Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Si-a pus cineva scuturi ?

Da

Eu stiam ca asta era un elev la muzeul de istorie, nu la reprezentanta chevy.

- sulite aveau soldatii romani?

- da

- dar scuturi?

- scuturi... poola

Sau la mine in camera de camin, prin 2003, cand eram in anul 2, venise prietena unui coleg de camera de-al nostru sa "doarma" la el. Pe la 2 noaptea (cred) s-a nimerit sa o aud pe fata respirand mai greu si apoi sa zica: "cateva secunde m-am simtit bine !"

Aparent, toate povestile astea sunt din partea "cealalta". Aialalti nu stau pe internet? :D

Vezi daca n-ai stat la camin.. La noi si portarul statea de 6, numai ca il gaseau baietii pe la usi.

Prins in fapt o data, a exclamat: " Nu intrati! Dorinel fote frumos! "

Edited by Tommy

Aparent, toate povestile astea sunt din partea "cealalta". Aialalti nu stau pe internet? :D

Mai stii cine citeste pe aici?

PS. Moxa e de tocilari, agronomia era baza. Sau U-urile din regie.

Edited by Esperatul

Apropo de agronomie, un coleg cu 2 ani mai mic agata o fatuca de la zootehnie, o fata buna, tragea si la coasa,

cand a dat noroc cu noi ne-a luat pielea de pe mana. Si colegul asta al nostru, a real bull, vine intr-o dimineata

pe la amiaza pe la 3-4 pm la obisnuitele serii de povesti si incepete a urla inca din capatul culoarului:

-bai baieti, aseara la dusuri cu Marinela a fost un semi viol!

-la care unul, bai Gica.. tu stii de ce a fost un semi viol? Pentru ca tu ai o semi-pola ma! :) )

Edited by Tommy
  • Like 2

Aha, deci ai urmat calea dreapta: ortho - drept si doxa - invatatura, in greceasca. Mie imi place aia din latina: Via rectus est semper bona.

In traducere libera, "calea erecta e mereu buna", nu cum ar traduce Sebian: "direct prin rect e mereu bine" :)

Edited by Tommy
  • Like 1