mari.d Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 eu nu ma bag! >.pai cine mai oficiaza ostilitatile np, pe tine te luam ca nasa Link to comment
ileana Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 (edited) luati-va si voi nasi din randul adminilor, moderatorilor, supermod...eu o sa am treaba cu cetitul din codul familie!..lui sebian si method o sa le citesc de cate 2 ori > Methoade, tocmai ma pregateam s-o iau pe junioara la intalnire. O trimit la vw! Edited March 27, 2006 by ileana Link to comment
MCojo Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Stiu ei de ce te vor nasa...doar prin mainile tale trec banii forumului... ) Link to comment
steph Posted March 27, 2006 Author Share Posted March 27, 2006 Tinand seama de raportul femei-barbati de pe forumul asta cred ca ne-am califica usor pentru un film cu cowboy iubareti. si cum facem zmeule competitie deschisa de cucerire a membrelor sau pe "neve" ? daca e pe NeVe eu ma apuc sa dau PM`uri Link to comment
Tommy Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 (edited) Hai ma ca-s 2 mari si late.. plus eventual una. Nu-ti ia mult timp ) Edited March 27, 2006 by Tommy Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Hai ma ca-s 2 mari si late Hai, ma Tommy, nu e frumos sa te iei de ele asa! Eu zic ca arata bine. Link to comment
Satori Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Zmeule, joaca corect. Tu ai luat avans de la intalnirea trecuta, recunoaste! Cat despre late... stiti, in unele culturii, femeile late in solduri... bleah, who cares? La ce naiba am mai avea nevoie de gume atunci?! Link to comment
steph Posted March 27, 2006 Author Share Posted March 27, 2006 Eu stiu vreo 3. Cumva aici se vorbeste de cele fidele? Fidele intalnirilor? Link to comment
Tommy Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 (edited) Hai, ma Tommy, nu e frumos sa te iei de ele asa! Eu zic ca arata bine. N-am zis in sensul alaaaa > Si chiar sa fi fost nu era deloc ceva de rau "> Eu unul am o nevoie hipebolica de asa ceva, nu doar arabilor cum zicea Satori Edited March 27, 2006 by Tommy Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Zmeule, joaca corect. Tu ai luat avans de la intalnirea trecuta, recunoaste! Da, cam 20 de grade cand e rece si 10 la cald, dar nu se poate regla ca lumea si vibreaza. Link to comment
sebian Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 In momentul in care se ajunge la cuvantul pe care nici eu nici sebian nu putem sa il scriem adio viata! ..lui sebian si method o sa le citesc de cate 2 ori > Methoade, nu ma ia tremuratul, nici adio viata, dar e asa dulce burlacia Si pina la urma, ce imi aduce in plus &^$&^$* (ptiu ca iar nu pot sa scriu) ) ? Sunt de 12 ani singur in Bucuresti, imi gatesc, imi spal, imi calc, repar instalatii electrice, sanitare, etc... am ajuns chiar sa imi fac singur tivul de la pantalonii de costum (brokeback mountain, nu gluma ) ) Deci... mie ce-mi iese la faza asta? Link to comment
Satori Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 ...dar e asa de dulce burlaciaSunt de 12 ani singur in Bucuresti, imi gatesc, imi spal, imi calc, repar instalatii electrice, sanitare, etc... ... si uita-te ce ai ajuns!!! Link to comment
ileana Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Deci... mie ce-mi iese la faza asta? De obicei iese un iuzaras mai mic (sau iuzarasa) )"> Link to comment
sebian Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 (edited) ... si uita-te ce ai ajuns!!! adica? Edited March 28, 2006 by sebian Link to comment
mari.d Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 ... si uita-te ce ai ajuns!!! hmm... bun de luat ?? faceti reclama baietzii ? Link to comment
iulia Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Asta mai trebuia acum...reclama Ileana, aduci esarfa joi? Link to comment
ileana Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Si mie imi miroase a lipitura aici Link to comment
xenna Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Sunt de 12 ani singur in Bucuresti, imi gatesc, imi spal, imi calc, repar instalatii electrice, sanitare, etc... am ajuns chiar sa imi fac singur tivul de la pantalonii de costum (brokeback mountain, nu gluma ) ) Si... ce intra la "etc" tot singur iti faci? Link to comment
alx Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Buey voi astea mai tinerele... intai sa invatati sa faceti alea inainte de etc-uri si dup-aia sa mai vorbiti... Link to comment
iulia Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Pai dupa parerea mea tu esti cam tinerel... Link to comment
alx Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 da dar stiu sa gatesc... remember? Link to comment
iulia Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Da, asa e, parca spuneai tu... Dar de unde sa-mi aduc aminte? Nu ma compromite pls )"> Link to comment
xenna Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Pai si ce te face sa crezi ca eu nu stiu sa gatesc?de m-ai atacat asa Link to comment
ileana Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 (edited) Buey voi astea mai tinerele... intai sa invatati sa faceti alea inainte de etc-uri si dup-aia sa mai vorbiti... Ia uite ca am ajuns sa imi para bine ca sunt purie Edited March 28, 2006 by ileana Link to comment
alx Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Pai si ce te face sa crezi ca eu nu stiu sa gatesc?de m-ai atacat asa Banuiesc io ceva ceva... Dar eu nu te-am atacat ci tu te-ai simtit... deci am cam nimerit-o... Link to comment
Recommended Posts