Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Pentru ca iti cer RCA cand depui actele, omul care s-a ocupat de treaba l-a facut inainte sa ajunga la Politie. Dar nu i-a trecut prin cap ce o sa urmeze. Cand a depus toate draciile la Politie, la intrebarea "Cand ies numerele?" raspunsul a fost "In cam 2 ore" :o Si da, erau numere preferentiale.

Asa ca acum am numere, dar nu am RCA. Cel putin nu pentru urmatoarele 2 zile.

E nu, ca tu ai nevoie de 2 desene.

@Satori: N-ai gasit si tu pe nimeni sa-ti faca un RCA cu data de vineri? :) :->

Nu Mircea, n-am nevoie :)

Insa, daca persoana respectiva stia ce facea(asa inteleg) trebuia sa-si dea seama ca va primi actele plus numerele in ziua respectiva sau a 2-a zi, deci un RCA facut din timp era foarte bun!

Si este evident ca l-a facut inainte de a se duce la politie ca altfel nu-ti primeste actele, doooh! :P

Edited by mike.omega

Pai si mie mi-au dat numere preferentiale in aceeasi zi, insa nu m-am dus dupa ele ca n-am mai avut timp :D

Bine... aici mai intervine o chesite. Una e sa ceri numere de dimensiuni normale, si alta e sa ceri numere pentru moto :)

Sau mai clar, asa o sa arate Sato zilele astea, pina cand ii intra in vigoare RCA-ul :mrgreen:

PhotoID6990.jpg

Nu, nu... asta-i VAXXi, iti zic io. ;)

Edited by NFS
Bine... aici mai intervine o chesite. Una e sa ceri numere de dimensiuni normale, si alta e sa ceri numere pentru moto :)

Deci pana la urma, numerele astea se fac undeva pe acolo, pe loc. Nu aveau ei de unde sa stie ca 8 si ceva BUH o sa fie la moto, deci in format mic si doar o bucata (Btw, soferul de la firma s-a intors din drum ca i-am dat doar un numar de inmatriculare =)) )

Nu, nu... asta-i VAXXi, iti zic io. ;)

It's not me, for sure :D

Eu gust cu placere din CBF acum :D

In mod normal exista pe "stoc" un numar de placute...in "ordine" sau cele mai frecvente in mai multe combinatii.

Daca ce se cere nu e pe stoc, se da comanda si se face...dureaza maxim 24ore din cate stiu.

(Can am luat numerele la Accord mi-au zis ca daca's pe stoc cele "preferentiale" le iau atunci, daca nu...a doua zi...)

La Buletine si-au luat imprimanta si le fac indoor...nu cred ca si-au luat si stanta de numere... :D

Iar mie mi-au dat din prima doua...nu ma suparam sa-mi dea decat una...

Si? i-au dat a dua placuta? poate o pui la atas... =))

Nu, mai, de data asta teapa si-a luat-o soferul, nu politzaiul. Cred ca le-au facut un soft sau ceva si afiseaza un mesaj mare: "DOAR O PLACUTA!" cand e vorba de motoare si scutere.

Chiar, intrebare de baraj, RCA-ul vechi, pe numele fostului proprietar, mai e valabil? :D

Depinde ce scrie in acel RCA. In pricipiu nu, ca tu ai alt numar de inmatriculare acum :) Insa poti sa-i dai RCA-ul fostului propietar sa se duca la asigurari sa-si mai recupereze din banii dati pe RCA ;)

Depinde ce scrie in acel RCA. In pricipiu nu, ca tu ai alt numar de inmatriculare acum...

Nu conteaza numarul de inmatriculare, nici nu e trecut. Iti dai seama ca nici in noul RCA nu e trecut numarul de inmatriculare pentru ca, surprise! :D , nu exista cand s-a facut asigurarea.

Sorinel (fi-ti-ar idul de ras, nu ma chinui sa il scriu :P ), oare o fi legal sa imi pun si eu asa numarul? :D

Iti dai seama ca nu as mai avea probleme cu radarele alea fixe ;)

Chiar, intrebare de baraj, RCA-ul vechi, pe numele fostului proprietar, mai e valabil? :D

Nu are cum sa fie, e ca si cum ai folosi RCA-ul meu, sa acoperi pagubele produse de tine.

Domnezeule... mai ca-mi venea sa-mi fac cont s-o intreb daca i s-au terminat lamele de ras. #-o

Las-o asa ca-i sexy > :)

post-4881-1211879219_thumb.jpg

Edited by uskt2005