claz Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 http://www.220.ro/04sXXExOkL/Cum-Isi-Leaga...-Un-Programator Link to comment
Nasul Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 (edited) Unde cotrobaie Vanghelie http://gugle.illegal.ro/ Edited August 20, 2009 by Nasul Link to comment
lascarica Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 (edited) Si tu vrei sa-mi fac cont la ei doar pt a vizualiza o poza? Pas. Cred ca stiu despre ce poza e vorba. Sry dar daca ai GPS site-ul e f bun pt update-uri... Uite poza Problemă: Un constructor este platit 5$ pe ora. Sunt angajati doi constructori pentru instalarea a 7 PILONI DE FONTA, in scopul de a opri parcarea masinilor pe trotuar. Instalarea unui pilon dureaza o ora. Intrebare: In cit timp vor realiza unde au parcat masina? Edited August 20, 2009 by lascarica Link to comment
Nasul Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Eu tot de acolo am luat site-ul cu google rromales. Link to comment
sebian Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Site-ul ala de GPS probabil se considera un fel de Secret Service sau cum? Am incercat sa ma inregistrez la ei si nu-mi accepta mail de yahoo sau gmail. O sa incerc cu @pentagon.gov, poate asa accepta "The email address you used is not accepted by this board. Please select a different email address." Link to comment
lascarica Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Site-ul ala de GPS probabil se considera un fel de Secret Service sau cum? Am incercat sa ma inregistrez la ei si nu-mi accepta mail de yahoo sau gmail. O sa incerc cu @pentagon.gov, poate asa accepta "The email address you used is not accepted by this board. Please select a different email address." Eu m-am inregistrat cu Gmail...poate mai esti inregistrat si nu stii.... Eventual mai incearca cu aceleasi adrese dar la 1-2 zile diferenta...eu am patit-o pe vreo 2 forumuri... Link to comment
martiz Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Aia s-au blocat intre stalpi doar asa ca sa mai faca si ei cateva ore suplimentare! La mine a mers inregistrarea doar cu adresa de mail de la servici! Link to comment
Nasul Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 haideti ca le-am facut la reclama la baietii aia... nu ca n-ar merita. Link to comment
EM!L Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 http://www.happyfish.ro/solutii_de_criza/s...ndustria_berii/ Link to comment
Venom Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Pretul de la toyota iQ. (full + vopsea, ddp = 17.000 euro) Link to comment
Leutzu Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Da ma...dar o sa ai 2 IQ-uri...si unu din ele e masurat in CP ) Da ma...dar o sa ai 2 IQ-uri...si unu din ele e masurat in CP ) Link to comment
Den Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 (edited) Tras pe dreapta in Rasnov.Scotoceam pe bancheta din spate dupa ceva pierdut.La un moment dat se zguduie masina umpic.Ma intorc ,am sarit ca ars in scaun.Ce ranjea ala la mine ) : Edited August 27, 2009 by Den Link to comment
Venom Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Pai avand in vedere ca noua corolla 1.4 diesel full options (condusa de mine ~ 3000 km) nu sufera la nici un capitol de nimic, iar full options (fara jante si magazie cd-uri) e 18000... Sigur e la caterinca pretul de 17.000 pt iQ. Link to comment
Salex Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Berlina, in stare foarte buna, culoare alba ... imi caut stapin. Link to comment
Lucian M Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 (edited) Pe litoral cu... passat-ul, gipanu' nu mai e la moda. http://www.pisipoanca.com/2009/07/cocalari...ul-satului.html Interesant cum il trage tractorul pe prostul cu 4x4 nemtesc... Asa aniera de tractare n-am mai vazut. Si ce sofa scurta a adus tractorstu' lu' peste... Edited August 29, 2009 by Lucian M Link to comment
Salex Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Masini si ... masini ! Nu e numaidecat subiect de Caterinca, insa pe criza asta nu pot sa nu ma gandesc daca proprietarul nu cumva detine si un lant de benzinarii Frumoasa nu am gasit-o, poate o cautati voi Din pacate poza e facuta cu telefonul si nu e prea clara. Va trebui sa ma credeti pe cuvant ca e vorba de noul Logan VIERA Link to comment
zeneseu Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 In poza cu "bestia", nu scrie cumva SESTIA? Link to comment
stryder Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 (edited) http://www.realitatea.net/video_944727_pri...lic_605027.html va bagati? ) Edited September 3, 2009 by stryder Link to comment
laurentziu83 Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Stiti sa schimbati un bec de faza scurta la Renault Megane? > Hai ca-i simplu. Ca sa nu dati 56 de lei la service. http://www.youtube.com/watch?v=eZWqU9X6PR4 Link to comment
martiz Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 (edited) Edited September 3, 2009 by martiz Link to comment
Salex Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Flacaii aia au cam facut ... caterinca ... de bietul Renault > . Insa parerea posesorului asta (il gasiti pe linkul indicat de laurentziu83) ma face sa ma intreb: masina asta e buna doar de vitrina ? This car is awful. I owned a 2004 1.6 for 2 1/2 years, and 3 headlamp bulbs went costing me around £180 total. Apart from that the alarm, sunroof, ECU, stereo, sunroof, ignition coils, cam shaft, exhaust sensors, gearbox, clutch, and a fair amount of trim was all replaced. Link to comment
laurentziu83 Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 (edited) Eu ma gandeam sa-mi iau un Megane, asa pe la 80 de mii de km, cand stiu ca are caseta, bieletele, fulia defazoare, senzorul de arbore cu came, radio-cd-ul, manerul de la frana de mana, compresorul de AC, soclul de la semnalizarea stanga si alte cateva maruntisuri schimbate, adica nu prea mai are ce sa pice pe ea si o gasesc in 5000 de euro. Cate becuri de faza scurta am schimbat cand era ocupat electricianul...si cate degete mi-am belit din cauza asta... La Ph2 se ard ca lumanarile, probabil din cauza farului cu lupa se supraincalzesc. Edited September 3, 2009 by laurentziu83 Link to comment
Satori Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Din experienta, merge si fara sa dai roata jos, dar te chinui si te murdaresti. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Dar de ce a trebuit sa dea roata jos? Nu era suficent sa cabreze rotile? Link to comment
andrew Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Stiti sa schimbati un bec de faza scurta la Renault Megane? > Hai ca-i simplu. Ca sa nu dati 56 de lei la service. http://www.youtube.com/watch?v=eZWqU9X6PR4 Am fost in situatia de a schimba un bec d-asta pe la 12 noaptea la plecarea din B spre CT. Deh, se mai intampla cateodata sa observi abia noaptea ca s-a ars un bec. Nu cred ca au dormit bine inginerii de au proiectat sistemul ala cretin in noaptea aia (i-am injurat cam tot drumul pana in CT). Singurul meu noroc a fost ca am avut un sac de dormit in portbagaj si nu m-am murdarit atat de tare. Oricum, mi-a luat cel putin juma de ora sa il pun acolo fara sa dau roata jos. Scarbos... Link to comment
Recommended Posts