sebian Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 E na, nu vezi tu bine, ca esti indragostita mie mi se pare ca seamana cu Valderama, dar mai spalat Link to comment
laurentziu83 Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Bre Leutzule, da hidoasa mai esti. ) Link to comment
Mircea Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Tigrutzo, pune-i chelia inapoi!!! Link to comment
andreib Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Si acum, dedicatie speciala, ,,ce nasoala esti'' . Link to comment
rm.popa Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 salut!!am si eu un Tico dar din pacate fara carte tehnica si parca sunt legat la maini.dak ma poate ajuta cineva ar fi nemaipomenit.Multumesc anticipat! clismacalda@yahoo.com Link to comment
sebian Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 de ce faci ochii mari, Razvane? Nu i-o fi placand omului aia rece, mai stii? Link to comment
Mircea Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Continuarea discutiei de aici, pe messenger. Sau dreptul la replica: Mircea: bine ca esti tu destept Mircea: bai fotocelula! badzmeu: ) badzmeu: nu m-am putut abtine Mircea: puii mei Mircea: ce vroiai sa zic? badzmeu: mecanismul de la usa Mircea: dispozitiv de sesizare a individului in usa? badzmeu: desi nici mecanism nu era Mircea: pai mecanism de usa e balamaua mah badzmeu : puteai sa zici "senzorul de la usa" si atat Mircea: ethe na badzmeu: dar te-ai aruncat la "fotocelula" Mircea: io fotocelule le zic la alea badzmeu: suna inginereste ) Mircea: avocateste badzmeu: "chestia-de-la-usa-care-face-detectorul-sa-piuie" Mircea: asa Mircea: dar vezi tu Mircea: rolul principal e sa deschida usa Mircea: asa ca Mircea: "chestia-de-la-usa-care-face-usa-sa-se-deschida-atunci-cand-apare-clientul-in-fata-si-are-ca-functie- secundara-sa faca-detectoarele-sa-piuie" Mircea: apropos badzmeu: romania pe computer? Mircea: am voie sa cenzurez discutia si s-o bag la caterinca? badzmeu: bag-o Mircea: gata, s-a facut Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 A se mentiona ca nu a zis "puii mei". Si nici "ethe na" Link to comment
Vijelia Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 (edited) A se mentiona ca nu a zis "puii mei". Dar cum a zis? Edited January 19, 2007 by Vijelia Link to comment
Mircea Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Daca spune cum ii dau warn Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Nu pot sa zic: Mircea: nah Mircea: raspunde-i vijeliei! Mircea: sa vezi warn ce-ti dau Link to comment
Vijelia Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Lasa-l sa spuna, si-mi dai mie (warn). Link to comment
Mircea Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Nu dau warn vecinelor, ca-mi zgarie masina Link to comment
Vijelia Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 V-a picat reteaua? No way!!! Cum sa ma iau de masineta ta! Hai, poate de BMW, oricum nu-ti place tie... cand te mai prind, iti fac o poza in el ca sa vada lumea cat de suparat pe viata pari cand il conduci... Acum inteleg... vecina care ti-a lovit-o a primit warn? Aia cu Octavia... Link to comment
Mircea Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Daca spune cum ii dau warn uite-aci il incadrez: "2.3 Folosiţi un limbaj decent, fără atacuri la persoană, jigniri, ameninţari şi expresii vulgare, chiar şi atunci cand folosiţi mesageria privată. " Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Warn e tot ceva cenzurat sa nu se supere nevasta-sa? Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 2.6 Se interzice şi se sancţionează conform punctului 6.1 introducerea mesajelor care conţin: - mai puţin de 20 de caractere - evitaţi mesajele scurte, fără informaţie utilă :-" Link to comment
sebian Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Ahhhhhh, ai fost mai rapid decat mine, zmeulene Link to comment
Mircea Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 2.6 Se interzice şi se sancţionează conform punctului 6.1 introducerea mesajelor care conţin: - mai puţin de 20 de caractere - evitaţi mesajele scurte, fără informaţie utilă :-" - e atata informatie utila pentru tine in smile-ul alaaaaa... Link to comment
Vijelia Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Boys! Cica suntem in topicul "Caterinca". PS 36 de caractere... Link to comment
sebian Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Zmeule, ai pus-o 2.6 Se interzice şi se sancţionează conform punctului 6.1 introducerea mesajelor care conţin: ... - mesaje ce au scop de a atrage atenţia moderatorilor asupra unor mesaje din forum (aceste notificări se trimit către un moderator sau administrator STRICT PRIN MESAJ PRIVAT) Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Am invatat sa nu mai cred in semne. Link to comment
Mircea Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Gataaaaa, mersi sebiane, 20% warn pt Zmeu pentru atragerea atentiei moderatorilor in public! Link to comment
sebian Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 (edited) Dai o cafea cand mai ajungi in Plevnei LE: merge si miku' LE2: mi-am adus aminte: mi-ai promis ca ma duci la piscinaaaaaaaa ("> Edited January 19, 2007 by Sebian Link to comment
Recommended Posts