Dj_Dark Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Nu mai comentez. Cred ca i-am recunoscut pe toti (toate) mai putin Ileana . Link to comment
zeneseu Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 @DJ dark Bre, cam incurci borcanele. Vaxxi e admin nu moderator. De altfel ce sa faca el cu asa pusca lunga? Link to comment
ileana Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Dj_Dark said: Nu mai comentez. Cred ca i-am recunoscut pe toti (toate) mai putin Ileana . Cum nu m-ai recunoscut?! Sunt la geam, in blocul din spate. Link to comment
sebian Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Paiiii...parca era vorba ca moderati fara arme, dupa modelul: Link to comment
rm.popa Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp...=2&leg=2008 Nu mă pot opri din râs... Daţi click pe poză dacă vreţi să-l vedeţi mai bine. Link to comment
EM!L Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Quote Activitatea parlamentara în cifre:Luări de cuvânt în plen: 1 Voorbeeeşteeee! Link to comment
rm.popa Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Dă click pe 1 ăla, ca să vezi când a luat cuvântul: la depunerea jurământului. Dracu' nu vorbeşte, tace şi face. Iote-l şi pe cowboy-ul ăsta, cu limbuţa-n colţu' gurii: http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp...pag=0&idl=1 Link to comment
EM!L Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp...=2&leg=2008 Link to comment
Englishman Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 http://pcnews.ro/2005/10/20/cum-sa-iti-des...elefonul-mobil/ Vrajeala sau...? Imi suna a goanga... Link to comment
VAXXi Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Tehnologia chiar este o misterioasa enigma pentru multi din cei care traiesc pe planeta asta Evident ca e o duda. Link to comment
EM!L Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 E perfect adevărată. Eu chiar am încercat varianta asta. Quote #1. Prima condiţie să ai un telefon mobil…#2. A doua condiţie să ai o cheie de rezervă acasă şi să fie cineva acasă. Am sunat, a venit cu cheia, am deschis maşina... Link to comment
Satori Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Yes, it does, unii au 2 chei, a avut leasingul incredere in fundul lor Altii isi fac o cheie chipless, doar sa deschisa usa Altii nu au deschidere pe cheie, si alarma a fost pusa ulterior si a doua telecomanda e acasa (sa vezi ce o sa urle alarma cand vine leasingul sa ridice masina). Dar asta nu are legatura cu nimic. Metoda merge. Incercati-o. Link to comment
VAXXi Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Si chemati pe cineva sa va filmeze incercand, inainte. Link to comment
zeneseu Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Da da, sa ne prapadim si noi de ras...sau nu? Link to comment
ileana Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Daca am leasing, nu am inchdere centralizata si alarma, am incuiat cheile in masina, merge metoda? Link to comment
TBird Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Salutare, hai sa facem un mic test de inteligenta sa vedem si noi cu cine comunicam pe forum.. Sa vedem care este nivelul tau intelectual cu un mic test simplu alcatuit din patru intrebari. Trebuie sa raspunzi instantaneu, fara sa te gandesti prea mult. Intrebarea 1: Participi la un concurs de alergari, il depasesti pe cel de pe a doua pozitie. In ce pozitie te afli ? Intrebarea 2: Daca il depasesti pe ultimul , in ce pozitie vei ajunge ? Intrebarea 3: Ai 1000. Adauga 40. Adauga 1000. Adauga 30. Si inca 1000. Plus 20. Plus 1000. Si plus 10. Care este totalul ? Nu ai voie sa folosesti calculator. Intrebarea 4 : Tatal Tantei are 5 fete: 1. Chacha 2. Cheche 3. Chichi 4. Chocho Intrebare: Care este numele celei de-a cincea? Gandeste repede,.... Promit ca revin in cateva ore cu raspunsurile, atunci e misto ) Link to comment
rm.popa Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 ileana said: Daca am leasing, nu am inchdere centralizata si alarma, am incuiat cheile in masina, merge metoda? Nu ştiu... spargi geamul cu telefonul? TBird said: Promit ca revin in cateva ore cu raspunsurile, atunci e misto ) [/size][/font] C'mon! Ne jigneşti inteligenţa. Astea-s de clasă primară... Sunt din categoria: "Ce culoare are frigiderul? ---- Ce bea vaca?----" Link to comment
VAXXi Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 ileana said: Daca am leasing, nu am inchdere centralizata si alarma, am incuiat cheile in masina, merge metoda? Absolut, daca legi telefonul mobil de umerasul de sarma din portbagajul unui amic Link to comment
Recommended Posts