_romulus_ Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Ieri ne-am intalnit. 3 membri. Seba, CDMOV si subsemnatul. Saptamana viitoare sper sa ma intalnesc cu cei de la Bucuresti, la marele eveniment. Intentionez sa plec joi, 13 septembrie, in jurul orei 12 si sa ma intorc vineri dimineata in asa fel incat la ora 6 sa pot fi la servici. Vine cineva cu mine? Asigur transport pentru inca 3 persoane (cu contributie la cheltuielile de transport ). Lista e deschisa. Link to comment
Raul Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 (edited) Unii oameni lucreaza si nu pot sa se plimbe ca tine . Ma zbat cu verificarea. Are cineva o recomandare buna? Edited September 13, 2007 by Raul Link to comment
_romulus_ Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 Da... Nu mai pot sa merg. Starea tehnica a masinii nu-mi permite o iesire de 700Km. Speram da rezolv ieri macar cu o improvizatie dar, cum a plouat toata ziua, nu am putut lucra.. Asta e. Stau acasa si oftez cu gandul la intalnirea de la Bucuresti din seara asta. Eveniment unic in istoria forumului. Ne intalnim deseara la locul stabilit? Cine vine? Link to comment
Raul Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Eu nu am verificarea. Nu pot circula de 2 saptamani si nu am timp sa-mi rezolv. Link to comment
_romulus_ Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 Astazi la ora 19. Vine cineva? Eu vin cu Fiatul "> Link to comment
Raul Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Tot fara verificare... azi sper sa o rezolv inainte sa plec. Saptamana viitoare sunt in Spania asa ca poate ne vedem peste 2 saptamani. Link to comment
_romulus_ Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 Numa' maine nu-i poimaine! Ce facem? Ne intalnim sau nu? De la o intalnire la alta parca suntem tot mai putini... Link to comment
_romulus_ Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 Alta saptamana, alta intalnire. Ce se intampla cu voi oameni buni? nu mai dati nici un semn de viata... Eu astazi nu particip. Sper sa ajung saptamana viitoare Link to comment
Recommended Posts