BogdanG Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Lasa mai Sebiane ca e mai bine cu 8V sa ai consumul mai mare ...ca vorba aceea cu ...consumul mare ) Link to comment
Tommy Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Si?ce?Te oftici? Nuuu, dar frumos, elegant, pedant si etern la moda e sa le intorci si tu laudele (marieidinu si lui senna) Link to comment
ileana Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Abia astept raspunsul, xenna. Sa te vaz cum ii intorci lui senna ...laudele Link to comment
xenna Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) @ maridinu:merci mult de apreciere @senna:honey m-ai lasat speechless si la cat vorbesc eu,asta e mare lucru @tommy:multumit ?domnule vesnic nemultumit ? Edited April 7, 2006 by xenna Link to comment
Tommy Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) Nemultumit.. dar satisfacut. Imi place sa aud acelasi lucru si de la voi Edited April 7, 2006 by Tommy Link to comment
ileana Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 cum o veni domne' satisfacerea asta din nemultumire?! Link to comment
xenna Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Nemultumitului i se ia darul(A se citi satisfactia) Link to comment
Tommy Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) Nu.. nemultumit de unele, dar satisfacut de altele Asa si la voi. Si de aici si intrebarea: Ce-i mai rau sa fii nesatisfacut(a) sau nemultumit(a)? E tot una sau in loc de? Edited April 7, 2006 by Tommy Link to comment
ileana Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) eu nu cu altele...cu unii da nu-i tot una sigur nemultumirea cu satisfactia...dar tare bine e cand sunt ambele !! Edited April 7, 2006 by ileana Link to comment
iulia Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Cum s-ar zice Xenna - keep up the good work! Pe un Matiz l-ai "facut", ce urmeaza? )"> Link to comment
iulia Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) Ma cam indoiesc, sincer. Oricum a mea e diesel si e prea noua ca s-o alerg prea rau Mai bine ai grija cu Cielito ala al tau. Edited April 7, 2006 by iulia Link to comment
Tommy Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) Oricand intru la orice, oricum, oriunde. "> Ce spui.. te astept sa ti se maturizeze motorasul, sa vedem ce poti? Edited April 7, 2006 by Tommy Link to comment
iulia Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Deci tu cu mine ai ce ai... Ce inseamna "la orice, oricum, oriunde"? Link to comment
Tommy Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Doar propuneri fair, nimic indecent ... "> Link to comment
sebian Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Deci tu cu mine ai ce ai... Ce inseamna "la orice, oricum, oriunde"? Cred ca vroia sa spuna ca se ofera sa iti schimbe roata, in caz de pana, oricum si oriunde cu orice-ul e mai dubios Link to comment
xenna Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Cum s-ar zice Xenna - keep up the good work! Pe un Matiz l-ai "facut", ce urmeaza? )"> Astept provincia Link to comment
iulia Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Sper sa nu fie vreodata nevoie, la Tico n-am avut nici o problema intr-un an jumate (e ceva, nu)? Si daca e, ma descurc foarte bine si eu ca am facut training intensiv . Sa zica cine s-a mirat acum doua saptamani de continutul portbagajului meu Astept provincia Asta e provocare deschisa pentru barbati Oricum, senzatia e mai faina cand il "faci" pe unul. Link to comment
MethodRO Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Din punct de vedere al dotariilor iulia sta foarte bine. La fel si la teorie. P.S. Am ramas uimit de ce are in portbagaj. Link to comment
Tommy Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) Sebiene, lasa tu rotile altora, nu-i bai, ma pricep si la ele, grija mare si bafta multa, lumea spune ca ai nevoie am sa urmez, am luat doar vin rosu,pt copilot Iulia, cand esti pregatita, ma anunti Pentru intrecere.. normal Edited April 7, 2006 by Tommy Link to comment
Brainiac Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Din punct de vedere al dotariilor iulia sta foarte bine. P.S. Am ramas uimit de ce are in portbagaj. Tu te referi la IULIA sau la MASINA ei?! Link to comment
mari.d Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 ... lumea spune ca ai nevoie din cate stiu eu nu necesita,doar incinge atmosfera Link to comment
iulia Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Din punct de vedere al dotariilor iulia sta foarte bine. La fel si la teorie. P.S. Am ramas uimit de ce are in portbagaj. Merci Mehod Aveam nevoie de o certificare. Eu inteleg ce trebuie. Link to comment
Tommy Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) din cate stiu eu nu necesita,doar incinge atmosfera Vezi daca nu te-ai sacrificat pe mai multe altare ale cunoasterii? Dar nu-i tarziu.. Edited April 7, 2006 by Tommy Link to comment
mari.d Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Vezi daca nu te-ai sacrificat pe mai multe altare ale cunoasterii?Dar nu-i tarziu.. cred ca ar trebui sa devi "membru carcotas" ) Link to comment
Recommended Posts