Zmeul cel rau Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Fiecare cu ce-i place, asa ne-a invatat za gay muvi... >- Link to comment
laurentziu83 Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Bun, pana atunci trebuie sa-mi gasesc alta masina, hai ca incep ofertele. Sa le iau cu garantie extinsa sau fara? Pentru garantie extinsa trebuie sa platesc suplimentar, la long life nici nu ma gandesc sunt costurile prea mari si n-am nevoie de "Un argument excelent la revanzarea autoturismului dumneavoastra" (Plan de garantii si service Renault, pg 12), sau sau nu mai aleg garantia dar am nesiguranta unei uzuri corecte in timp? Eu as merge pe a doua varianta, ca la ce buget am nu imi permit costuri mari. Link to comment
Tommy Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 (edited) Bigger Is Better. No no no...thick and hard Si la toate astea .. + longer && stronger. Poate iau iar warn de 20 de cm din cauza ta sau fereasca sfantu.. longer. Gata cu porcariile! Dar spiritul, dar dragostea, dar romanstismul, dar puritatea, dar copilaria? "Istetimea fara dragoste te face ipocrit, Ordinea fara dragoste te face meschin, Cunostintele fara dragoste te fac carcotas, Mandria fara dragoste te face arogant, Proprietatea fara dragoste te face zgarcit, Responsabilitatea fara dragoste te face posomorat, Raspunderea fara dragoste te face lipsit de scrupule, Dreptatea fara dragoste te face dur, Adevarul fara dragoste te face critic, Educatia fara dragoste te face sa fii plin de contradictii, Credinta fara dragoste te face fanatic, Puterea fara dragoste te face violent, O viata fara dragoste e lipsita de sens!" Pfuu.. ce filozof am fost. Sau ala care a scris astea Numai un lucru i-a scapat: sexul fara dragoste te face.. ? Edited March 20, 2006 by Tommy Link to comment
iulia Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Vad numai soferi care vor sa schimbe masinile pe-aici. Dar ce faceti cand masina vrea sa-si schimbe soferul si-l arunca in drum? Link to comment
ileana Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 S-a pus si problema asta, Iulia. Dar s-a trecut repede peste ea. Si chiar daca am despica firul in patru, tot masina e de vina, niciodata soferul. Suntem in minoritate, lasa-i sa creada ca ei sunt soferii. Noi stim adevarul! > Link to comment
aztec Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 pai ce sa facem.. doar n-om ramane mult in drum.. plangem si noi, daca merita.. si daca nu, ne bucuram ca putem incerca altele, totul e sa nu fi pieton prea mult Link to comment
Tommy Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 (edited) Vad numai soferi care vor sa schimbe masinile pe-aici. Dar ce faceti cand masina vrea sa-si schimbe soferul si-l arunca in drum? Nooo, in general driverii vor o masina performanta care sa nu le de bataie de cap. Si cate-un test drive din cand in cand .. cand apare ocazia Asadar .. pretentiile lor sunt mult mai concrete.. si mai usor de inteles. Edited March 20, 2006 by Tommy Link to comment
pixelconscious Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Se mai intampla sa te lase in drum si sa iei RATB-ul pana la prima. Dar sunt derapaje controlate, dupa cateva zile masina se intoarce chiar daca tu ai trecut deja pe la majoritatea parcurile auto din oras.. Link to comment
sebian Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Si chiar daca am despica firul in patru, tot masina e de vina, niciodata soferul. Gura pacatosului?.... Link to comment
Tommy Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 (edited) Dar in inima a ramas +-ul, nu? )"> sau si de acolo se scoate la fel de usor ... (la cat de rele suntetzi nu m-ar mira) Nu tine de rautate.. ci de lipsa bunatatii Sau de instinctul de conservare. Edited March 22, 2006 by Tommy Link to comment
xenna Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Nu tine de rautate.. ci de lipsa bunatatii Sau de instinctul de conservare. O dovada clara de "lipsa a bunatatii" era sa nu scot deloc +ul , nici macar din campul vizual,dar eu l-am scos,asa ca... mai gandeste-te Link to comment
Tommy Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 (edited) Ai vazut ca am lasat loc de "buna ziua" "> (Sau de instinctul de conservare.) Dar la fel de bine .. poate fi considerat .."de ochii lumii" Edited March 22, 2006 by Tommy Link to comment
xenna Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 (edited) Casa multumeste pt prima parte a postului tau Edited March 22, 2006 by xenna Link to comment
Tommy Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Si banca multumeste .. asisderea. A doua parte era in 2 ape, n-am zis ce anume.. poate fi considerat .."de ochii lumii" Pe masura ce se incalzeste afara.. tot mai mult apreciez sexul frumos. Tommy vad ca e cam timid )"> N-am fost Sebi niciodata Timid, dar Calitatea Mea Este Fidelitatea Sau cel putin.. "de ochii lumii" "> Link to comment
xenna Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Mi se pare mie sau deja ai facut o obsesie pt "ochii lumii" Link to comment
Florinut Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Nu va mai luati masini pt cum aratati in ele din afara! Daca e strict intre cele doua: ... le iau pe amandoua in leasing scurt, cu avans zero. Daca apar probleme, le trimit la proprietar inapoi! Oricum isi scot banii ... Link to comment
Tommy Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Mi se pare mie sau deja ai facut o obsesie pt "ochii lumii" Mai ales pentru cei verzi inteligenti. . Pfuuu.. Vezi, mie imi plac si ochii, nu numai airbugurile Link to comment
xenna Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Da,e de apreciat.Dar ai grija cu ochii verzi!!!Sa nu-i crezi Link to comment
iulia Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Ochii verzi sunt...problematici Link to comment
Tommy Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 N-am nici o grija.. ca ai mei nu-s verzi.. Link to comment
zalmoxis Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Bai ia ce-i asta p-acilea!?!?Mai am impresia ca usor usor o sa trebuiacsa sa devansati intalnirea asta de la mare...ca bag seama ca va cam sar ochii din caputz!!!! Link to comment
MCojo Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Deh hormonii doar a venit primavara... Link to comment
sebian Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 (edited) Zeule, se vorbea de oki verzi, nu de Matize verzi asa ca micul tau gigant e in siguranta )"> Edited March 22, 2006 by sebian Link to comment
Recommended Posts