Jump to content

Nu Cumparati Camere Video Sony Dvx-700 Sau Dvx-800

CatalinM

Recommended Posts

• 1 month later...

Buna ziua in primu rand.

Am facut si eu o "achiztie" dasta acum 2 zile in parcare la CORA. spre deosebire de altii am dat 250 ron. pe ea. pt. ca i-am zis e fake. Oricum eu sunt impacat.

totusi cine mai cumpara cu 250 ron

-camera

-geanta port camera si accesorii

-baterie li-on 1800

-incarcator

-rechargeable battery pack

-cablu usb

-cd de instalare

-cablu tv

-telecomanda

-dispozitiv aplicabil pt filmare nocturna

-card de 4G ( care era un 256) :)

Asa ca sa concluzionez am un aparat foto samsung digimax 301 de 3.2 mp pe care am dat ( ma rog acum cativa ani) 800 ron care face poze mult mai slabe decat fake-ul asta.

Aste sunt specificatiile de rezolutii la o camera Panasonic de 6mp

Rezolutii foto

- 2816 x 2112

- 2048 x 1536

- 1600 x 1200

- 1280 x960

- 640 x 480

e la fake-ul asta cand dau pe 16mp ( recunosc ca nu e :) )

3840x2880 adica 11mp. si se vede chiar ok

acum mi-am luat un card de 2g si pot si filma linistit. deci daca reusiti sa luati la bani putin e ok. Imi pare rau pentru cei care au prea multi bani de dat si s-au aruncat la 600 ron 800 ron :)

• 2 weeks later...

Pt nenea Vaxxi, userul care vindea pe Okazii aceste camere contrafacute a fost BANAT, deci pana si cei de pe Okazii si-au dat seama de teapa .

Ce ma minuneaza este faptul ca netul este plin de astfel de anunturi adica FAKE Sony Dvx-700 /DVX-800 si se explica pe larg ca este un fals grosolan iar pe partea cealalta sunt cretini care incearca sa vanda astfel de camere cu preturi cuprinse intre 500 si 2500RON, unii chiar ofera factura si garantie. Ma intreb cit de prost sa fii sa vinzi asa ceva si mai ales sa risti sa faci niste PUSCARIE aiurea, vanzarea de produse contrafacute se pedepseste cu puscarie sau in cel mai fericit caz cu o amenda grasa .

Oricum romania este o tara plina de IPODuri false si X5 uri false asa ca o camera sony in plus nu mai conteaza. Cred totusi ca tine si de cultura si de oameni, chiar zilele trecute mi-a taiat fata un cretin care conducea un CEO, aceste CEO este un X5 FAKE care evident dupa ce ca l-am lasat in urma pe prost pina la urmatorul semafor deoarece acest CEO de 2T si 124 CP abia se misca, cind ma uit in oglinda vad sigla de BMW pe fata, intorc capul sa verific si asa era, "tzaranul" de bucuresti isi pusese o sigla de BMW pe botul kitchului chinezesc . De fapt toata masina avea embleme de BMW dar decit spatele este de X5 . Cam asta e tara in care traim .

Edited by BogdanG

@sarbu robert

No offence, dar daca ai sti sa faci poze ai face minuni cu digimax-ul, chiar daca are doar 3,2 megapixeli. In afara de meniul auto aparatele foto digitale au niste setari care, folosite corect fac uneori minuni. Pentru setarile manuale am achizitionat un Fuji S5700 ca de atata am avut bani (700 ron)

Cat despre minunea care ai luat-o, daca te incanta poze facute cu un senzor de camera web, asta e... O fi filmul ok in conditiile afisajului ala LCD de pe camera, da ia incearca sa redai la calculator un film cu schimbari rapide de luminozitate, sa vezi cum intra in ceata toata calitatea de care vorbesti.

In Buzau sunt la magazinul Connect de vanzare camere web cu 5 megapixeli... Cine o avea tronsonul ala de internet sa uploadeze un stream comparabil cu cel de HDMI, nu stiu... E scarpinatura olteneasca, total nenecesara.

Si la noi vindeau de-alde ninja brunetei camere foto analogice mari cat o pomana de-a lor (adica tiganeasca) si se jurau ca sunt digitale, mancati-as, sa moara puradeii mei si alte de-alea. Cine punea botul se alegea cu mobilier in casa, ca erau bune doar de ocupat locul prin biblioteca sa vada lumea ce mare fotograf e gazda... Yeah, right!

Da, un prieten m-a intrebat daca merita 7 milioane... Eu cautam pe sony.ro si nu intelegeam de ce nu gasesc modelul. Apoi mi-am adus aminte de topicul asta... =))

Oricum romania este o tara plina de IPODuri false si X5 uri false asa ca o camera sony in plus nu mai conteaza...

Ce inseamna sa ai gura maro... Tu crezi ca in alte nu-s? Te invit, de exemplu, in Italia. Sa vezi ce vand negri ca Sony si Apple acolo, te apuca rasul.

• 7 months later...

Deci, super tare :)

They are often being sold in the manner of a big rush, something like "Look, bro, I don't have enough money for my train/plane tickets or whatever, but I've got a real iPhone, look the battery is dead but when you turn it on pushing the power you can see an apple logo for a while, so just charge it and you have an iphone!"

So people fall on this and then bring such devices to the service centers where they are being disassembled, and what a surprise - inside there is no anything looking like iPhone inner stuff but only two batteries and a light bulb lighting an apple logo shadow when the power button is being pressed, also there is a bar of steel so that the phone can weigh like a real thing.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Merg azi la parinti, iar pe scara imi zice un vecin ca sa vin sa-mi arate ceva. Scoate din spatele masinii o gentuta patrata (mi-a fugit mintea la camera foto sau video), apoi din ea scoate... sony dvx 900 =)) . Ii spun ca a luat teapa, il intreb de cardul de 8 gb, de accesorii etc. Omul spune ca nu, ca e faina. Il iau la scoala, deschid topicul de pe softpedia, il las sa citeasca, apoi ii printez articolul din "Gardianul". Tot nu-i venea sa creada. A spus ca-i cumpara alt card, ca tre sa mearga. Il felicit de achizitie, il intreb cat i-a lasat negrul de la 6 milioane- imi spune ca a luat-o ieftin. 1,5 milioane?- il intreb. El zice ca da. I-am spu sa o faca cadou. Ma rog, a plecat cu zambetul pe buze, neincrezator totusi.