rm.popa Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Aaaa... Păi dacă e aşa fun, apasă tasta CTRL şi mişcă spre înainte rotiţa de la mouse (sper să ai)! Şi înapoi! Link to comment
EM!L Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Dacă tot e cu fun şi cu zum, băgaţi nişte zum şi pe pozele de aici. Link to comment
rm.popa Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Măi, al naibii ce eşti, ai ceva cu noi? Link to comment
Lucian M Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Ba, da-ma dreq, noroc ca nu era cu sunet... Nu ca era sa ma c-- pe mine, dar nu de alta, vreau si eu sa fac un copil. Nu mai puneti din astea- ca dau in primire. Link to comment
lascarica Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Ba, da-ma dreq, noroc ca nu era cu sunet... Nu ca era sa ma c-- pe mine, dar nu de alta, vreau si eu sa fac un copil. Nu mai puneti din astea- ca dau in primire. Dupa ce am citit postul tau m-am uitat din nou ... prima data era fara sunet si m-am uitat numai la poza si ce a urmat putin dupa... fara film... Ba nebunilor atentionati pe aia cardiaci... BTW cine dracu se uita la asemenea filme ? Link to comment
martiz Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 (edited) In pana mea, am rupt mouse-ul! Daca nu citeam ultimil post zau daca ma uitam! Ce sadic. @EM!l - te trec pe lista neagra, cu tine nu e de glumit. PS: care imi da si mie un mouse? Edited January 26, 2009 by martiz Link to comment
lascarica Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Am trimis linku' la o colega de servici... cu mentiunea " sunetul e totul...uita-te la detalii..." Efectul preconizat=obtinut a fost... sarit in sus cu tot cu scaun si acu ma injura...dupa 10min.... Link to comment
Lucian M Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Am eu un a4tech bulit (nu de alta, sa-l ai la indemana, sa-l rupi pe ala). Nasol cu cardiacii, nu? Link to comment
Cumnatu Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 (edited) Maine i-o pune neveste-mi ! faza ma, adica filmul , adica situl , adica intelegeti voi ! Edited January 27, 2009 by Cumnatu Link to comment
zeneseu Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Maine i-o pune neveste-mi ! faza ma, adica filmul , adica situl , adica intelegeti voi ! E buna? Faza ma, adica filmul, adica situl, adica intelegi tu! Link to comment
Cumnatu Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Sandu Cristian: esti ? andreea_ela2: da Sandu Cristian: ce face fi-ta andreea_ela2: bine,de ce? Sandu Cristian: pun-ti castile pe urechi Sandu Cristian: sa imi zici cand le-ai pus andreea_ela2: gata Sandu Cristian: si intra pe situl asta Sandu Cristian: http://www.mytwinhauntsme.com/ Sandu Cristian: dai next Sandu Cristian: si zi-mi daca tu vezi vre-un baietel prin pozele alea Sandu Cristian: deci ? andreea_ela2: da,am vazut Sandu Cristian: si , te-ai speriat ? andreea_ela2: p... matii andreea_ela2: mi-a sarit inima Link to comment
Satori Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Sincer, glumele astea-s asa de rasuflate ca nici macar nu mai put. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Maine i-o pune neveste-mi ! Cine? Cumnata, cum cine?! Nu cui... Sandu Cristian: esti ?andreea_ela2: da ... Oricum, daca vrea careva, acum are si id-ul. Link to comment
Cumnatu Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Oricum, daca vrea careva, acum are si id-ul. N-are ca e modificat Link to comment
Cumnatu Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Sincer, glumele astea-s asa de rasuflate ca nici macar nu mai put. Ai dreptate , e valabila observatia la astia care folosim calculatorul/netul de ceva timp. Mai sunt insa foarte multi incepatori in domeniu si habar nu au de multe chestii clasice . Link to comment
rm.popa Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Cumnata, cum cine?! Măi, să nu încurcăm borcanele! Link to comment
ileana Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Nu conteaza bre, filet sa aiba borcanul, pentru insurubat capac! Link to comment
rm.popa Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Nu e, bre, chiar aşa... cumnată să fie şi atât! Că ce nu pot să fac cu cumnata mea pot să fac cu cumnata altuia. Link to comment
Tommy Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 (edited) Nu doar insurubat... merge si capsat.. Si cu cumnata cumnatei )"> Edited January 27, 2009 by Tommy Link to comment
Salex Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 De apreciat dom'ne, ce atitudine pe masina. Uite asa imi place ... cu nasul pe sus Link to comment
Lucian M Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Prea tare. O testat-o de-o indoit-o. Te sparg- te-ndoi! - vorba unui clasic stilist in viata. Inca. Link to comment
Recommended Posts