ignatius Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 va salut m-am uitat pe mobile.de Am vazut ca euro 3 foarte ieftine si cu dotari bune, interior ca la nubira 2, de fapt partea din fata zici ca e de nubira 2,sunt autoturismele DAEWOO LANOS, cu airbaig, aer conditionat, km putini, sunt in jur de 3500 de euro +1100 euro taxe a de inmatriculare, cam cu 5000 de euo se ia o masina execelenta. Intrebarea mea era daca aceasta masina are motorul de 1,5 sohc, e acelasi motor de la Cielo al nostru? Ce stiti de Lanos? Va multumesc Link to comment
mr_ Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Eu stiu ca exista mai multe motoare disponibile, 1.3, 1.5 si 1.6 parca. La fiabilitate se spune ca sunt OK, vazusem un clasament unde sunt erau primele clasate dintre woo-uri. Si le poti gasi cu destul de putini km destul de ieftin. Link to comment
c_french84 Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 (edited) Cel de 1.5 este ca cel de pe cielo-motoare etec,dar lanosul e remapat altfel(are 86 cp din acelasi sohc)...cele euro3 s-a facut prin 2001 in Polonia si inca se mai fabrica nou fiind vreo 8600E varianta SX de 1.6 105 CP. Cele de 1.4 si 1.6 nu stiu daca sunt euro 3! Edited September 9, 2007 by c_french84 Link to comment
EM!L Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Lanosurile au mai multe variante de motorizare. 1.5-ul e similar cu cel de pe Cielo, si parca mai aveau 2 versiuni (una mai mica, nu retin la ce cilindree, si una de 1.6l ). Daca ai ocazia sa iei unul la ~5k euro, sunt de parere ca merita din plin suma respectiva, ca raport pret/dotari (mai ales ca e E3 ) . Link to comment
Recommended Posts