steph Posted April 8, 2006 Author Share Posted April 8, 2006 Hmm... devine interesant. Cine pe cine alege... cred ca e reciproca treaba adica. Nu e o regula, vorba lui zmeu vine o ciudata la tine si te alege , probabil o vei refuza. Invers un ciudat alege o tipa si ... ghinion refuz, so e valabil de ambele parti. Oricum reusim sa fim offtopic si la caterinca... aici vb. de liniute Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Mutu vrea liniute. Eu prefer fetele. Link to comment
steph Posted April 8, 2006 Author Share Posted April 8, 2006 ma zmeule eu am spus despre ce vorbim, nu ce vrem Link to comment
iulia Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Stefanita, ai sa afli ca femeile aleg masculii (si inca pe cei ce cu care vor plasmui cei mai buni urmasi), nu tu pe ele. Very true. Doar ca uneori mai sunt si respinse, normal. Asta pentru ca nu se coreleaza bine asteptarile cu realitatea. Asta vor ele sa credem. De parca ai iesi cu orice urata... De fapt tot noi alegem, doar ca nu suntem atat de mofturosi. Am mai dezbatut problema asta. Iluzia e totul Link to comment
sebian Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Mda...noroc ca s-a inventat machiajul, sa ne pacaliti Link to comment
iulia Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Mda...noroc ca s-a inventat machiajul, sa ne pacaliti De parca tu nu stii testul de...a doua zi dimineata Link to comment
sebian Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 (edited) Cel mai bine - suie-te in amandoua, trece-ti mana peste bord, peste tapiterii, vezi cum te simti in amandoua... . Apoi fa un test drive si vei fi sper mai hotarat.Si eu m-am gandit mult la Kalos inainte, dar sincer nu mi-au placut plasticele de pe bord. Deci clar este o alegere subiectiva. Dar daca era atunci Aveo probabil luam alta hotarare. Ma ia un fior pe sira spinarii cand te aud vorbind asa... Talk to me, baby Edited April 8, 2006 by sebian Link to comment
Tommy Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 (edited) Kalos in greceste nu inseamna "frumos"? Atunci.. inclin sa-i dau dreptate lui sebian Edited April 8, 2006 by Tommy Link to comment
sebian Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Pai...singele meu de grec s-a infierbintat Link to comment
Tommy Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 (edited) Am auzit ca ai inceput cu prepararea cinei . O fi, n-o fi de la sange infierbantat.. sau poate de la vin Edited April 8, 2006 by Tommy Link to comment
sebian Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 dragule, in seara asta prepar cina doar pentru mine... ma las greu, ce vrei...nu pot sa ma impiedic asa, din prima )"> Link to comment
ileana Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 daca nu prepari cina pentru amandoi, in special azi, zi speciala ptr EA, e clar!! > Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Very true. Doar ca uneori mai sunt si respinse, normal. Asta pentru ca nu se coreleaza bine asteptarile cu realitatea.Am mai dezbatut problema asta. Iluzia e totul De fapt, daca stau sa ma gandesc barbatii sunt aia mai mofturosi, numai ca ei nu refuza din prima, mai intai fac un test drive. Ei (de fapt noi) sunt mai pragmatici, vor sa verifice inainte sa zica "Neeeeeeeeext!". Link to comment
Brainiac Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 De fapt, daca stau sa ma gandesc barbatii sunt aia mai mofturosi, numai ca ei nu refuza din prima, mai intai fac un test drive. Ei (de fapt noi) sunt mai pragmatici, vor sa verifice inainte sa zica "Neeeeeeeeext!". Eeeeee, hai mai zmeule, tu te duci la un test-drive cu orice "masina"? Ce zici de o "dacie 1100" de prin '65? Fara nici o imbunatatire, cu rugina curgand de pe ea, luata din curte de la Remat ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Am zis mai sus ca nu, dar trebuie sa recunosti ca noi avem o arie mai mare din care facem selectia pentru test drive dar suntem mai mofturosi cand vine vremea sa cumparam: prima data ne uitam dupa airbaguri, daca are airbaguri ne dam seama ca nu are computer de bord, daca are computer de bord ne dam seama ca indica numai informatii inutile si tot asa... Asa la un test drive merge si doar cu airbag-uri. Cateodata pot lipsi si alea. Link to comment
laurentziu83 Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 (edited) In caz de nevoie nu conteaza un bot putin sifonat, conteaza sa functioneze airbag-urile si sistemele auxiliare oricum o vezi din interior si pentru un drive test ajunge. Edited April 9, 2006 by laurentziu83 Link to comment
BogdanG Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Cita finete mai baieti ...dar la roata de rezerva nu va uitati sau e cu spray ca la modelele mai moderne ) Link to comment
Tommy Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Nu vezi ca pilotii astia au uitat de ce era mai important? Motorul. Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Motorul il vezi dupa test drive, dar se poate tuna in timp chiar daca il iei mai slabut. Cu rabdare se pot face multe... Link to comment
Tommy Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 (edited) Nimic nu-i mai rau decat o femeie slaba si fara creier. Fii sigur ca nu-i poti face nimic, decat s-o expediezi la ma-sa. Edited April 9, 2006 by Tommy Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Am fost prea subtili atunci. Am confundat computerul de bord cu motorul. Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Nu, airbagurile sunt evidente. )"> Link to comment
Recommended Posts