Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

...

@ eko

Salut, sunt nou pe forum si as vrea sa'mi spuneti si mie... unde ma duc sa'mi repare Tico al meu (din 99" Sx, 108 mii km) sau dk stie careva si se pricepe... sa mi'l repare ( am incercat 3-4 servisuri si toate erau pe Japca, adik am platit multi bani si nu mia'u facut nik) ,,, sincer nici nu stiu ce problema are dar sigur nu mai mere asa cum era inainte,,..... adik nu mai are flaga in ea scartie din toate incheieturile nu am nici frane.. etc... dk are cineva placerea sa imi spuna un service serios

multumiri anticipate 10000000.gif

......

ce face mirc-ul asta din oameni...

ce face mirc-ul asta din oameni...

Salut , sunt Dorin din Craiova ... nu am stiut sa merg pe forumu asta si crek i-am trimis si lui OVI un mesaj ... Am o Leganza ...

D c credeti ca imi blokeaza f repede roata dreapta fata si intra in functiune ABS-u ... Pe zapada e crima s

mergi cu ea ... ABS-u merge ... nu am nici un martor aprins pe bord ... nimic ...

Aveti idee pe unde s poate gasi sh sau comanda o trapa electrik pt Leganza ?

Pe la Craiova se mircuieste si mai meserias.

Ok, astia mai tineri este de moda veche si de abia acum a inteles de ce ati venit voi la intalnire impreuna.

Ok, astia mai tineri isi face seppuku de rusine ca va fi si ei batrani :)

PS: Bine ca suntem la Gazeta, altfel trebuia sa ma banez singur si nu cred ca merge.