mike.omega Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Acum nu ne mai opreste nimeni si nimic sa ne inghesuim sambata in minuscula parcare de la Crazy asa ca la un loc adunarea! Link to comment
Scoop Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Vin cu ochelari de soare pregatit pt MCojo Link to comment
mike.omega Posted September 10, 2007 Author Share Posted September 10, 2007 Iti dai seama ca tocmai ce te-ai ales cu o sedinta de bronzat de toata frumusetea?! ) PS: inchiriez masca de sudor Link to comment
Immortal Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Vreau sa vin cu inca o pereche de orbitoare, ca sa'i dau "Fatality" lu' Scoopu' cel glumetz Da' poate nu sambata... Nevertheless, i'll be there. O sa'mi fie dor de al nostru vanator.. Link to comment
ToPser Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Mai copii ,nu fiti rai ! Link to comment
Immortal Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Ai auzit, Scoop? )"> Link to comment
dreamlike Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Mai copii ,nu fiti rai ! Cu ii lasi singuri, cum isi fac de cap . Link to comment
mike.omega Posted September 10, 2007 Author Share Posted September 10, 2007 (edited) Rai?! Cine? noi?! Noi suntem ai mai cuminti din lume! Pana una alta dau si eu copy-paste la ideea lui Vaxxi cu hint-urile si va atasez o poza Edited September 10, 2007 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 (edited) Pe care n'o pui in topic, nu? ) LE: Pft, si chiar crezi ca se chinuie cineva mai mult de 5secunde? Aveam si o poza cu, ma scuzati, un *&i pe'aici pe undeva, da' nu vad ce sens ar avea... )"> EvenLE: Mi'am amintit, am chiar o poza cu o usa de la un birou... Edited September 10, 2007 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted September 10, 2007 Author Share Posted September 10, 2007 / Eu in locul tau m-as arata interesat ca nu's de ce am impresia ca o sa-ti placa Link to comment
Immortal Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Eu bat pariu ca, tie, in locul meu, nu ti'ar arde de ghicitori futuriste dupa 9ore+ de munca. Daca'mi place, da'mi sa ma rad, da' nu deveni un plagiator, bai, Scoopule, ca nu se cade ) Afurisitu' (naibii) . Link to comment
Scoop Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Ce draci am mai facut acuma =\ Link to comment
mike.omega Posted September 10, 2007 Author Share Posted September 10, 2007 Immortale, astia la munca dau si de baut?! Eu inteleg ca 9 ore de munca sunt 9 ore de munca dar chiar asa... Link to comment
Immortal Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Eh hai, acu' n'oi vrea sa'ti iau "hornu'" in serios? Si nu, nu beau, asa trateaza cei ca mine glumele in episoade Daca ne'ai fi zis maretu' secret din prima, ce'i mai ziceam lu' Scoop...da' aas... @Scoop, niik, amice, da' m'am gandit sa...scriu mai mult Link to comment
Scoop Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 (edited) Salutare lu Free_spirit vazut azi pe bd tomis in dreptu la crazy pe la 9, n-ai observat flasu eram intr-un C3 albastru "> si pe dreamlike care pleca la plimbare "> Edited September 11, 2007 by Scoop Link to comment
mike.omega Posted September 11, 2007 Author Share Posted September 11, 2007 Cum adica?! Ai tradat clubul mergand cu o alta marca decat daewoo?! Link to comment
free_spirit Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 (edited) Salutare !! ...si da ca n-am dat inca semne de viata, am avut motive intemeiate sa fac asta si, argumentez cu oarece poze( miscorate, Mike )"> ). Vad ca intre timp, avem si oarece schimbari de firma . S-o stapanesti sanatos Dreamlike si un milion de kilometrii iti doresc , fara probleme.(Pot sa intreb daca este diesel sau benzina?? ) Singurul regret care-l am este ca n-am putut fi de fata la intalnirea de vineri, la plecarea vinatorului, dar ma revansez la intoarcerea lui. @ Scoop- Salut man, am vazut flash-ul dar nu m-am gandit ca este pentru mine. Respect !!! P.S. - ATENTIE !!! Vineri plec la Bucuresti, asa ca cine are nevoie de cate ceva la Augsburg, sa-mi dea PM sau tel, ca sa ne putem intalni ca sa-mi dea bani si lista, etc. Edited September 12, 2007 by free_spirit Link to comment
dreamlike Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Da ce te-a apucat bre de ai luat-o asa la goana prin tara romaneasca? Sau te-oi fi dus sa faci cunostinta cu noul patriarh? Link to comment
mike.omega Posted September 12, 2007 Author Share Posted September 12, 2007 Tu nu vezi ca a fost sa-si cumpere instrument nou?! Link to comment
free_spirit Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 (edited) Salutare !!! @ Dreamlike- Nene, cum ma stii sunt nebun dupa condus si daca am fost si in concediu perioada asta, am profitat din plin. Asa ca, am "tras" 2500 km la kilometraj, imediat, de joi pana duminica noaptea . Iar cu instrumentu' nou( nenea Mike)...., sincer mi-ar place sa se intample asta cat mai curand, dar ce vedeti voi in poza, este doar o vechitura dintr-un magazin de antichitati de la Sighisoara. Respect !!! Edited September 12, 2007 by free_spirit Link to comment
mike.omega Posted September 12, 2007 Author Share Posted September 12, 2007 Fu gluma bre! Link to comment
MCojo Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Gluma, gluma dar sa o stim si noi... Dreamlike, lacrimez cu ochiul stang uitandu-ma la profilul tau... Link to comment
Recommended Posts