Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Uimiteor ma che se-ntampla sette jours dans notre forume... http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...5618&st=120

Auziti cica baietii astia ce postara acolo pierdura Antigel. De aici trag eu o concluziune posttraumatique: ori Lapona avu un trecut multiperson, ori estem mai multe... Dar, vaaaaaai, nu-mi vine sa cred... Mai multe Antigele? Oare e posibil?

Mon ami alx, c'est vrait que Lapona est unique, si e exclusiv pour les conaisseurs; daca nu stii ce sa faci avec elle, inseamna ca n'o meriti. Paroldoneor!

Un otarshoza ar fi daca ilia epigoni, dar je ne sais pas si nici nu ma intereseaza. Oricum, pierderea e a baietilor respectivi.

Edited by Lapona Antigel

andrei> frate! ala e konic, da pe dinauntru! peafara nu se vede conu de zici numa cai patrat!!!! tot conyk e frate!!!!!!

da nam inteles ce zicea de jegosu ala

Masinile nare velatura. numa camioanele are. se mai zice si prelata.

lasal ca stie ce face... ca si io cred ca e mai bine con decat patrat... ca asta mai tin si io minte de la orele de geometrie variabila

claz said:
ca si io cred ca e mai bine con decat patrat...

Frate, adik mashina mea e mai nasoala ca a ta sau cum...Cand bagam un plei de la un stop, sa ne luam, da in ora de varf ca sa facem raliu...

Deci raane cum am zis': patrat cu coltu' rotunde.

claz: nu mai cita fragmente din posturi anterioare valoroase

Edited by claz

"Deci raane cum am zis': patrat cu coltu' rotunde"

asta ar venii ca un patrat circumcis cu forta intrun cerc?

vezi frate cas tare la geometrie planta?