Lucian M Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Moldovean, bre! Si-s mandru cu asta! Nu-s eu patriotu' lu' peste, insa asa cum e ea, imi place tara asta. Pacat ca e condusa de multi incapabili. Da' e bine si asa. Sanatosi sa fim, nu? Link to comment
soldoveanul Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 (edited) 65% roman! O fi bine, o fi rau... Da nu inteleg ce treaba are Duckadam cu handbalul si eu cu manelele! Ca-mi cam sta berea in gat cand le aud! Edited March 13, 2009 by soldoveanul Link to comment
EM!L Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Moldovean, bre! Uăi, no asta-i ghini... ... asa cum e ea, imi place tara asta. Pacat ca e condusa de multi incapabili Da?! Eh, asta chiar că e veste bună. Link to comment
VAXXi Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Bre, si o masina care da intr-un cap de pod, tot condusa se cheama ca este. Sau c-a fost. Link to comment
Lucian M Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 De fapt, tara noastra e carmuita. De un mariner . Sau carmaci? Hmmm, parca am mai avut noi un carmaci, da' l-or impuscat unii. Link to comment
EM!L Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 (edited) Cârmuită, vămuită... Edited March 13, 2009 by EM!L Link to comment
Lucian M Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 (edited) Nu, testata. Ala cred ca n-o carmit corect. Edited March 13, 2009 by Lucian M Link to comment
rm.popa Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Dacă aţi terminat de votat veveriţele, luaţi de votaţi... sexy-brăilence: http://www.obiectivbr.ro/concurs1/category/1.html Link to comment
DGT Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Dacă aţi terminat de votat veveriţele, luaţi de votaţi... sexy-brăilence: http://www.obiectivbr.ro/concurs1/category/1.html Foame mare la Braila acolo! > Link to comment
nrares Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 O noua taxa pentru taximetristi? Taximetristii care asculta un post de radio in timp ce transporta un client ar putea sa plateasca o noua taxa, cea de folosire a radioului in scop ambiental. Aceasta in cazul in care autoritatile vor da curs cererilor Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania (UCMR) si ale Uniunii producatorilor de Fonograme (UPFR). In momentul de fata, taximetristii platesc o taxa catre UPFR pentru ascultarea CD-urilor si casetelor audio, taxa care este de 36 lei pe trimestru pentru o masina. Daca vor dori sa asculte radioul impreuna cu clientul pe care tocmai il transporta, taximetristii vor mai plati, de data aceasta catre UCMR, inca 36 de lei pe trimestru pentru o masina. Asta inseamna in total 72 de lei pe trimestru pentru autorizatie de utilizare a radioului in scop ambiental. De asemenea, in cazul in care soferul ar inchide radioul in momentul in care se urca un client, acesta nu ar mai fi nevoit sa plateasca nicio taxa. http://www.citynews.ro/cluj/stiri/evenimen...metristi+39475/ Link to comment
laurentziu83 Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 (edited) Sa inteleg ca nu-i mai ies paraii lui Gutza din dedicatii si si-a amintit ca este piratat la greu? Sper ca n-au pretentia Angela Similea si Hrusca la taxa taximetristilor. Edited March 17, 2009 by laurentziu83 Link to comment
sebian Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Pusca si cureaua lata - varianta pr0n0 http://www.youtube.com/watch?v=fbaoRrX8p5U Link to comment
EM!L Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 ... pentru că mereu ai loc de mai multe datorii! Mămăica evlavioasă! Link to comment
EM!L Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 ... Acum de Paste, vreau sa iau din Romania ce-mi mai trebuie pentru dansa Noutati ceva cu dansa? Bre da' ce respecţi tablele... Fără supărare sper să fie faptul că te-am citat, dar în timp ce citeam mi-am adus aminte de o întâmplare funny... Vecinii mei, nişte bătrânei de treabă, au un nepoţel extrem de simpatic. Are vreo 3-4 anişori. Într-o zi, venind spre casa acestora, însoţit de bunica sa, exclamă la vederea unui căţel ce-şi tocmai îşi făcuse nevoile: "Uuuuite mamaaaae, un c@cat". Ruşinată de faptul că nepoţel a spus "prostioara", mai ales în prezenţa maică-mii, bătrâna încearcă să dreagă busuiocul şi extrem de calmă/serioasă îi explică: "Mamaie, nu e voie să vorbeşti aşa, e urât şi e ruşine". Replica a venit instant: "mda, uite-l pe domnul c@cat". Link to comment
BogdanG Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Raspund aici domnului _MR, ei bine nu prea stiu cum se pot scoate 180CP din 1.5dCI DAR cand o sa aflu prima masina care va beneficia de cunostintele mele in ale tuningului va fii a lui Sharpe . Link to comment
Lucian M Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 (edited) Mesaj de la un orasean, Livass pe numele lui: Auzi mah uite din intalmplare inca mai am contul asta de acu 1 an de cand mi-am luat masina si m-am gandit sa-ti zic 2 vorbe ti si amicilor tai cretini. Fara sa trec la injuraturi serioase iti zic ca esti un tzaran cu doua clase care probabil nici nu merita sa conduca un chevrolet daca chiar ai o astfel de masina. Daca nu ti-ai dat seama inca sunt de la "celalalt club", si tocmai vazui un topic la noi respectiv asta:http://www.gmclub.ro/index.php/Foru...VENIT.html#3532 Acum de ce iti zic ca esti taran si cretin impreuna cu colegii tai de breasla? f simplu pt ca simpla existenta a unui alt club asemenea celui din care faci parte te determina sa arunci cu noroi in oameni pe care nu-i cunosti. Cat despre alea 2-3 masini te asigur eu ca sunt peste 90 de membrii si ne strangem suficient de multi incat sa ne simtim bine, cat despre userul gigolo_mircea de care tot faceti misto iti zic eu ca sparkul ala are atatea gadgeturi si modificari pe el incat ai ramane surprins. Asa ca iti sugerez prieteneste sa iti vezi de treaba ta si sa-i lasi pe altii cu care nu ai treaba si care nu ti-au facut nimic in pace. semneaza, "cocalarul vai mama lui de la celalat club" PS: acu fa un bine si trimite si celorlalti amici ai tai care gandesc la fel laurentiu83 , dj dark si care or mai fi forward la mailul asta sau fa un post si daca vrei vizionati impruna un filmuletz doua despre clubul asta: http://www.trilulilu.ro/razvan020/fa48b291e6ac5c http://www.youtube.com/watch?v=Ijzf4p-BKik http://www.trilulilu.ro/razvan020/aa3f3195e86575 Am facut si print-screen, sa nu se zica mai apoi ca inventez. Mi s-a indicat sa dau si la altii, de aia am postat pm-ul. LE: imi place aripioara de rechin de pe masina lui RTO, imi imaginez ca a avut dacie inainte si si-o "tuna" din bazar. Edited March 22, 2009 by Lucian M Link to comment
banzay Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 (edited) Sunt sigur ca sunt si oameni cu mintea intreaga acolo, dar... tipul asta e putin dus. A se observa codita de rechin de pe aveo din al 3lea film Vreau si eu...2 In acelasi filmulet...faza cu training... trec 2 masini una dupa alta (06:50), darama niste sticle (si nu mai are al 3-lea jaloane astfel) si dupa al 3-lea mai darama si ala ultima sticla ramasa. Wow... Edited March 22, 2009 by banzay Link to comment
Lucian M Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Si eu sunt sigur de asta, insa mai "ie unii mai jmecheri". Codite de rechin vreau si eu sa-mi pun, il intrebam de unde are, sa luam "angro"? Link to comment
laurentziu83 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 (edited) Citim din Gigolomircea69 ala: Mama pe Spark a dat 10.000 euro full option cu aer-bag laterale, pt tuning e o masinutza cu destule de posibiitatidar cu motor foarte mic, cei drept are 4 cilindri fata de Matiz 3cilindri, te poti lua la intrecere cu Logan 1.2 pana in 1.4 Golf Polo 1.2 , Opel corsa 1.2...a si motocilisti 5-6 secunde dupacare te zguduie bine de tot eu sunt super multumit de masina pt ce poate oferi, ca sunet poti face multe pe spate , fata ramane de decupat nu-i recomandat, cool masinutza Unde gasesc de cumparat Logan 1.2? Edited March 22, 2009 by laurentziu83 Link to comment
VAXXi Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Sau motociclisti pe care sa-i faca un Spark ? Link to comment
banzay Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 O fi citit ca va aparea candva un logan cu motor de 1.2 (parca tot 75cp) si nu e vorba de motociclisti...scuteristi poate Link to comment
Lucian M Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Mama pe Spark a dat 10.000 euro full option Deci masina lu' ma-sa. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 De ce va mirati? Una dintre cele mai mari caracteristici a internetului romanesc este imitarea (sa nu ii zic copiatul). Uitati-va doar la cate clone de pitzipoanca.org exista! In cate din ele autorul chiar scrie corect gramatical? Eu nu am vazut vreuna. De fapt majoritatea proprietarilor se inscriu in categoria prezentata pe propriul site. O prietena are un blog in care scrie chestii mai mult sau mai putin personale. Eh, si-a gasit compunerile postate pe alte bloguri, bloguri care nu aveau reclame (cum e siteul ala de a copiat topicuri intregi de aici impreuna cu nicknameurile autorilor), sa zici ca initiatorii o faceau pentru bani. Nu, nene, copiau ca sa se dea mari la scoala. Oricum, atunci cand nu stii/nu poti sa scrii corect nici macar pe prima pagina a unui forum, toate par normale. Link to comment
Recommended Posts