EM!L Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 "Bine ca a fost doar un aparat de marime medie, de 20 de tone. Daca ar fi fost unul mai mare, ne-ar fi terminat" Link to comment
rm.popa Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 mâncare uscată (adică pâine şi apă) Foarte uscată combinaţia pâine+apă... Bag de seamă că nea Nicodim ăsta a practicat intens ceea ce înfierează aici, că el însuşi pare lovit de dambla... Rău... Link to comment
laurentziu83 Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Remember, somebody? Nu merita dpdv financiar. Oricum trebuie sa platesti din greu sa fii cu o femeie, ca daca nu ai bani si pozitie, nu se uita la tine.Asa ca daca facem socoteala, e mult mai ieftin sa apelam la profesioniste, pentru a ne rezolva nevoile. Mai complicat e daca dorim copii. In cazul acesta inca nu am gasit o solutie alternativa. Cei care se vor grabi sa ma contreze sunandu-mi de iubire, etc., sunt rugati sa se abtina. Am trecut de mult de varsta la care credeam in Mos Craciun. <{POST_SNAPBACK}> http://www.reno.ro/index.php?showtopic=125...t&p=1546241 Link to comment
martiz Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Capcana din partea pulitiei romane! Ieri in drum spre Ikea. Link to comment
Mike1 Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Let's dive in! ) http://uk.youtube.com/watch?v=-R6BaDOtPfI Link to comment
uskt2005 Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 O blonda desteapta? Aveam nevoie de cateva zile libere de la serviciu, si imi tot scremeam creierii cum sa-l induplec pe sef sa-mi acorde zilele dorite. Mi-am dat seama ca numai facand pe nebunul o sa inteleaga ca nu se poate folosi de serviciile mele. In acea zi am ajuns mai devreme la munca si m-am agatat de tavan, punandu-mi totodata si picioare pe tavan. Imediat una dintre colegele de birou, blonda, m-a observat cocotat acolo sus si m-a si intrebat ce fac. - Ssst, i-am spus, fac pe nebunul ca sa iau cateva zile libere. Ma dau drept bec! Cateva secunde mai tarziu, seful si-a facut aparitia in birou, si desigur ca m-a si intrebat ce fac. - Sunt un bec luminos! am exclamat eu. - Ai inceput sa deviezi, omule! a zis el. Iti dau o saptamana libera ca sa-ti revii la normal. Cum a zis asta, am si sarit jos si am iesit din birou. Colega mea blonda a venit si ea imediat dupa mine, iar seful a si intrebat-o unde se duce. - Imi pare rau, sefu', dar nu pot sa lucrez pe intuneric! a raspuns ea cu seriozitate. Link to comment
tolin Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 ... si nu i-ai f*t*t una ? Link to comment
rm.popa Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Jucăm spânzurătoarea? Pot să zic o literă?? Link to comment
tolin Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Iar ai confundat efectul cu cauza. Link to comment
rm.popa Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Eştie foaarte tare! Chiar m-ai făcut să râd în hohote! (asta după o zi de c*c*t la serviciu). PS: continuăm jocul? Link to comment
Tommy Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Eu zic sa le dati m... ancare la pelicani! Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 De unde se vede ca Sparkurile sunt masini pentru... Link to comment
Dj_Dark Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Tata ii cumpara fiului/fiicei un spark? Link to comment
tolin Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Aia-i sotia, nu vezi ce-au cracanat-o sacosele cu care vine de la piata ? Link to comment
Lucian M Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 De-a dreptul scarbos, pe bune. Ciudata specie... Paradoxal ca se inmultesc al naibii. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Semnul ala de circulatie te sfatuieste sa nu te intorci? Link to comment
rm.popa Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Nu, îţi arată pe unde s-o-ntorci. Prin spate. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Nu stiu daca e chiar de caterinca: http://www.hotnews.ro/stiri-international-...-din-armata.htm Link to comment
crematory Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 (edited) De la morrison cetire: Cum sa faci o femeie fericita? Nu-i dificil sa faci fericita o femeie. Un barbat trebuie sa fie DOAR: 1. un bun prieten 2. partener 3. iubit 4. ca un frate 5. ca un tata 6. ca un sef 7. un electrician 8. un tapiter 9. un mecanic 10. decorator 11. stilist 12. sexolog 13. psiholog 14. exterminator de gongi 15. un bun ascultator 16. organizator 17. foarte curat 18. simpatetic 19. atletic 20. cald 21. atent 22. galant 23. inteligent 24. simpatic 25. creativ 26.tandru 27. puternic 28. intelegator 29. tolerant 30. prudent 31. ambitios 32. capabil 33. curajos 34. determinat 35. sincer 36. pasional Fara a uita sa : 37. faca complimente 38. iubeasca shoppingul 39. fie onest 40. foarte bogat 41. relaxant 42. fildel si deasemenea : 43. sa acorde femeii multa atentie 44. sa-i acorde mult timp 45. sa-i acorde libertate, niciodata sa nu se ingrijoreze unde merge si FOARTE IMPORTANT: 46. niciodata sa nu uite: * zile de nastere * aniversari * evenimente organizate de ea Cum sa faci un barbat fericit ? 1. dezbraca-te 2. da-i mancare (evident daca esti femeie) http://www.metalhead.ro/Barlogul-lui-Morrison.html Edited October 6, 2008 by crematory Link to comment
tolin Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Daca zicea: "intoarce-ti fundul", nu mai conta ce este. Link to comment
Recommended Posts