Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Apropos despre siteul norc.ro despre care s-a vorbit in alt topic, tot plimbandu-ma pe stradute, am vazut ceva haios. Este vorba despre limuzina Dacia alba :) )

Bineinteles, asa a iesit dupa ce au lipit fotografiile, nu e reala, dar e amuzanta.

post-5090-1241114862_thumb.jpg

Edited by Julius
Apropos despre siteul norc.ro despre care s-a vorbit in alt topic, tot plimbandu-ma pe stradute, am vazut ceva haios. Este vorba despre limuzina Dacia alba :) )

Bineinteles, asa a iesit dupa ce au lipit fotografiile, nu e reala, dar e amuzanta.

Chiar exista una in realitate numai ca este Break.Tot alba.Nu este caterinca,am vazut-o personal in realitate.Acelasi principiu cu trei usi .

Din ciclul " Romania, tara tuturor posibilitatilor " acum 5 minute Daniel Iancu ( cantaret folk ) era in direct si LIVE si la Happy Hour si la Tonomatul de pe 2 .

La tonomat era inpreuna cu Tapinarii.

Probabil ca s-au suparat Tapinarii si NU s-au mai dedublat si la Prostv.

Televiziuni de ca.. aaa rahat d-ala maro si fleoscait.

Multa prostie vad prin tara, printre care...

in Tg Jiu...post-8813-1241280243_thumb.jpg

Bucuresti Metro Baneasa... post-8813-1241280276_thumb.jpgpost-8813-1241280285_thumb.jpgpost-8813-1241280305_thumb.jpg

Bucuresti Calea Victoriei ...post-8813-1241280291_thumb.jpg

Iasi...post-8813-1241280298_thumb.jpg

Bucuresti Complex Regie...post-8813-1241280251_thumb.jpgpost-8813-1241280258_thumb.jpg

...mare Ti-e Gradina!

Problema e urmatoarea:exact in spatele gardului e un morman cat el de mare de nisip/pietris si nu are cum sa se lase in partea cealalta.De aia ma miram eu ca sar cainii gardul inspre noi =))

Ceee porcarieeeeeee. Se uita si copiii la reclama aia cand se da la teveu? Ei au CNA in tara?

LE: ma rog, cred totusi ca e doar pe net si nu la teve. Si copiii oricum nu se uita pe iutub.

Edited by Lucian M

Eu zic ca dauneaza mai putin decat OTV-ul.

Bancul cu "spalatul reno-ului" circula demult pe la noi pe la munci.

Care-i problema ca se uita copii? Toti il vor spala mai devreme sau mai tarziu.

Sper ca nici asta n-a fost cenzurata:

Edited by laurentziu83