Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Capra cu trei iezi, versiune www.pitzipoanca.org (tanara generatzie)

Kpra coo 3 iezi

Era o data o kpra haladita kre avea ksa in Pipera. Si 3 yezi. Mari bulangii. 1 mai fraer ca altu. Doolcik de kpra le zice intr o buna zi la yezi:

- Mah dragii mey, eu merg la mall sa iau ceva tzoale, ca s-a lansat colectia de toamna-iarna a lu zara. Inkooiati usha si activati sistemu d alarma, sa nu vina loopul la voi. Knd ma intorc, va kant la usha:

“3 yezi bulangii, fug aku la D&G,

Si va aduce mama voo okelari cu rama noua

Ktarama de m3tal cat zabala de la cal,

Si trei blooze cu sclipici, si adidasi cu arici

Un mobil de la Vertu, k sa tzi moara dooshmanu’”

- Ati bagat la mansarda, mici fraeri cokliti ce sintetzi?

- Da, mamook. Tu doote la mall, avem noi grija! Hai, paaaaa, te poooopam, kisses :X :x:X

Si kpra pleaca. Loopool era insa dupe zid. Smekerul, kre era numa figuri plin cluburi, moorea de foame. Si le puse gand rau celor 3 yezi. Si-a dres vocea si a inceput sa kante la usha:

- 3 yezi bulangii, ma imbrak la D&G...

Yedoo mare, bocna de fraer, a sarit sa deschida usha. Lui ii ajunsese ca cineva zicea “D&G” la usha. Restul nu mai konta. Ceilalti doi i-au zis insa:

- Frate, fratiorul meu, fraereeee, n-auzi mah k vocea de la usha e groasa??? Mama are voce doolcik.

Nervos, loopul a mers la tunning sa-si dea mai incet bashii la voce. Si s-a intors. Si a inceput din nou sa kante.

Fraeru' mare iar a sarit, ff horatat sa deschida usha. Probabil de pliktysealaaaaa. Ceilati doi, si-au dat seama orikat de fraeri ar fi fost, k ala mare traieste in loomea lui. Si s-au askuns. Unul in semineu, celalat sub patul kprei, batut in kristale swarovsky.

Ala mare a deskis usha, loopool nu a stat pe ganduri si l-a mankt. Apoi s-a pus pe pat. Sa-si faca digestia. Dar de la un flok de blana ce i-a intrat in nas, l-a luat stranutul. Yedool mijlociu, askuns sub pat, i-a zis:

- Hey, buah, snoof snoof, ai grije d tne!

Loopool l-a extras binishor de sub divan si l-a mankt shi pe el. Apoi le-a looat kptatzanile si le-a pus in geam. Sa o fraereasca pe kpra. Shi a plekt.

Vine kpra de la mall. Incepe sa knte, ala mic ii deschide si-i zice ce s-a intamplat. Kpra se enerveaza maxim, ii cad dekt kateva lakrimi si spune:

- Mooamaaa... sa vezi ca-i iau glanda la bulangiu!

Il soona pe mobil si-i spune:

- Loopoole, sti k te ioob3sk ff mooooolt, hai sa bem ceva, vreau sa traiesk klipa cu tine! Mercic!

Loopool vroia de moolt sa o fak pe kpra, ashea ca nu a mai stat pe gandoori. Si a fugit la vila ei din Pipera.

Kpra i-a deskis usha, l-a invitat sa stea pe canapeaua cu zwarovsky si a dat drumul l-a super skoola audio din living. Loopool a inceput sa askoolte, apoi sa urle, sa-i dea sangele pe nas si a murit in kinuri. De ce?

Capra, dragii mosului, ii pusese un cd cu versiunea originala a povestii lui Ion Creanga. Care suna cam asa: ”...Ticalosul si mangositul! Ei las’ ca l-oiu invata eu minte. Inca se ranjea ma mine catodata si-mi facea cu maseaua. Apoi doar eu nu-s de-acelea de care crede el. N-am sarit peste garduri niciodata. Ei taci, cumatre, ca te-oiu dobzala eu! Cu mine ti-ai pus boii in plug? Apoi tine minte, ca ai sa-i scoti fara coarne!”

Deci, mie unul replica urmatoare mi se pare MONUMENTALAAAA !!!

... The only place I have seen 5 cars driving next to eachother, fighting for place in 2 lanes. Thought I should call the police, but then I saw the police car overtaking us on the sidewalk on the right side of the road.. Interesting :dizzy:

http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...mp;#entry383557

A nu se intelege ca fac misto de prietenul nostru din Norvegia ... Poate ca nu strica sa vedem si noi reactia celor care sint obisnuiti sa circule prin locuri civilizate si apoi vad cum stau lucrurile si pe la noi ... Cine stie, poate ne mai schimbam si noi putin

Ma risc sa fac o prezicere ... Mama Omida ma cheama in seara asta.

Deci ... fata de ce a vazut si povestit omul, acum cred ca va fi si mai consternat de fatul ca printre cele 5 masini care se inghesuie pe 2 benzi o sa incerce sa se strecoare cel putin 2 motociclete si un scuter :D

Poate ca nu strica sa vedem si noi reactia celor care sint obisnuiti sa circule prin locuri civilizate si apoi vad cum stau lucrurile si pe la noi

Astazi din 15 stopuri m-am abtinut la 13 sa NU trec pe rosu.

Ceilalti ( 99% din ei ) participanti la trafic , vazand ca cei care vin perpendicular nu au unde se duce au trecut pe full rosu.

M-am "desteptat" si eu dupa 13 stopuri.

Un + pentru cei care au trecut pe full rosu, au facut-o de asa maniera incat NU au blocat intersectia lasata in prealabil libera de catre cei de pe perpendiculara.

Asa e, aia care nu intra in intersectie pe verde cand vad ca nu au unde sa se duca sunt niste idioti :wallbanger:

De aceea ma claxoneaza toti ca nu-i las sa mai inainteze...good to know... Rest in Peace! :mrgreen: