alx Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Daca nu ai RCA valabil, cand il faci, intra in vigoare din a 3-a zi. Link to comment
VFX Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Ahaaa...acum am inteles... Tot fara numar a ramas... ...sau poate e decat in spate... Link to comment
mike.omega Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 @Satori: N-ai gasit si tu pe nimeni sa-ti faca un RCA cu data de vineri? Link to comment
VFX Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Pai, am inteles ca a facut prin broker toata tarasenia...si astia de obicei nu se baga la deastea... Link to comment
Mircea Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Pentru ca iti cer RCA cand depui actele, omul care s-a ocupat de treaba l-a facut inainte sa ajunga la Politie. Dar nu i-a trecut prin cap ce o sa urmeze. Cand a depus toate draciile la Politie, la intrebarea "Cand ies numerele?" raspunsul a fost "In cam 2 ore" Si da, erau numere preferentiale. Asa ca acum am numere, dar nu am RCA. Cel putin nu pentru urmatoarele 2 zile. E nu, ca tu ai nevoie de 2 desene. @Satori: N-ai gasit si tu pe nimeni sa-ti faca un RCA cu data de vineri? Link to comment
mike.omega Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 (edited) Nu Mircea, n-am nevoie Insa, daca persoana respectiva stia ce facea(asa inteleg) trebuia sa-si dea seama ca va primi actele plus numerele in ziua respectiva sau a 2-a zi, deci un RCA facut din timp era foarte bun! Si este evident ca l-a facut inainte de a se duce la politie ca altfel nu-ti primeste actele, doooh! Edited May 26, 2008 by mike.omega Link to comment
Mircea Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Stia ce face, numai ca nu stia ca primeste actele si numerele in 2 ore, mai ales fiind vorba de nr preferentiale. Dooh! Link to comment
mike.omega Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Pai si mie mi-au dat numere preferentiale in aceeasi zi, insa nu m-am dus dupa ele ca n-am mai avut timp Bine... aici mai intervine o chesite. Una e sa ceri numere de dimensiuni normale, si alta e sa ceri numere pentru moto Link to comment
NFS Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 (edited) Sau mai clar, asa o sa arate Sato zilele astea, pina cand ii intra in vigoare RCA-ul Nu, nu... asta-i VAXXi, iti zic io. Edited May 26, 2008 by NFS Link to comment
andrei_xxl Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 http://pitzipoanca.org/ voi, zânelor care estetzi zâne... Link to comment
Satori Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Bine... aici mai intervine o chesite. Una e sa ceri numere de dimensiuni normale, si alta e sa ceri numere pentru moto Deci pana la urma, numerele astea se fac undeva pe acolo, pe loc. Nu aveau ei de unde sa stie ca 8 si ceva BUH o sa fie la moto, deci in format mic si doar o bucata (Btw, soferul de la firma s-a intors din drum ca i-am dat doar un numar de inmatriculare ) Nu, nu... asta-i VAXXi, iti zic io. It's not me, for sure Eu gust cu placere din CBF acum Link to comment
VFX Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 In mod normal exista pe "stoc" un numar de placute...in "ordine" sau cele mai frecvente in mai multe combinatii. Daca ce se cere nu e pe stoc, se da comanda si se face...dureaza maxim 24ore din cate stiu. (Can am luat numerele la Accord mi-au zis ca daca's pe stoc cele "preferentiale" le iau atunci, daca nu...a doua zi...) La Buletine si-au luat imprimanta si le fac indoor...nu cred ca si-au luat si stanta de numere... Iar mie mi-au dat din prima doua...nu ma suparam sa-mi dea decat una... Si? i-au dat a dua placuta? poate o pui la atas... Link to comment
Satori Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Nu, mai, de data asta teapa si-a luat-o soferul, nu politzaiul. Cred ca le-au facut un soft sau ceva si afiseaza un mesaj mare: "DOAR O PLACUTA!" cand e vorba de motoare si scutere. Chiar, intrebare de baraj, RCA-ul vechi, pe numele fostului proprietar, mai e valabil? Link to comment
mike.omega Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Depinde ce scrie in acel RCA. In pricipiu nu, ca tu ai alt numar de inmatriculare acum Insa poti sa-i dai RCA-ul fostului propietar sa se duca la asigurari sa-si mai recupereze din banii dati pe RCA Link to comment
VFX Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Pai normal, ca tu nu ai unde sa pui a doua placuta... Poate doar asa Link to comment
Satori Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Depinde ce scrie in acel RCA. In pricipiu nu, ca tu ai alt numar de inmatriculare acum... Nu conteaza numarul de inmatriculare, nici nu e trecut. Iti dai seama ca nici in noul RCA nu e trecut numarul de inmatriculare pentru ca, surprise! , nu exista cand s-a facut asigurarea. Sorinel (fi-ti-ar idul de ras, nu ma chinui sa il scriu ), oare o fi legal sa imi pun si eu asa numarul? Iti dai seama ca nu as mai avea probleme cu radarele alea fixe Link to comment
VFX Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Pai si ce faci, renunti la ala din spate, pe care oricum il tii indoit? Iar id-ul inca nu mi-a trecut prin cap nicio alta idee interesanta...asa e mai fun...nu poti da search dupa mine pe motoare de ... > nu ca as avea ceva de ascuns...dar mai bine hidden... Link to comment
rm.popa Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Zici tu aşa? Ia vezi colea, în josul primei pagini: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=+s...oogle&meta= Link to comment
zeneseu Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Chiar, intrebare de baraj, RCA-ul vechi, pe numele fostului proprietar, mai e valabil? Nu are cum sa fie, e ca si cum ai folosi RCA-ul meu, sa acoperi pagubele produse de tine. Link to comment
Cumnatu Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 (edited) De pe pitzipoanca punct org Si inca se poate si mai rau : http://cocalari.com/2008/05/cocalarii-si-muzica-electronica/ Edited May 27, 2008 by Cumnatu Link to comment
EFZ Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Asta e de vazut!!! <<<!!!HAIFAIVRULLLZ!!!>>> Link to comment
NFS Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Domnezeule... mai ca-mi venea sa-mi fac cont s-o intreb daca i s-au terminat lamele de ras. Link to comment
VFX Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Zici tu aşa? Pai, dar sunt mult prea ambigue rezultatele... mai mult din cauza |... Link to comment
uskt2005 Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 (edited) Domnezeule... mai ca-mi venea sa-mi fac cont s-o intreb daca i s-au terminat lamele de ras. Las-o asa ca-i sexy > Edited May 27, 2008 by uskt2005 Link to comment
NFS Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Ahhh, moartea pasiunii... pooop may! Link to comment
Recommended Posts