Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

mie mi-e somn de-mi pica nasul pe tastatura...dar va tot vad ca scrieti..se vede n-a segmentat nimeni azi vreun motor

@witch, ce insensibila esti!..iti face omu' o propunere mai pe ocolite si tu ii zici fantezie!

lasa @steph mama..eu iti tin pumnii neconditionat... nu vreau sa imi speli masina..

Edited by ileana
Pai daca dadeai la sapa la cucuruz toata ziua, sa vezi cum durmeai neintoarsa...  =))

Dude... Tocmai a trecut ziua de duminica, oricum si inainte se statea la barfa sau la carciuma, nu se muncea pe campi :drinkers:

PS: Rechemam din morti membra ANA care la -15 grade posta pe forum ca a scos chiulasa la Matiz in fata blocului :dizzy: .

mie mi-e somn de-mi pica nasul pe tastatura...dar va tot vad ca scrieti..se vede n-a segmentat nimeni azi vreun motor

Avantaj eu, ca e doar 4 dupa-amiaza la mine :P

Mai trag de o tzigare si abia apoi ma apuc de segmentat. Segmentul AB e congruent cu segmentul BC. :P

@witch, ce insensibila esti!..iti face omu' o propunere mai pe ocolite si tu ii zici fantezie!

lasa @steph mama..eu iti tin pumnii neconditionat... nu vreau sa imi speli masina..

nu am segmentat motoare pt ca nu mi-ai dat tu fax-ul zanei ca sa facem service-ul ala, doar n-o sa lucram pe strada, nu ?

eu insensibila, niciodata ! ii tin si eu pumnii ca imi amintesc cu era cu examenele, iar masinuta mi-o spal singura :P

pai putem sa afcem alte lucruri impreuna daca masina zici ca o speli singura.

oricum nu imi facea o placere deosebita sa spal masini :rolleyes:

Edited by steph
iar masinuta mi-o spal singura

sincer, de cate ori ti-ai spalat masina cu manuta ta?..sa o iei la inmuiat, sapunit, limpezit, sters, geamuri,aspirator interior?

sincer, de cate ori ti-ai spalat masina cu manuta ta?..sa o iei la inmuiat, sapunit, limpezit, sters, geamuri,aspirator interior?

de fiecare data cand merg la bunicuta mea la curte ca-n sufragerie e cam greu mei vasilet :P

... sau pe strada dureaza o zi intreaga, ca-i molipsitor. :X

@Steph,Witch: lasati naibii placerea asta de dimineata, ca eu spal masina mai rar si nu rezista 24 de ore din cauza voastra. Ultima data, a tinut 6 ore. De asta am vrut sa fac si interiorul, macar ceva sa ramana curat

Edited by laurentziu83
Posteaza si tu la tutoriale. Vrem un tutorial cu poze a tutror etapelor procesului (udare, frecare, clatire ) > :)

uoooof...va inteleg ca e tarziu in noapte dar totusi n-am deschis topic de fantezii (e valabil si pt steph) :banana: