Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Hmm... devine interesant.

Cine pe cine alege... cred ca e reciproca treaba adica.

Nu e o regula, vorba lui zmeu vine o ciudata la tine si te alege =)) , probabil o vei refuza. Invers un ciudat :D alege o tipa si ... ghinion refuz, so e valabil de ambele parti.

Oricum reusim sa fim offtopic si la caterinca... aici vb. de liniute :P

Stefanita, ai sa afli ca femeile aleg masculii

(si inca pe cei ce cu care vor plasmui cei mai buni urmasi),

nu tu pe ele. ;)

Very true. Doar ca uneori mai sunt si respinse, normal. Asta pentru ca nu se coreleaza bine asteptarile cu realitatea.

Asta vor ele sa credem. De parca ai iesi cu orice urata... De fapt tot noi alegem, doar ca nu suntem atat de mofturosi.

Am mai dezbatut problema asta. Iluzia e totul :P

Cel mai bine - suie-te in amandoua, trece-ti mana peste bord, peste tapiterii, vezi cum te simti in amandoua... :) . Apoi fa un test drive si vei fi sper mai hotarat.Si eu m-am gandit mult la Kalos inainte, dar sincer nu mi-au placut plasticele de pe bord. Deci clar este o alegere subiectiva. Dar daca era atunci Aveo probabil luam alta hotarare.

Ma ia un fior pe sira spinarii cand te aud vorbind asa... :mrgreen: Talk to me, baby :redface:

Edited by sebian
Very true. Doar ca uneori mai sunt si respinse, normal. Asta pentru ca nu se coreleaza bine asteptarile cu realitatea.

Am mai dezbatut problema asta. Iluzia e totul :P

De fapt, daca stau sa ma gandesc barbatii sunt aia mai mofturosi, numai ca ei nu refuza din prima, mai intai fac un test drive. Ei (de fapt noi) sunt mai pragmatici, vor sa verifice inainte sa zica "Neeeeeeeeext!".

De fapt, daca stau sa ma gandesc barbatii sunt aia mai mofturosi, numai ca ei nu refuza din prima, mai intai fac un test drive. Ei (de fapt noi) sunt mai pragmatici, vor sa verifice inainte sa zica "Neeeeeeeeext!".

Eeeeee, hai mai zmeule, tu te duci la un test-drive cu orice "masina"? Ce zici de o "dacie 1100" de prin '65? Fara nici o imbunatatire, cu rugina curgand de pe ea, luata din curte de la Remat :mrgreen: ?

Am zis mai sus ca nu, dar trebuie sa recunosti ca noi avem o arie mai mare din care facem selectia pentru test drive dar suntem mai mofturosi cand vine vremea sa cumparam: prima data ne uitam dupa airbaguri, daca are airbaguri ne dam seama ca nu are computer de bord, daca are computer de bord ne dam seama ca indica numai informatii inutile si tot asa... Asa la un test drive merge si doar cu airbag-uri. Cateodata pot lipsi si alea. :mrgreen: