sebian Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 La 35 sigur vor, am testat eu una acum ceva timp... Link to comment
Tommy Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) Hai sa vedem Lista completa, Sebian ! Edited March 16, 2006 by Tommy Link to comment
ileana Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Liniutze se pot face si cand ai ani mai multi. Depinde de sofer daca stie sa demareze cum trebuie, sa accelereze dar si sa se opreasca la timp! Link to comment
zalmoxis Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Bag sama ca vine primavara!!!..... Link to comment
sebian Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Tommy, lista completa nu are sens, marja e mai interesanta si e intre -12 si +11 ... )"> Link to comment
Tommy Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) Ileana: Liniutze se pot face si cand ai ani mai multi. Depinde de sofer daca stie sa demareze cum trebuie, sa accelereze dar si sa se opreasca la timp! Inima, inima.. Eu sunt fan Raliu Montan! Sebian: lista completa nu are sens, marja e mai interesanta si e intre -12 si +11 ... Am inteles.. diversitate in varietate.. Vezi ca ele apreciaza mai mult: Calitatea .. nu cantitatea.. Noi.. ambele Edited March 16, 2006 by Tommy Link to comment
sebian Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Liniutze se pot face si cand ai ani mai multi. Depinde de sofer daca stie sa demareze cum trebuie, sa accelereze dar si sa se opreasca la timp! Primele doua le inteleg, sunt necesare ungerii bune a motorului...dar ultima...ce sens are sa te mai si opresti?...nu cumva ti-e teama sa nu sara pistoanele prin capota? )"> Link to comment
ileana Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 S-ar putea, batrana fiind, sa nu o mai tina franele. Si atunci sa te vad pe unde scoti camasa, si daca te descurci atatea ore la volan Link to comment
Satori Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Ore? Huo! Noi vorbim aici de Drag Races nu de curse de anduranta Link to comment
Tommy Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) Stau si ma-ntreb.. oare barbatii chiar sunt altfel decat femeile ? 1. Prietenia intre femei: O femeie se intoarce acasa dimineata. Barbatul o intreaba unde a fost pina la ora asta, la care femeia raspunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Barbatul da telefon la 10 cele mai bune prietene ale sotiei: nici una nu ii confirma ca a dormit noaptea la ea. Prietenia intre barbati: Se intoarce barbatul dimineata acasa. Femeia il intreaba unde a fost pina la ora asta. El isi argumenteaza lipsa datorita faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 cei mai buni prieteni a sotului ei si din toti, 8 ii confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit la ei. ... Ceilalti 2 insista ca inca se afla acolo ... 2. - De ce femeile mimeaza orgasmul ? - Pentru ca ele cred ca noua ne pasa. Se pare ca da Greu.. da am gasit si o diferenta intre masini si femei: Liniutele cu masini.. din pacate, sunt ilegale Edited March 16, 2006 by Tommy Link to comment
alx Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Cele cu femei sunt imorale... si, daca nu ma insel, si ilegale in anumite conditiuni ale soferului... adica daca are permis de profesionist! Link to comment
Tommy Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Pai.. poate e beta-tester, sau pilot de incercare Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Sau Virinel Columbeanu... Link to comment
sebian Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Ore? Huo! Noi vorbim aici de Drag Races nu de curse de anduranta Ce zici tu, iepurash...alea de anduranta arata valoarea soferului > ...am dreptate, Regina? Link to comment
Tommy Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) Sebi, cred ca n-ai prins ideea: - De ce femeile mimeaza orgasmul ? - Pentru ca ele cred ca noua ne pasa. Uite raspunsul: Este intrebat avocatul ala blond (Fish, sau cum l-o chema) din Ally Mc Beal (de biscuite parca): -De unde stii ca esti bun la pat? -Normal ca-s bun! Intotdeauna ma simt bine! Edited March 16, 2006 by Tommy Link to comment
laurentziu83 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Pai oricum nu mai conteaza restul. Link to comment
sebian Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Tommy, incercam si eu sa intru in gratiile Reginei, ce vrei Link to comment
Tommy Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) Am vazut am vazut .. Si-ai intrat ? ) ps: Scuze, nu m-am putut abtine Dar .. recunosc ca mai ai si tu dreptate. Cateodata Edited March 16, 2006 by Tommy Link to comment
Satori Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Rar. Foarte RAR. Cam ca itepeul. Link to comment
ileana Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Tommy, incercam si eu sa intru in gratiile Reginei, ce vrei Am vazut am vazut ..Si-ai intrat ? ) ...dar esti pe calea cea buna! Link to comment
iulia Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Eu eram curios .. care e totusi aia: "o anumita varsta"? Pai sa vedem, la cei de 20 e 30, la 30 e 40...si tot asa pana la 70 (sau chiar mai mult, mai stii?). Eu n-am aflat-o inca I-or fi placand masinile de epoca...oricum, si 29 de ani e destul de mult pentru o masina, oricat de bine intretinuta ar fi Oare de ce te-ai atacat? Am zgandarit cumva o "coarda sensibila"? Link to comment
aztec Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 daca masina nu e ruginita, daca din masina mica nu a ajuns duba, daca mai are benzina in rezervor si putere in motor, daca nu e cu mult mai batrana ca soferul.. io zic ca mai merita... dar sa ai asigurare, sa ai bani de consumabile, si de un polish, ca altfel te lasa in drum Link to comment
Immortal Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Heee, isi pierd din caluti odata cu vârsta. Da, merge la un "cruise" pe autostrada, insa pofta de adrenalina nu ti-o poate oferi decat un GTI proaspat rodat de manutele ( ) tale. Link to comment
Tommy Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Immortale, la "cruz" control... controlul e de partea adeversa Iar pe Autostrada.. e linie dreapta.. Iar cu manutele.. e ca in bancul cu fata primarului: Bula cu ta-su merg la petit: -Domnu primar, va rog sa-mi acordati p...a fiicei dvs. tat-su ii da una zdrava peste cap.. -Bai bula, mana nu p...a -Cum tata.. tot cu mana? PS: Immortalu', bafta si renunta la prejudecati.. sau vor renunta ele la tine. Link to comment
sebian Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Oare de ce te-ai atacat? Am zgandarit cumva o "coarda sensibila"? Nu m-am atacat, Iulia, incercam sa te provoc eu pe tine... Link to comment
Recommended Posts