Tommy Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 (edited) Laure.. mi-aduc aminte ca plangeai dupa matiz.. Sau .. nu era chiar asa? Ma rog.. acolo era cado Edited March 19, 2006 by Tommy Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Da, daca ar avea toate optionalele astea as pastra-o mai mult, problema e ca sunt foarte rare si foarte greu accesibile si ai muuuulta munca de convingere si dupa aceea incepi sa te intrebi daca se merita. Si nu vorbesc din intuitie. Si dupa ce te convingi tu ca merita, ceva le nemultumeste si dispar din parcare. Si nu prea exista Casco pentru asa ceva. Link to comment
laurentziu83 Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Da, dar la aia erau ambele placeri. Mai vreau si acum. Sa vezi senzatii tari. Vorba aia: mica-mica, da' ridica ! ) @sato: iti aduc eu cateva la care o sa zici ca NU merita. Link to comment
Mircea Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Si dupa ce te convingi tu ca merita, ceva le nemultumeste si dispar din parcare. Si nu prea exista Casco pentru asa ceva. Problema existentiala in cazul tau nu-i asa zmeule ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Cica solutia ar fi test-driveurile... / Deocamdata le-am cam ocolit dar pana la urma tot apare un model sport pe care sa nu vreau sa il ratez... sau poate, cine stie, o limuzina. Link to comment
laurentziu83 Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 (edited) Si dupa ce te convingi tu ca merita, ceva le nemultumeste si dispar din parcare. Si nu prea exista Casco pentru asa ceva. Nu neaparat, sunt patit, intr-adevar, mi-am gasit-o singur, fara politie, da cica nu pot sa o inmatriculez, ca n-am bani de taxe vamale, asa ca ma folosesc de procura si ma mai plimb din cand in cand. Din pacate trebuie sa stea "in afara", altfel ma iau la rost autoritatile. Tot e bine ca o gasesc. Este euro 3, as putea sa o inmatriculez, dar astept noile reglementari in care sa se scoata normele si sa nu fiu presat de timp. Upgrade-ul la euro 4, 5, etc pot sa-l fac in timp util, e ieftin si usor de facut, trebuie doar sa te pui la curent cu tehnica aferenta, usor de aplicat. Edited March 19, 2006 by laurentziu83 Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Eu zic sa il faci, ca rar asa ocazie! Link to comment
laurentziu83 Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Niet, momentan nu se poate inmatricula la noi. Nu permite legea. Trebuie sa mai astept si sa o mentin in stare buna. Link to comment
ileana Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Laurentziu, daca e legea aia pe care o aplic eu in ficare zi la munca, afla ca iti permite o achizitie cu varsta peste 16 ani. Ca doar nu are sub 16?! Link to comment
ticodriver Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Merge si de la 15 cu acordul parintilor Link to comment
Mircea Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 (edited) Niet, momentan nu se poate inmatricula la noi. Nu permite legea. Trebuie sa mai astept si sa o mentin in stare buna. Daca e cu "niet" e periculoasa, nu are euro, e de sovieti ) Edited March 20, 2006 by Mircea Link to comment
sebian Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Ca sa va lamuresc eu, nu se poate inmatricula nu din cauza varstei ci din cauza unor neclaritati privind dreptul de proprietate asupra masinii Link to comment
Mircea Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Aoleo, pai cu aste cu apropitar incert sau date furate e de belea. O importi legal, te duci s-o inmatriculezi, bagi bani in ea si te trezesti ca ti-o confisca Link to comment
ileana Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Merge si de la 15 cu acordul parintilor Nici popa (vorba aia,cu service autorizat) nu te trece-n randu' lumii! Link to comment
laurentziu83 Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Ca sa va lamuresc eu, nu se poate inmatricula nu din cauza varstei ci din cauza unor neclaritati privind dreptul de proprietate asupra masinii Niet, nu e din cauza vechimii, nici a dreptului de proprietate, ci din cauza vizei de resedinta sau a adresei garajului, nu se poate schimba momentan in talon. Link to comment
sebian Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Ahaaa, deci s-a schimbat partitura am cam ramas in urma, laure Link to comment
Tommy Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Pai ce faci Laure.. o iei in custodie? Pe pagina precedenta scriai altceva Link to comment
sebian Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Eu cred ca a fost rapita de racketzi si adusa aici )"> d-aia are probleme de viza... sau o fi apatrida )"> Link to comment
Satori Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Ce nu intelegeti mai? Are programate pentru 4-5 ani intretineri in alt oras decat cel in care sta Laurentiu. Atentie, intretineri, nu curse. Link to comment
sebian Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 )"> Bineinteles ca nu curse doar intretineri...si uite-asa marmota emigra in Elvetia... Esti genial, ursule Link to comment
Tommy Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Hai nu fi rau ca se poate.. O relatie poate rezista si la distanta.. numai sa ai ceva mai mare ca distanta. Link to comment
sebian Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 )"> inseamna ca mie mi-a lipsit ceva, ca a fost distanta prea mare ? ...cred ca dorinta )"> Link to comment
Recommended Posts