Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Da, daca ar avea toate optionalele astea as pastra-o mai mult, problema e ca sunt foarte rare si foarte greu accesibile si ai muuuulta munca de convingere si dupa aceea incepi sa te intrebi daca se merita. Si nu vorbesc din intuitie.

Si dupa ce te convingi tu ca merita, ceva le nemultumeste si dispar din parcare. Si nu prea exista Casco pentru asa ceva. :(

Si dupa ce te convingi tu ca merita, ceva le nemultumeste si dispar din parcare. Si nu prea exista Casco pentru asa ceva. :(

Problema existentiala in cazul tau nu-i asa zmeule ? :tongue:

Nu neaparat, sunt patit, intr-adevar, mi-am gasit-o singur, fara politie, da cica nu pot sa o inmatriculez, ca n-am bani de taxe vamale, asa ca ma folosesc de procura si ma mai plimb din cand in cand. Din pacate trebuie sa stea "in afara", altfel ma iau la rost autoritatile. Tot e bine ca o gasesc. Este euro 3, as putea sa o inmatriculez, dar astept noile reglementari in care sa se scoata normele si sa nu fiu presat de timp. Upgrade-ul la euro 4, 5, etc pot sa-l fac in timp util, e ieftin si usor de facut, trebuie doar sa te pui la curent cu tehnica aferenta, usor de aplicat.

Edited by laurentziu83
Niet, momentan nu se poate inmatricula la noi. Nu permite legea. Trebuie sa mai astept si sa o mentin in stare buna.

Daca e cu "niet" e periculoasa, nu are euro, e de sovieti :) )

Edited by Mircea
Ca sa va lamuresc eu, nu se poate inmatricula nu din cauza varstei ci din cauza unor neclaritati privind dreptul de proprietate asupra masinii ;)

Niet, nu e din cauza vechimii, nici a dreptului de proprietate, ci din cauza vizei de resedinta sau a adresei garajului, nu se poate schimba momentan in talon.

Ce nu intelegeti mai? Are programate pentru 4-5 ani intretineri in alt oras decat cel in care sta Laurentiu. Atentie, intretineri, nu curse.