa vezi acolo scene alunecoase si poate ...

Astept inscrierile membrelor pe PM-ul meu. Numele organizatorilor vor fi divulgate dupa inscrieri.

Pai evident ca nivelul investitiilor va fi direct proportional cu bunavointa concurentelor fata de organizatori. Daca fetele merita, au un stil de viata turbo (vezi Guta sau Vijelie sau cum il chema pe manelistul in cauza) atunci le vom ajuta cu ulei Racing/Competition 0w60.

Stiti si voi cum e, uleiurile se potrivesc la tipul de motor, deci totul va depinde de concurente... capacitate cilindrica, uzura cilindrilor, pozitia in care se alfa (orizontal, vertical, oblic adica boxer, linie sau V) etc.

Pentru astfel de detalii se face, deci, o verificare amanuntita a fetelor cu probe pe dyno, niste ture pe pista si se ia o decizie.

Nu fiti sfioase, inscrieti-va la Methoda si vi se vor oferi cele mai bune conditii de rulare... concurs.

aia cu Matizul chiar nu este de ras!!! in caz ca nu ai observat bietul om a avut vizitatori in masina si crede-ma ca nu erau din aia care admirau :( , mai pe scurt Matizul e sparttttttt !! si nu este deloc amuzant

Laur, tu nu stii cum se sparg tico si matiz? pur si simplu tragi de echerul usii si bagi mana... Eu asa am descuita o data masina cand mi-a inchis o desteapta cheile inauntru...

Absolut la fel arata SuperNova unui prieten de-al meu dupa ce a fost "vizitata"!!!

@laur crede-ma, masina aia a fost sparta si repet inca o data:nu este deloc amuzant

Edited by Maniaku

cristi_ro: cum alimentez laptop-ul? direct din priza.? PAPU: da PAPU: tai mufa de la transformator belesti firele si le bagi in priza cristi_ro: pai aici zice de 12 volt PAPU: e vrajala ma daca bagi direct la priza merge mai repede cristi_ro: k cristi_ro: asteapta PAPU: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am glumit tampitule nu baga PAPU: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am glumit tampitule nu baga cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A IESIT FUM DIN EL CE MOR*II MAT*I MIAI FACUT cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA cristi_ro: ba cretinule nu era al meu dobitocule ce mortii matii ma fac acum este negru tot PAPU: ahhahah HAHAHAAHAH doamneee mare ti`e prostiee))) si toata la ala ...

• 2 weeks later...