Tommy Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 (edited) 'MethodRO':Intrebarea e care e aia batranii? peste tot sunt tineri, batrani, femei (dintre care unele chiar gravide sau cu copii mici), tarani, fosti ofiteri din armata, avocati, medici, studenti, muncitori. sunt de toate varstele, din toate categoriile sociale si orientarile politice, apolitice, sexuale si asexuate... Propaganda comunista le-a pus tututor eticheta de "banditi". satori: munca aia e cea mai grea cateodata Edited January 26, 2006 by Tommy Link to comment
ileana Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 cred ca sunt cea mai btrana pe aici...deci: @sebiene, @aleixule - le aveti, mama @tommy - mai ai muuuulteee de invatat @methoade, nu mai deschide gura, ca te dezmostenesc..pana nu te mai documetezi, nu iti dau fata pe mana @remixule, tot contra sa fii...alatura-te si tu unei grupe sa stim cu cine avem de-a face @satori - bine le-a zis sebian...ce-ai facut aseara?! Link to comment
Tommy Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 (edited) Daca priceperea mea imi permite ocazional sa ating aceasta conditie, sunt onorat si recunoscator (tocmai citeam topicul :: balta de ulei :: ) Aceasta este cu adevarat o forma de arta, care exprima independenta si libertatea de expresie spirituala, pentru mult timp singura modalitate de expresie pentru un popor iobagit. Edited January 26, 2006 by Tommy Link to comment
sebian Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 (edited) @ileana: cre' ca intrebarea era: ce n-a facut aseara Edited January 26, 2006 by sebian Link to comment
Satori Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Nu vezi, Regino, ca nici el nu se poate hotari? Stie ca se poate face ceva, dar nu isi mai aminteste ce... Link to comment
Tommy Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 auzi sebian.. Nu conteaza daca fetele citesc Nietzche sau Sandra Brown. Din punct de vedere sexual, tupeistu' ciocaneste mai multe femei oricum ai lua-o. Link to comment
sebian Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 da' cine a zis de Nietzche sau Sandra Brown? Eu sunt ala obosit, ca am dormit 3 ore noaptea trecuta Link to comment
Tommy Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Ca o chestie predictibila, cred ca este clar faptul ca vei creiona trasaturile antitetice si complementare ale celor doi termeni. Link to comment
MethodRO Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Mama soacra doar ce am scos Kamasutra de pe net si ma documentez. Dar cine ma ajuta cu practica? Link to comment
Tommy Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 (edited) fereasca sfantu! n-o deschide method_ro vei descopri ca "trupul este o carceră a sufletului"!! si puterile se scurg din trupu-ti independent de vointa ta... pentru ca plamanii tai au pompat mai ceva ca motoarele de pe Titanic... Edited January 26, 2006 by Tommy Link to comment
alx Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Bah metoade invechite tu nu estem sanatos la cochilie? Tu vb de sex/kamasutra/etc in fata mamei subiectului? N-ai nici-o sansa tinere acu'... Tb sa vorbesti de culturalizarea tineretului din ziua de azi, de nenorocitii care vand droguri in licee, de infierarea fumatului alcoolului in special la tineri... Offf ce vremuri erau alea in care practicam eu sportul asta cu mamele... Aveam mai mare succes la mame decat la fetele lor... Link to comment
MethodRO Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Alx sa intelegem ca tie ti-a resusit cu mamele? De fapt vb aia cu gaina batrana si morcovul tanar iese supa buna! Link to comment
Satori Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Asta iti zic toate tinerelele pe care le abordezi, nu? Link to comment
NFS Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Sper ca discutia asta zboara la caterinca , da? Link to comment
Tommy Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 alx: Aveam mai mare succes la mame decat la fetele lor... am inteles... jucai la doua capete! ) Link to comment
alx Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Pai daca nu iesea una poate iesea alta... Link to comment
MethodRO Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 (edited) Da macar aratau bine mamele? Eu vb din experienta. In clasa a XII am avut o prietena care avea o mamaaa. Auuuuuuuuuuuuuu! Prima data am zis ca e sorsa iar cand mi-a zis ca nu si ca e masa am cazut pe spate. Edited January 26, 2006 by MethodRO Link to comment
alx Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Nu prea... ideea e ca mie mi-au placut intotdeauna fetele mai mari si, recte, cu mame mai batrane. dar niciodata nu strica sa fii in best relations cu mama respectivei asa ca nu te mai juca cu focul... ilenei... Link to comment
Tommy Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 (edited) ca-n hitul ala: Are mama fata mare.. numai sa nu patiti ca-n zburatorul.. O! biata fetişoară! mi-e milă de Florica Cum o fi chinuind-o! vezi, d-aia a slăbit Şi s-a pălit copila! ce bine-a zis bunica: Să fugă fata mare de focul de iubit! Pândeşte, bată-l crucea! şi-n somn colea mi-ţi vine Ca brad un flăcăiandru, şi tras ca prin inel, Bălai, cu părul d-aur! dar slabele lui vine N-au nici un pic de sânge, ş-un nas - ca vai de el! Aşa plângea Florica şi, biet, îşi spunea dorul Pe prispă lângă mă-sa, ş-obida o neca; Junicea-n bătătură mugea, căta oborul, Şi mă-sa sta pe gânduri, şi fata suspina. sau mai rau .. ca la din dragoste ps: cred ca-i clar pentru toata lumea acum cine-i zburatorul: N-au nici un pic de sânge, ş-un nas - ca vai de el! Edited January 26, 2006 by Tommy Link to comment
ileana Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 asa ca nu te mai juca cu focul... ilenei... las' ca-i mic..pana s-o frige o data! Link to comment
MethodRO Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Mama soacra ca sa ma frig trebuie sa am foc. Sti ca se mai numeste si ars. Cine stie cu cine ma ard. Link to comment
alx Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Cand ti-o arde lenutza una... ai pus-o... de-o spitalizare... Link to comment
Recommended Posts