Satori Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Pentru satori: http://www.testemo.tk/ De cacao. E gresit testul. Doar 14%. Link to comment
mike.omega Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Mie mi-a iesit 16% dar sa nu mai zici la nimeni Link to comment
zeneseu Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 A drequ bre. Io am 20% Ma duc sa ma tai...cu un orbit. Link to comment
Dj_Dark Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Stai bre potol ca si eu sunt 19%. Imparti lama aia? Link to comment
laurentziu83 Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 (edited) -1% EMO, dar e irelevant. Daca as fi avut peste 60 de ani, iesea -9%. A, si daca acu ascult Def Leppard, trece procentul pe +? Edited June 3, 2008 by laurentziu83 Link to comment
NFS Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 (edited) Io nu va zic cat am scos , ca-mi pasati mie Orbitu' ) PS. Iar nu merg EMOticoanele Edited June 3, 2008 by NFS Link to comment
KumKum Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 (edited) -1% EMO, dar e irelevant.Daca as fi avut peste 60 de ani, iesea -9%. La fel -1%, asa ca Laure nu e din cauza varstei. Edited June 3, 2008 by KumKum Link to comment
Tommy Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Am apasat botonul fara sa bifez nimic. Ieee.. 73 de procente Link to comment
KumKum Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Pai mai trage odata poate iti mai da 27% si faci 100% din bucati. Link to comment
Apocalips Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Emo 7%... Si mi-a aparut un banner cu 2 usi. In spatele primei usi era »ASTA« iar in spatele celeilalte era »ASTA« Nu stiu ce sa aleg Link to comment
Lucian M Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Nasoala treaba... Rezultat a fost calculat:Esti -1% Emo. Forta de neoprit. Esti foarte tare! Daca ti se intampla ceva rau, te ridici, te scuturi si mergi mai departe. Ce mare lucru, nu? Bine lucrat! Tine-o tot asa. Multumesc ca ai jucat... Nota! Daca nu raspundeti la toate intrebarile, "testul Emo" nu va afisa un rezultat concludent. Stiai ca? * Bloggerii care au facut acest test sunt in medie 18% EMO? * Alegatorii care nu au votat Duminica sunt EMO? Trebe jucat la 0, ca la wist? Link to comment
zeneseu Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 (edited) Bai nene, acum mi-a iesit 26% EMO cred ca asta depinde de ziua in care faci testul. P.S. Acum nu mai dau lama la nimeni...s-a inteles?!?!?!? L.E. Vad ca am ajuns la postul cu nr. 666...EMO for ever. : Edited June 4, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
sebian Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Esti 16% Emo. Forta de neoprit. Esti foarte tare! Daca ti se intampla ceva rau, te ridici, te scuturi si mergi mai departe. Ce mare lucru, nu? Bine lucrat! Tine-o tot asa. Multumesc ca ai jucat... Link to comment
elprypas Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 cine ce zicea de lama aia ??? donati si la minca ca am nevoie la ce scor am scos. Nasoala treaba... Trebe jucat la 0, ca la wist? da da vezi ca sti Link to comment
alx Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 15. hmm... trebuia sa fiu hahalera sa iau si eu -1? Plang. Ma tai cu lama. Am obosit, tre sa mananc. Nu am ce. Ma tai cu lama. Adorm. Link to comment
elprypas Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 daca nu are cu ce are cu cine :"> Link to comment
sebian Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Incepe Euro 2008 ____________________________________________________________ Îhîm … Dragele noastre, se apropie din nou acea perioadă în care vom fi mereu morocănoşi, neatenţi, insensibili la dorinţele voastre, cînd vom ajunge în dormitor doar cu dorinţa profundă de a ne odihni, să prindem din nou forţe pentru următoarea repriză de fotbal, în rest, dacă vom fi semnalaţi prin casă, vom bîntui dezorientaţi între televizor şi frigider ca Bănel Nicoliţă printre adversari, deci vă rugăm, avem nevoie de vizibilitate perfectă, nu aşezaţi în raft caşcavalul în faţa cutiilor de bere şi nu treceţi prin faţa ecranului decît dacă o invidiaţi în mod sincer pe Adriana Bahmuţeanu. Am decolat spre Euro şi dăm de ştire turnului de control că în curînd vom comuta pe pilot automat, aşadar “La mulţi ani” tuturor doamnelor şi domnişoarelor născute între 7 şi 26 iunie, da, vă stă superb cu noua culoare de păr, indiferent care va fi aceea, nu, nu avem haine de dat la murdare, lăsaţi-ne în pace aşa, cu palmele încleştate de braţele fotoliilor, în curînd gesturile voastre ne vor spune la fel de multe ca gimnastica stewardeselor înainte de decolare. Şi nu că nu v-am iubi, dar în această perioadă sentimentele noastre se exprimă pe muteşte, priviţi-ne ca pe emoticoanele alea împrăştiate prin Gazetă, doi ochi holbaţi şi o gură larg deschisă, omuleţi care dau din cap uimiţi de deciziile arbitrului. Iar dacă nu ştiaţi cît de bine şi de variat putem să înjurăm, aşteptaţi meciurile României şi prima ratare, … *** (cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat) … cu cine te-a chemat la lot!, dar înţelegeţi-ne, vă rugăm, sîntem în “Grupa Morţii”, blocaţi în propriul careu de beri, prin urmare, vă spunem de acum, Cannavaro îl cheamă pe ăla frumuşel de la italieni, noi ne revedem după Euro, pînă atunci aveţi grijă de voi, iar dacă există întrebări sau probleme, nu aşteptaţi de la noi decît, cel mult, un “Îhîm”. ________________________________________________________ Link to comment
Lucian M Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Mortala chestie... tre' sa-mi iau un sistem audio puternic, sa simt mai bine pulsul meciurilor, boxele televizorului nu au suficienta "tarie de caracter". Link to comment
EM!L Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 (edited) WAR IS not THE ANSWER!!! Edited June 4, 2008 by EM!L Link to comment
Recommended Posts