Julius Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 (edited) Apropos despre siteul norc.ro despre care s-a vorbit in alt topic, tot plimbandu-ma pe stradute, am vazut ceva haios. Este vorba despre limuzina Dacia alba ) Bineinteles, asa a iesit dupa ce au lipit fotografiile, nu e reala, dar e amuzanta. Edited April 30, 2009 by Julius Link to comment
lascarica Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 (edited) Variatii pe aceeasi tema: http://www.youtube.com/watch?v=sfkDxF2kn1I...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=ExeyrNZwzwQ Edited April 30, 2009 by lascarica Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Fetelor, ptr VOI! Pfff! Amatori! Link to comment
Lucian M Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Mie imi place melodia. Are cineva respectivul fundal sonor in varianta mp3? Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Nu ai fundal muzical pe care sa te desfasori acasa? Link to comment
Lucian M Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Preacuvioase, nu vreau sa ma destrabalez, pur si simplu mi-a placut melodia. Auzi, da' matale pe ce melodii te destrabalezi? Ceva ecumenic, cumva? Link to comment
DGT Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Apropos despre siteul norc.ro despre care s-a vorbit in alt topic, tot plimbandu-ma pe stradute, am vazut ceva haios. Este vorba despre limuzina Dacia alba ) Bineinteles, asa a iesit dupa ce au lipit fotografiile, nu e reala, dar e amuzanta. Chiar exista una in realitate numai ca este Break.Tot alba.Nu este caterinca,am vazut-o personal in realitate.Acelasi principiu cu trei usi . Link to comment
Cumnatu Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Din ciclul " Romania, tara tuturor posibilitatilor " acum 5 minute Daniel Iancu ( cantaret folk ) era in direct si LIVE si la Happy Hour si la Tonomatul de pe 2 . La tonomat era inpreuna cu Tapinarii. Probabil ca s-au suparat Tapinarii si NU s-au mai dedublat si la Prostv. Televiziuni de ca.. aaa rahat d-ala maro si fleoscait. Link to comment
rm.popa Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 De ce te-oi uita?!? Cre' că eşti sadic... Link to comment
claz Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Cre' ca ai vrut sa spui ca e masochist, ca privitul la TV e one way... Link to comment
Cumnatu Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Nu ma uitam, dadeam next si sunt la distanta de 3 pozitii. Link to comment
rm.popa Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Cre' ca ai vrut sa spui ca e masochist, ca privitul la TV e one way... Masochist, dar dacă tot suntem la caterincă, merge şi sadic... Self-sadic. Link to comment
martiz Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Multa prostie vad prin tara, printre care... in Tg Jiu... Bucuresti Metro Baneasa... Bucuresti Calea Victoriei ... Iasi... Bucuresti Complex Regie... ...mare Ti-e Gradina! Link to comment
augustinionut Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Ieeeeeeeeee, asta da iepuras de Paste Link to comment
ing3r Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 (edited) Uite ala loc de parcare liber... Edited May 4, 2009 by ing3r Link to comment
laurentziu83 Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Daca dau preventiv un branci gardului sa cada in partea opusa ca sa parchez acolo, e vreo problema? Link to comment
ing3r Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Problema e urmatoarea:exact in spatele gardului e un morman cat el de mare de nisip/pietris si nu are cum sa se lase in partea cealalta.De aia ma miram eu ca sar cainii gardul inspre noi Link to comment
ing3r Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Pffff...Asa frate! Ne facem de kko in toata lumea, ca doar ne pricepem la asta...nu doar Borat! Link to comment
Dj_Dark Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 (edited) Da dar e facuta profi filmarea si montajul . Edited May 7, 2009 by Dj_Dark Link to comment
Leutzu Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Ascultati versurile ) http://www.220.ro/Js5KxTBly5/Crazy-Indian-Muzic Link to comment
Lucian M Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 (edited) Ceee porcarieeeeeee. Se uita si copiii la reclama aia cand se da la teveu? Ei au CNA in tara? LE: ma rog, cred totusi ca e doar pe net si nu la teve. Si copiii oricum nu se uita pe iutub. Edited May 9, 2009 by Lucian M Link to comment
laurentziu83 Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 (edited) Eu zic ca dauneaza mai putin decat OTV-ul. Bancul cu "spalatul reno-ului" circula demult pe la noi pe la munci. Care-i problema ca se uita copii? Toti il vor spala mai devreme sau mai tarziu. Sper ca nici asta n-a fost cenzurata: Edited May 9, 2009 by laurentziu83 Link to comment
Recommended Posts