ileana Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 (edited) mie mi-e somn de-mi pica nasul pe tastatura...dar va tot vad ca scrieti..se vede n-a segmentat nimeni azi vreun motor @witch, ce insensibila esti!..iti face omu' o propunere mai pe ocolite si tu ii zici fantezie! lasa @steph mama..eu iti tin pumnii neconditionat... nu vreau sa imi speli masina.. Edited July 24, 2005 by ileana Link to comment
andreib Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Pai daca dadeai la sapa la cucuruz toata ziua, sa vezi cum durmeai neintoarsa... <{POST_SNAPBACK}> Dude... Tocmai a trecut ziua de duminica, oricum si inainte se statea la barfa sau la carciuma, nu se muncea pe campi PS: Rechemam din morti membra ANA care la -15 grade posta pe forum ca a scos chiulasa la Matiz in fata blocului . Link to comment
laurentziu83 Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 am eu niste segmenti de oltcit pe imprimanta acum. da n-am decat pentru un piston, care aduce restul? nu-s buni la calibrul meu Link to comment
vasilet Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 mie mi-e somn de-mi pica nasul pe tastatura...dar va tot vad ca scrieti..se vede n-a segmentat nimeni azi vreun motor <{POST_SNAPBACK}> Avantaj eu, ca e doar 4 dupa-amiaza la mine Mai trag de o tzigare si abia apoi ma apuc de segmentat. Segmentul AB e congruent cu segmentul BC. Link to comment
Witch Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 mie mi-e somn de-mi pica nasul pe tastatura...dar va tot vad ca scrieti..se vede n-a segmentat nimeni azi vreun motor@witch, ce insensibila esti!..iti face omu' o propunere mai pe ocolite si tu ii zici fantezie! lasa @steph mama..eu iti tin pumnii neconditionat... nu vreau sa imi speli masina.. <{POST_SNAPBACK}> nu am segmentat motoare pt ca nu mi-ai dat tu fax-ul zanei ca sa facem service-ul ala, doar n-o sa lucram pe strada, nu ? eu insensibila, niciodata ! ii tin si eu pumnii ca imi amintesc cu era cu examenele, iar masinuta mi-o spal singura Link to comment
steph Posted July 24, 2005 Author Share Posted July 24, 2005 (edited) pai putem sa afcem alte lucruri impreuna daca masina zici ca o speli singura. oricum nu imi facea o placere deosebita sa spal masini Edited July 24, 2005 by steph Link to comment
ileana Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 cum o sa lucram pe strada, noi, ditamai profesionistele?! Link to comment
vasilet Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 cum o sa lucram pe strada, noi, ditamai profesionistele?! <{POST_SNAPBACK}> mai ales ca matizutzul incape numai bine intr-o sufragerie de bloc! "> Link to comment
andreib Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 iar masinuta mi-o spal singura <{POST_SNAPBACK}> Posteaza si tu la tutoriale. Vrem un tutorial cu poze a tutror etapelor procesului (udare, frecare, clatire ) > Link to comment
ileana Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 iar masinuta mi-o spal singura sincer, de cate ori ti-ai spalat masina cu manuta ta?..sa o iei la inmuiat, sapunit, limpezit, sters, geamuri,aspirator interior? Link to comment
steph Posted July 24, 2005 Author Share Posted July 24, 2005 nu stiu la voi dar la mine asta e placerea de duminica dimineata spalat sters geamuri bord aspirat ... si pe urma ploua Link to comment
Witch Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 sincer, de cate ori ti-ai spalat masina cu manuta ta?..sa o iei la inmuiat, sapunit, limpezit, sters, geamuri,aspirator interior? <{POST_SNAPBACK}> de fiecare data cand merg la bunicuta mea la curte ca-n sufragerie e cam greu mei vasilet Link to comment
laurentziu83 Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 (edited) ... sau pe strada dureaza o zi intreaga, ca-i molipsitor. @Steph,Witch: lasati naibii placerea asta de dimineata, ca eu spal masina mai rar si nu rezista 24 de ore din cauza voastra. Ultima data, a tinut 6 ore. De asta am vrut sa fac si interiorul, macar ceva sa ramana curat Edited July 24, 2005 by laurentziu83 Link to comment
vasilet Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 pai eu ziceam de reparatii si segmentari in sufragerie, spalatul la baie, ca asa e frumos. Mai greu cu urcatul pe scari, dup'aia ma descurc eu! Link to comment
ileana Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 @witch, de cand nu ti-ai mai vazut bunica? > Link to comment
Witch Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Posteaza si tu la tutoriale. Vrem un tutorial cu poze a tutror etapelor procesului (udare, frecare, clatire ) > <{POST_SNAPBACK}> uoooof...va inteleg ca e tarziu in noapte dar totusi n-am deschis topic de fantezii (e valabil si pt steph) Link to comment
ileana Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 noi nu credem pana nu vedem!..la prima intalnire, eu aduc furtunul..cine vine cu spumele? Link to comment
Witch Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 aualeeeeeeeeeeeu andreib fanteziile tale ma sperie Link to comment
laurentziu83 Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 (edited) vin eu cu spume la gura Edited July 24, 2005 by laurentziu83 Link to comment
steph Posted July 24, 2005 Author Share Posted July 24, 2005 andrei> trebuia sa strici tu totu` hai ma omule cum dracu ? esti in floarea varstei!!! fantezii cu bunicute care freaca matzi ? Link to comment
Recommended Posts