Tommy Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Sebiene tu sa taci! Ce facem aici.. menaj a trois? Link to comment
john Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Parca va plangeati ca scoate fum la forja. Link to comment
Tommy Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Tu esti invidios ca nu scrie TDCI Link to comment
sebian Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Nu, dragule, ca eu sunt mai pedofil de felul meu Link to comment
ileana Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Stii, pe unii chiar ne intereseaza soarta celorlalti, daca am reusit sau nu in anul care a trecut, daca am avut necazuri si bucurii. Ne face placere sa o spunem prietenilor. daca erectia e cel mai important tzel al tau, asta e! Dar te rog, ejaculeaza la caterinca, aici am vrut sa fie un topic pentru prieteni cu vise mai marunte. Link to comment
sebian Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 (edited) Vaaai, ce urat vorbesti ...ditamai moderatoru' Oricum, eu vorbeam de erectii, nu de ejaculare. De unde stii tu ca nu cumva practic coitus interuptus, sa nu-mi risipesc samanta? Edited December 4, 2008 by Sebian Link to comment
Bogdan_80 Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Uite gluma care sa o faci la unul care sta langa tine cand circuli cu trenu' sau avionul scoti laptop-ul din geanta si accesezi link-ul asta http://www.thecleverest.com/countdown.swf si binenteles ca te asiguri ca vede si cel de langa tine. > Link to comment
sebian Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 E mai bine ca scrie TDI ca daca era fan Ford trebuia sa scrie Duratorq si ii trebuia ditamai cooroo Link to comment
EM!L Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 (edited) De unde stii tu ca nu cumva practic coitus interuptus, sa nu-mi risipesc samanta? Meştere, atunci coitus rezervatus e soluţia Edited December 4, 2008 by EM!L Link to comment
sebian Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Da, bre, dar mai e si coitus depozitatus, daca strangi samanta in tine pana gasesti sufletul pereche sau pisicutza pereche Link to comment
Tommy Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Si ce .. i-am oprit noi sa scrie? ) Pana mea.. nu scrie ca era topic de plans dupa muieri sau laudat ce ogor lat mi-am luat, alea sunt realizarile lui sebian, si intrebaa orice psiholog ca .. astea conteaza mai mult la fericire decat 50 de laude la scarbici ) deci cea mai mare realizare a mea e: CA NU MI-AM PIERDUT INCA HUMORUL Si sper sa mai intalnesc si la anul oameni asemenea si femei bune si foarte bune fara numar fara numar Link to comment
EM!L Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 (edited) Da, bre, dar mai e si coitus depozitatus, daca strangi samanta in tine pana gasesti sufletul pereche sau pisicutza pereche Bre, las'o dracu' de zoofilie... Io înţeleg, strângi, strângi, da' pân' la urmă ajungi să te'ntrebe lumea în metrou dacă eşti gras(ă) de la şaorma sau de la...depozitatus Edited December 4, 2008 by EM!L Link to comment
zeneseu Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 ...Io înţeleg, strângi, strângi, da' pân' la urmă ajungi să te'ntrebe lumea în metrou dacă eşti gras(ă) de la şaorma sau de la...depozitatus Bre. Tu asa stii ca depozitatus se face prin ingerare?!?!? Link to comment
xenna Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 (edited) ....e penibil rau topicul asta. Cu totii am avut reusite si nereusite. Ce sens are sa scriu ca anul asta am reusit sa am un salariu de 5 ori mai mare decat anul trecut, dar ca se putea mai mult, ca m-a parasit nu stiu cine, ca am gatat pe nu stiu cine? Daca pt tine nu are sens, nu scrie. E simplu, chiar mult mai simplu decat sa-ti enumeri erectiile pe forum In alta ordine de idei, felicitari celor care au reusite, fie ele chiar si un sir nesfarsit de erectii, pahare si femei. Fiecare cu posibilitatile lui La mai mare, baieti!!! Edited December 4, 2008 by xenna Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Bre, las'o dracu' de zoofilie... Io înţeleg, strângi, strângi, da' pân' la urmă ajungi să te'ntrebe lumea în metrou dacă eşti gras(ă) de la şaorma sau de la...depozitatus Bre, presimt ca matale il cunosti pe incriminat. Link to comment
sebian Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Daca pt tine nu are sens, nu scrie. E simplu, chiar mult mai simplu decat sa-ti enumeri erectiile pe forum In alta ordine de idei, felicitari celor care au reusite, fie ele chiar si un sir nesfarsit de erectii, pahare si femei. Fiecare cu posibilitatile lui La mai mare, baieti!!! Nu fi rea Se spune la mai mare si la mai tare Oricum, de la o varsta erectiile sunt un motiv de mandrie...unii ajung mai devreme sa se laude, altii mai tarziu Link to comment
xenna Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Mea culpa! Si la mai tare!! Oricum, eu cred, ca indiferent de varsta e mai bine sa-ti fie laudate erectiile, decat sa le lauzi tu (asta daca nu ti-au murit laudatoarele in urma erectiilor) Link to comment
sebian Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 (edited) Multumim, multumim Apreciem grija pe care o aveti pentru domnia noastra (na, vezi ce se intampla daca ma lauzi? ma simt si eu important si vorbesc la pers 1 plural ) P.S. Bine ca mi-ai amintit...sa-mi sun si eu laudatoarele, sa vad unde au disparut Edited December 4, 2008 by Sebian Link to comment
bella Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Sper ca nu e adevarat. http://www.220.ro/4oB2VY9lGI/Cum-Parcheaza...-Bucuresti.html Link to comment
iulia Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 De data asta e caterinca Bre, la ce varza a iesit cu replicile despre TDI si cele despre realizari unele printre altele, nu se mai intelege mare lucru . Eu prefer totusi CDTI. Link to comment
VFX Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Mda, eu ma multumesc cu iVTEC...da niste senzatii la ture multe... Link to comment
Tommy Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Sunteti plictisitori oricum, nu conteaza ca pe alt topic sau la caterinca. hai spor la cumparat ce vrea muschiurile voastre si la laude de cuvânt_urât pr forum. Link to comment
Lucian M Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Sabia lui Zorro e mic copil pe langa distrusu' asta... Link to comment
Satori Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Care e faza? Sabia lui Zorro e formatia ta? Link to comment
Recommended Posts