Zmeul cel rau Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Tot timpul cand ma uitam la avatarul tau credeam ca era o carpa ) Exact la fel ma gandeam si eu si nu intelegeam de ce... Vrem un zoom! Link to comment
Moshu Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 @Zmeu + Iulia > OK! Zoom sa fie! ) Link to comment
iulia Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Acum recunoaste ca ai furat poza de undeva si era la dimensiuni mici Link to comment
laurentziu83 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Confirm capacele. Dupa ele il recunosc pe Moshu in oras. Ne intalnim des, nici nu mai postez la topicul de intalniri. Link to comment
iulia Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Laur, adica pe strada tu te uiti dupa...capace? Link to comment
laurentziu83 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Eu in general am deformatia sa ma uit la partea de jos. Fiecare cu ale lui. Link to comment
Moshu Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Acum recunoaste ca ai furat poza de undeva si era la dimensiuni mici Da, am furat-o din telefonu' personal sharp, care face poze intr-adevar la dimensiuni mici, pentru ca e de rahat (telefonu'). Dar l-am luat pe puncte, asa ca go for it! @Laurentiu> capacele sunt 23 lei toate 4, numai eu am de alea si sunt mandru. Si culoarea deep bluish green sau cam asa ceva, si cele trei steaguri din curtea institutiei care se vedeau inainte in avatar (Ro, EC, NATO). Si cu intalnirile asa e. Ne vedem cam o data la doua zile - eu te vad zilnic, da nu ma vezi tu ca esti cu contabila in masina ) Link to comment
laurentziu83 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 As vrea eu sa fiu cu vreo contabila in masina. Momentan... Link to comment
Moshu Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Uite originalele: Asa mi-ai zis: eram cu contabila. )"> Link to comment
Moshu Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Un strigat in noapte: Iata si concluzia: Link to comment
_romulus_ Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Si de ce cate 2 antene la un geam? Ce dreaku fac cu atatea? Pai de cei de pe partea cealalta a blocului ai uitat? Probabil cei de pe partea cealalta platesc tarife serioase pentru gazduirea cablului si a antenei . Si asa au astia de pe partea asta, bani sa-si plateasca abonamentul. Link to comment
sebian Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Din cate stiu eu spondiloza asta e o boala de oase cu sediul central undeva pe la ceafa. Are si mama dar nu a adormit niciodata in intersectii sau mai stiu eu pe unde Pentru posteritate...genial, Mike! Link to comment
ticodriver Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Super cool Dovleacu', dar daca nu cade pe nicio masina, n-are niciun farmec Link to comment
Senna Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Pe autostrada Soarelui, deh, transhumanta Link to comment
ticodriver Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 O fi cumparat Jiji autostrada!? Link to comment
alx Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Le-am vazut si eu, erau luni parca. Omul a traversat podul Borcea. Link to comment
zalmoxis Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Deci asta cu oile pe highway e chiar trista nenica !!..Nasol moment !!! Link to comment
Satori Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Nu! Pe bune? Sa vezi ce misto e cand dau motociclistii peste cai sau balegi... De-a dreptul distractiv. Link to comment
Lapona Antigel Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 (edited) Imi pare rau, eu nu port cizme, imi fac picioarele butucanoase. Numai cand merg la peste port asa ceva. Care peste? Incearca niste cizme cu toc, inalte. Fac piciorul frumos si incap mai multe ardelence grase. Si da bine si la peste. Pacat de ideea baiatului cu postu' de radio. Edited November 2, 2006 by Lapona Antigel Link to comment
sebian Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 (edited) Tavi, mai e valabila oferta nu? Saptamana viitoare cu programari dupa ora 6 iti sunt client. Vreau nu vreau... Daca ma doare te mananc! Daca o sa te doara numai de mincat nu o sa iti arda Edited November 3, 2006 by Sebian Link to comment
Mircea Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Inghit 2 algocalmine, pun ketchup si-l mananc! Link to comment
sorinrec Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Interesant la ce se gandeste automatul acesta de cafea...o fi avand ceva sechele? ) Link to comment
Recommended Posts