Bel_Ze-but Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Cititi desrierea degustatorilor Este vorba de des rierea sau dez raerea ? Atunci e normal, sare si raia din tine cand mirosi asa ceva ! Uite cum a dristrus unu un BMW ! Pai o fi fost un rus stabilit prin Dristor (dris - rus ) si o avea ciuda pe nemti ! Link to comment
sorinrec Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Domnilor vedeti ca sau schimbat panourile avertizoare ). Link to comment
CieloFan Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Adevarat graieste ... Link to comment
Miste_R Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 http://www.autof1.ro/index/VIDEO__O_MODALI...TREMA_DE_P.html Incredibil cum parcheaza omul asta! Vreau si eu!! Link to comment
sorinrec Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 De la 1 ianuarie 2007 nu mai sunteti nevoiti sa va carati si gratarul personal la padure ...cineva sa gandit la noi ) Link to comment
VAXXi Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Parcarea laterala, inca un mister pentru multi din conducatorii auto. Link to comment
laurentziu83 Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Zi mersi ca nu ti-a zgariat masina... ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Pai tu de ce crezi ca a facut poza? Statea cu degetul pe declansator sa aiba dovada la politie in caz ca i-o lovea. Link to comment
ToPser Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 ce sa mai zic ..nu mai zic nimic.. Link to comment
ageana Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Trist dom`le trist. Ma intreb cat ii ia sa plece cu masina din fata blocului. Inteleg ca vrea sa-si ingrijeasca masina dar nici chiar asa. Legat de asta: am vazut si eu tot un Logan in Pitesti, care era parcat in fata blocului, pe 4 dreptunghiuri de lemn (sub fiecare roata cate unul). Nu pot intelege ce a vrut sa faca omul ala... I se stricau cauciucurile daca stateau pe asfalt? Va rog lamuriti-ma si pe mine, ca ma roade chestia asta. Link to comment
iulia Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 (edited) Asa e Loganul in Pitesti - erou local . Cine stie ce daciuta obosita a avut proprietarul inainte, si Loganul asta i se pare o bijuterie. Adevarul este ca in Pitesti am vazut cele mai mai multe Logane, inca de la inceput si mi s-au intamplat cele mai neasteptate faze cu loganistii. Edited November 20, 2006 by iulia Link to comment
iulia Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 (edited) Sunt aceleasi de care tot s-a scris (clasicele), numai ca mie mi s-au intamplat preponderent in Pitesti. Chiar daca e provincie, se conduce destul de agresiv. Edited November 20, 2006 by iulia Link to comment
Tommy Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 inca de la inceput si mi s-au intamplat cele mai neasteptate faze cu loganistii. Mie, inca nici una neasteptata cu loganiste, dar am vazut cateva ce meritau o oarescare atentie.. Link to comment
laurentziu83 Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Sunt acelesi de care tot s-a scris (clasicele), numai ca mie mi s-au intamplat preponderent in Pitesti. Chiar daca e provincie, se conduce destul de agresiv. Sa stii ca asa e. Am fost de 2 ori in viata mea prin Pitesti, in 98 si in 2005 si mi s-a parut la fel. Nu inteleg rostul. Oricum, la punga pusa la capacul de roata, eu zic ca trebuia sa prinda punga in pioneze pe cauciuc. > Asa o sa se piarda. Link to comment
iulia Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Mie, inca nici una neasteptata cu loganiste, dar am vazut cateva ce meritau o oarescare atentie.. Bine ca mi-ai amintit ). Mi s-a intamplat si asa ceva, anul trecut la in primele zile din ianuarie, cand erau destul de putine Loganuri. Dar nu in Pitesti, in Bucuresti. Pe-atunci aveam Tico inca...ce vremuri... Link to comment
ageana Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Hai mai, va rog spuneti-mi si mie de ce a parcat ala loganul pe 4 dreptunghiuri de lemn? Eu am ramas prost la faza asta, si nu inteleg de ce. Hai, folie inteleg, dar sa parchezi masina pe lemne, deja mi se pare absurd. Link to comment
sebian Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 sa pluteasca, in caz de inundatii ... Link to comment
laurentziu83 Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Hai mai, va rog spuneti-mi si mie de ce a parcat ala loganul pe 4 dreptunghiuri de lemn?Eu am ramas prost la faza asta, si nu inteleg de ce. Hai, folie inteleg, dar sa parchezi masina pe lemne, deja mi se pare absurd. Pai tu de ce iti pui covor in casa si nu asfalt? Si masinile au suflet. Link to comment
ageana Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 (edited) ) Corect, se zgarie cauciucurile daca sta pe asfalt + ca intra mizerie intre nervurile de la cauciuc. Cred ca ar fi in stare sa ia un covor la el, merge 2 metri, pune covorul, trece de covor, il pune iar etc ca sa nu se strice masina, si sa nu zgarie cauciucurile Edited November 20, 2006 by ageana Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 http://www.220.ro/stuff/Chestii_ciudate_la_Notepad.htm Cred ca nu ar trebui sa va dau linkul asta. Ei ne privesc! :-$ Link to comment
ticodriver Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 De ce au nevoie barbatii de o femeie? - 52% li se pare dragutz sa se trezeasca dimineata langa femeia pe care o iubesc - 69% le-ar placea sa le faca cineva curat, sa le gateasca si sa le spele rufele - 78%ca sa-si intemeieze o familie - 99% pentru ca le place sexul oral si, orica incerca, nu pot singuri... Probabil cei 1% ramasi or fi gay si au nevoie de inca un barbat. Link to comment
VAXXi Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Eu nu zic nimic, a zis el. Link to comment
Moshu Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Uite de aia e bine sa iei numere personalizate. Sau poate e personalizat? Link to comment
Recommended Posts