Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Nu stiu, da e mare caramida. Recunosc - pana acum n-am vazut modalitatea asta de purtare a unui telefon mobil. Faceam poza mai rapid, insa baba se mai uita in spate si eu nu mai pridideam sa scot aparatul din masina, iar cum obiectiv zoom nu am, a iesit ce se vede (ma rog, un crop zdravan).

post-3560-1214207841_thumb.jpg

Am intrat si eu pe site-ul ala si ce m-a amuzat deosebit de tare e ca "Suport placa inmatriculare fata" e bifat doar la seria SE. Nu prea inteleg cum vine asta, la un Matiz E nu ai cum sa-ti prinzi placuta de inmatriculare, sau dai gauri, sau ce? :-/

Am intrat si eu pe site-ul ala si ce m-a amuzat deosebit de tare e ca "Suport placa inmatriculare fata" e bifat doar la seria SE. Nu prea inteleg cum vine asta, la un Matiz E nu ai cum sa-ti prinzi placuta de inmatriculare, sau dai gauri, sau ce? :-/

De la SE in sus este un suport iesit in afara barii de protectie de care se prinde numarul. Am incercuit in poza. Arata-mi un E-Klasse care are chestia asta din fabrica.

post-5484-1214232070_thumb.jpg

Suportul ala este deosebit de util cand "da" unul in tine/"dai" tu in cineva cu viteza mica.

Suportul ala este deosebit de util cand "da" unul in tine/"dai" tu in cineva cu viteza mica.

Confirm. La mine a fost util în ambele variante.

Şi, ca să revenim on-topic:

Pentru cei care v-aţi săturat de măsline din înlocuitor:

post-3777-1214239342_thumb.jpg

Şi unul care umblă cu firma la vedere:

post-3777-1214239406_thumb.jpgpost-3777-1214239413_thumb.jpg

Sa vedem care va prindeti de faza...

Mie imi place cum iese hamul ala din coada calului... poate parea ca iese si din alte parti :) )

am si eu 2 intrebari...

daca nu ai curent...cum vezi emisiunea si cum poti sa trimiti mail :D

poate ai wireles GSM si evident un laptop...te uiti pe net la realitatea :D

eu am facut asa cand am ramas fara cablu :P

Edited by atyqsound