Salex Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 @DJ_Dark: Ce-i asta mincatz-as ? Mergi pe burta ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Ce, nu stiai ca e strutz? Link to comment
Dj_Dark Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Lol. Mi-a furat nick-ul . PS. Ia uite cine cauta oameni pe net . Link to comment
sebian Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Asa se zice acum? "Mi-au furat nicku'" Link to comment
ileana Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Ti-a furat si poza nene! Ce oameni! Link to comment
EM!L Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 http://rutzaps.3x.ro/fun/cannotfindserver.html Link to comment
tolin Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Imi place cadrul natural in care este pozata masina, spune totul. Link to comment
zeneseu Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Scumpului nostru coleg...se stie el care. http://fazedure.blogspot.com/2007/11/de-ce-de-ce.html Link to comment
sebian Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Asa, asa, rasuceste cutitu', colegu' zeneeu AMR2 Link to comment
zeneseu Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Macar de nu l-as fi dat la ascutit inainte... Link to comment
tolin Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 (edited) AMR2 Daca o faceai intr-o zi de Vineri, dura putin. Edited October 8, 2009 by tolin Link to comment
sebian Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 (edited) Rog un moderator sa stranga toate replicile privind suferinta mea (curenta ...si viitoare) si sa le puna intr-un topic separat, de condoleante Nu de alta dar s-ar putea sa mai posteze si altii despre astfel de suferinte Edited October 8, 2009 by Sebian Link to comment
tolin Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Condoleante la ce, moare Bibi ? Link to comment
EM!L Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 (edited) Nene, da' la care cuţit făceai referire?! Cumva... Edited October 8, 2009 by EM!L Link to comment
laurentziu83 Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 De pe un alt forum: Dictionar imobiliar - RO - RO “bloc nou” – bloc din 1981 (bucurestenii numesc “bloc nou” tot ce e dupa 1977) “fara imbunatatiri” – apartamentul arata ca o pestera, cu huma originala pe pereti (unde se mai vede de mucegai), linoleum in bucatarie, igrasie si tot tacamul “aproape de metrou” – locuinta este situata intr-un cartier care are la un capat metrou. ca tre sa schimbi un autobuz si 2 tramvaie pana la el, alta poveste. “fara probleme cu terasa” – ploua in casa cam in fiecare an, dar anul asta am zugravit si inca n-au venit ploile “se vinde mobilat” – am niste mobila ramasa de la bunica raposata, pe care nu vreau s-o car la gunoi “vedere mixta” – apartamentul e pe colt, sau daca e mare are 3 pereti afara, o sa-ti inghete curu’ iarna “proaspat renovat” – spoit recent cu cele mai ieftine materiale ca sa pot cere cu 10 000 in plus “finisat lux” – are arcade si spoturi, pereti de diverse culori, faianta rosie in baie “confort 1, sporit” – am spart debaraua “intim” – atat de mic incat nu intra mai mult de 2 persoane adulte “g,f,t,p,um” – mi-e atat de lene si sa scriu, negociaza tu singur si adu-mi banii la sfarsit. “stradal” – dupa 12 noaptea se aud motoarele enduro si liniutele, de la 5 dimineata tramvaiele. “Mariott” – Rahova “imbunatatiri” – faianta in baie si bucatarie, gresie in baie “adiacent” – strada pe care e imobilul se intersecteaza la un moment dat cu un bulevard mare “vedere lac” – tantari “2 boxe” – proprietarul a fost turnator la securitate si pupincurist la locul de munca “15 minute de centru” – cu elicopterul, in linie dreapta (de fapt o ora jumate cu masina cand nu ploua) “accept credit” – sunt disperat “bloc civilizat” – interfon Link to comment
Tommy Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Nene, da' la care cuţit făceai referire?! Cumva... E trucata poza. Cutitul de la spate era al ei. Link to comment
martiz Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Ea are cutitul in mana dreapta, in zona "mostenitorilor"! Link to comment
EM!L Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=SDIKwtp-DIo Link to comment
lascarica Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Din categoria : "Base si partidele" Link to comment
Englishman Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Sa mai zica careva ca portbagajul de la Cielo nu e incapator... Link to comment
Recommended Posts