NFS Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 TVR a inregistrat concertul Nightwish din 19/11/2004 de la Bucuresti. Stie cineva cind il vor transmite? Pe situl tvr nu scrie nimic in directia asta. As vrea sa-l inregistrez. Lista pieselor cintate: 1. dark chest of wonders 2. planet hell 3. deep silent complete 4. phantom of the opera 5. everdream 6. simphony of destruction - cover dupa Megadeth (cit se odihnea Tarja nitel) 7. bless the child 8. dead boys poem 9. slaying the dreamer 10. the kinslayer 11. wishmaster 12. nemo 13. ghost love score 14. I wish I had an angel Keep on wishing! Link to comment
VAXXi Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 14. I wish I had an angel Frumos aleasă pentru sfârşit piesa asta Link to comment
mongoose Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 A fost nice. Am fost la concert. Link to comment
NFS Posted November 23, 2004 Author Share Posted November 23, 2004 Ma bucur... si eu am fost ... dar intrebasem altceva! Link to comment
VAXXi Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Încerc eu să aflu... dar nu cred oricum că va fi difuzat prea cuvânt_urâtând. Link to comment
Guest donraulo Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 LA TVR 2 28 noiembrie (duminica) 00.40 REMIX - ROCK FORUM * MAGICA faţă în faţă cu NIGHTWISH, latini versus nordici, metal şi simfonie…… concert de lansare la Club A emisiunea dureaza 1 h. sincer nu stiu daca este ceea ce te intereseaza, deoarece nu am auzit de Nightwish (din pacate).... insa poate te va ajuta aceasta informatie insa:.... am mai aflat cateva detalii... din interior... luna aceasta sigur NU luna decembrie... nu se stie sigur... depinde daca se va gasi spatiu disponibil... insa cel mai tarziu se va difuza cu siguranta in luna IANUARIE 2005 sper ca tzi-am fost de folos Link to comment
TYBY Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Total off-topic.Si stiti voi chestia aia cu greseala recunoscuta... Eu vreau sa stiu ce dorinte nocturne "absconse" au unii dintre noi.Sau va e frica de cenzura nevestelor,prietenelor,amantelor,metreselor,tiitoarelor s.a.Bagati din top. Link to comment
NFS Posted November 26, 2004 Author Share Posted November 26, 2004 Mersi donraulo, remixul ala il gasisem si eu... da' nu e ce caut. In ianuarie? Ok, asta e! Mersi inca o data! Link to comment
van den plas Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Am vazut sambata, pe TV Cultural, o emisiune despre Nightwish. Au dat interviuri cu membrii formatiei, imagini din timpul concertului si de la repetitii, plus bineinteles videoclipul cu Nemo. Au anuntat si data la care va fi transmisa inregistrarea concertului, 26 dec.,daca am retinut bine. Eu as fi vrut in primul rand sa-i vad pe Saxon, pe care-i stiu de foarte multi ani, dar din pacate si-au anulat concertul de la Polivalenta. Link to comment
VAXXi Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Au anuntat si data la care va fi transmisa inregistrarea concertului, 26 dec.,daca am retinut bine. Aha ! e cadou de Crăciun ! Link to comment
NFS Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 Super, multumesc frumos! Link to comment
dan_m Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Sergiu l-am tras pe 2 cd-uri. E cu TVR la sigla deci daca nu au mai fost in trecut prin Romania ala e. Cadou de Craciun :mrdj: Link to comment
NFS Posted December 17, 2004 Author Share Posted December 17, 2004 Multumesc frumos de tot. Sunt nebun dupa Nightwish. Da' stau si ma intreb? Nightwish n-au mai fost prin Romania. De unde naiba au aparut cd-urile astea in retea la tine inainte sa dea astia concertul??! Link to comment
dan_m Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Pai nu pot sa ma gandesc decat la cei care au inregistrarea... Link to comment
VAXXi Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Mda, şi eu tot la un telesync mă gândeam dar dacă era luat din preproducţie nu văd ce caută sigla TVR acolo Link to comment
Guest donraulo Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 la TVR 1 (unu) 26 decembrie (duminica) 23.00 Concert extraordinar NIGHTWISH, de promovare al ultimului album al formatiei “ONCE”.Înregistrare de la Sala Mare a Palatului Link to comment
VIPER Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Ma iertati ca intru ca musca in lapte, da Scorpions aveti idee daca dau astia la TV? Ca am fost si eu la concert si a fost superb!!! Scuze, Sergiu, inca o data ca am scris in mesajul tau... Link to comment
florinbad Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Sergiu, ti-am tras si eu o caseta cu Nightwish (2 ore, seara lui 26 decembrie). Sa-mi spui daca ai facut rost pana la urma de concert, ca sa stiu daca mai pastrez caseta video. Inregistrarea este de calitate foarte buna! Link to comment
NFS Posted January 4, 2005 Author Share Posted January 4, 2005 Saru'mina. Ma simt norocos ca exist pe forumul asta! Pe bune! "> Din fericire, mi-a tras dan_m pe doua cd-uri, varianta care ma coafeaza mai tare, in primul rind ca e mai usor de utilizat si in al doilea pt ca e din Buc, deci ma intalnesc mai usor cu el. Asta nu exclude insa bericile de rigoare cind ne-om intalni totusi Gestul conteaza! Multumesc frumos de tot! Link to comment
florinbad Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 OK! Mai pastrez caseta video o luna de zile, in caz ca se intampla ceva! Am crezut ca poti s-o copiezi pe un CD (2 ore sunt cam 700 Mb). Anyway, i-o dadeam lui OvidiuC. O luna de zile sa stii ca mai ai pe undeva o copie de siguranta "> . Link to comment
NFS Posted August 17, 2005 Author Share Posted August 17, 2005 Se pare ca le-a placut la noi! http://www.nightwish.ro/ro_1_1.htm Inca un concert Nightwish, la Sala Polivalenta, pe 30 Septembrie! Ceva doritori? Ne stringem sa mergem sa luam bilete? Ca daca luam separat ne da la mama naibii raspanditi prin sala! Da' treaba e urgenta! Pina pe 1 Sep biletele costa 840.000 lei. Dupa 1 Sep costa 1 mil si ceva! Va astept 2 zile sa va hotariti. Orice ar fi, vineri ma duc sa-mi iau bilet! Link to comment
Shenck Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Nightwish 30 septembrie - POLIVALENTA Habar n-am cit costa biletu. Link to comment
Alezz Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Optsutesiceva daca il cumparai pana pe 15 sept sau unmiliondouasutesiceva dupa data de 15 sept...NFS'u parca stie mai bine... Link to comment
NFS Posted September 22, 2005 Author Share Posted September 22, 2005 84 RON daca il cumperi pina pe 20 sept. 120 daca il cumperi mai tirziu. Vezi si pe www.nightwish.ro Link to comment
Recommended Posts