zeneseu Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Nu ştiu... spargi geamul cu telefonul? Absolut, daca legi telefonul mobil de umerasul de sarma din portbagajul unui amic Si daca are geamul ca asta? Link to comment
VAXXi Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Legi de umeras si o de-asta... Link to comment
VFX Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Daca ai leasing, nu merge Eu le am pe amandoua originale cu deschidere pe ele...nu stiu daca leasingul are vreuna...daca da...posibil sa aiba Vallet Key-ul...aia de pastic...dar nu cred ...bine nici nu ma gandesc sa probez teoria asta... Iar apropo de asta cu telefonul...a incercat-o un cunoscut cu A6-le lui...la o distanta de aprox. 100m intre cheie si masina...si nu a mers... Link to comment
rm.popa Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Păi normal că n-a mers. Ceeee, A6 e maşină? Ia încercaţi întâi cu un cazan/ frigider/ lighean şi abia apoi să veniţi cu concluzii! Link to comment
VFX Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Pai ala se deschide uitandu-te la el...nu trebuie sa mai consumi si minute la telefon...benzina, sa te departezi de cheie...etc... Link to comment
zeneseu Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 ...Iar apropo de asta cu telefonul...a incercat-o un cunoscut cu A6-le lui...la o distanta de aprox. 100m intre cheie si masina...si nu a mers... Aha...si telefonul??...in masina? Link to comment
EM!L Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 (edited) Nu, nu e mess-ul Elodiei... Edited March 10, 2009 by EM!L Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Aia cu telefonul merge. Ce, voi nu v-ati uitat la stargate sa vedeti cum e cu gaurile de vierme? Link to comment
VFX Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Aha...si telefonul??...in masina? Era unul si langa masina...si unul la ala cu cheia... SF frate... ma mir ca nu i-a inghitit vre-o gaura neagra... )"> _____________ Link to comment
Satori Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Sunt din categoria: "Ce culoare are frigiderul? ---- Ce bea vaca?----" A... si ce culoare are? Link to comment
TBird Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Raspuns la I 1 : Daca ai raspuns ca vei fi primul este complet fals. L-ai depasit pe al doilea deci I-ai luat locul, deci vei ajunge al doilea Raspunsul la I.2 : Daca ai raspuns penultimul, te-ai inselat din nou. Gandeste-te un pic … Cum poti sa-l depasesti pe ultimul ? Daca tu esti in urma lui atunci el nu mai este ultimul. Raspunsul era imposibil ! Se pare ca gandirea nu este punctul tau tare. Ai sanse sa fii cea mai slaba veriga !!! Raspunsul la I.3 : 5000 ??? Gresit din nou!!! Raspunsul corect este 4100. Refa calculul cu un minicalculator … Se pare ca azi nu este cea mai buna zi a ta !!! Raspunsul la I.4: Chuchu ??? Gresit Tanta, nenorocitule !!! Pricepe si tu intrebarile... ) Link to comment
rm.popa Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 A... si ce culoare are? Ăăăă... transparent? Link to comment
KumKum Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 @VFX, chiar ca tare in gura... e tare gagica. Link to comment
Lucian M Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Fii destept si ia-ti sandel ; este mai fiabila, mai buna pe drumurile din Romanica ,mai ieftina de intretinut si mai ramai si cu destui bani in buzunar,ceea ce e recomandabil pe criza asta! Scuze- dar trebuia postat undeva, nu am gasit topicul "Omul zilei", insa e bun si aici. La naiba, de la masina de 16k de coco sa ajungi la cazan? E tare logica asta. Link to comment
EM!L Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Da' pe ce linie era gagica de avea semnal non stop? Link to comment
zeneseu Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Scuze- dar trebuia postat undeva, nu am gasit topicul "Omul zilei", ... Luciane ma dezamagesti. Si tu Brutus? http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...p;hl=omul+zilei P.S. Ca sa nu mai postez la buguri, "search"-ul lui Lucian nu merge. ) Link to comment
Satori Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Scuze- dar trebuia postat undeva, nu am gasit topicul "Omul zilei", insa e bun si aici. La naiba, de la masina de 16k de coco sa ajungi la cazan? E tare logica asta. As fi vrut sa zic ca "atunci cand o sa te faci mare o sa intelegi ca singurul penal la faza asta esti tu". Dar, sincer, ar inseamna sa te mint, nu o sa intelegi niciodata asta. Link to comment
martiz Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Intrebarea 1: Participi la un concurs de alergari, il depasesti pe cel de pe a doua pozitie. In ce pozitie te afli ? Raspuns la I 1 : Daca ai raspuns ca vei fi primul este complet fals. L-ai depasit pe al doilea deci I-ai luat locul, deci vei ajunge al doilea FALS!!! Pe primul! Intrebarea nu era "pe ce loc te aflai?"! Intrebarea era: "In ce pozitie te afli ?" Deci, intrebarea "in ce pozitie te afli?"fiind pusa dupa momentul depasirii, raspunsul e: pe primul! :spumelagura: Link to comment
rm.popa Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 (edited) Think twice!! Ai un bug... O să fii primul după ce îl depăşeşti pe... primul, nu pe al doilea! Iar răspunsul la întrebarea "Pe ce loc te aflai?" e... 3. Edited March 11, 2009 by rm.popa Link to comment
martiz Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Mai bine facem reconstituirea la Polivalenta! Si il chemam si pe Lazariusm - in direct - senzational. Link to comment
Lucian M Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Sato- nu trebuia sa fii asa subtil. Multam de caracterizare. Link to comment
Satori Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 N-am fost subtil. Fara absolut nici o urma de placere. Link to comment
sebian Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Cat de roman esti? http://teste.sirb.net/roman/ Succes Link to comment
Recommended Posts