mike.omega Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 Si eu care credeam ca lacrimezi cu dreptu Link to comment
dreamlike Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Eh, ce sa mai lacrimez acum? Sa-i fie de folos noului proprietar. Fuse, fuse si se duse asta e, incercam si noi sa progresam, doar tu nu ti-ai luat visinica pe viata? Link to comment
sebian Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Ce facusi, bre, dadusi albastreaua? Link to comment
raskala Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Salutari, sper sa ajung si eu Sambata asta sa imi laud instalatia de gaz pe care o s-o pun maine. Momentan astept un raspuns pe forum sa vad ce draqu sa aleg din oferta astora de pe la noi. Deci, pe Sambata. PS: mike.omega sa-mi arati si mie cum se monteaza buzz-erul de la Abramburel ca nici in ziua de azi nu l-am montat Link to comment
dreamlike Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Ce facusi, bre, dadusi albastreaua? Da nenica, am schimbat-o cu alta albastrica . Link to comment
MCojo Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Imi pare rau, dar nu prea se vede... Link to comment
dreamlike Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Deocamdata e tot ce am: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...st&id=32186 Link to comment
Scoop Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Ca astea 2 ce sunt nenea Filip http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...st&id=32185 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...st&id=32180 Link to comment
mike.omega Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 PS: mike.omega sa-mi arati si mie cum se monteaza buzz-erul de la Abramburel ca nici in ziua de azi nu l-am montat Si crezi ca io stiu?! In curand sunt sanse sa ma intereseze si pe mine aspectul asta insa nu stiu de ce dar o sa apelez la o persoana specializata Link to comment
raskala Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Din cate tin eu minte Topser-ii is doctori in Tico, deci sper sa vina la intalnire. Link to comment
MCojo Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 ...o sa apelez la o persoana specializata... Oauuu ce de frappe-uri vad la orizont... Link to comment
mike.omega Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 Si eu care speram ca te pot mitui cu niste mici Link to comment
raskala Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 MCojo cate frappe-uri poti duce, pentru ca lista e cam lunga. Link to comment
dreamlike Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Ca astea 2 ce sunt nenea Filip Multumesc bre nepoate Scoop . Link to comment
mike.omega Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 (edited) Canon-ul da rateuri?! Edited September 14, 2007 by mike.omega Link to comment
Scoop Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Nea m-am grabit eu si cu blitz si l-am miscat n-am fost atent la ce faceam Link to comment
MCojo Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 MCojo cate frappe-uri poti duce, pentru ca lista e cam lunga. Dupa marsupiul pe care cu mandrie il car... tu cam cat apreciezi? ) Link to comment
aXeL.ViX Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 (edited) Oho, primu frappe intra mai greu dupa aia nu-i problema intra ca unse restu ) Nu-i asa MCojo ? ) Sa-mi tineti pumnii maine dimineata va rooog, am examen si daca il iau vin si la intalnire daca nu nu vin ca nu o sa fiu o companie prea placuta Edited September 14, 2007 by aXeL.ViX Link to comment
mike.omega Posted September 15, 2007 Author Share Posted September 15, 2007 Ce-i bre?! Ce are daca mai da omu un examen, doua in sesiunea de restante?! Ce? Crezi ca-i singuru?! Numa ca io mi-am facut creditele deja Link to comment
aXeL.ViX Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 (edited) ... Si eu le-am facut ma mike din timpu anului inca dar nu pot sa raman cu ele. L-am luat si pe asta de azi in mod normal ar trebui sa ajung si la intalnire, daca nu mai apar altele. Sa ne vedem cu bine ! Edited September 15, 2007 by tolin sters citare inutila ... exista botunul Fastreply Link to comment
dreamlike Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Daca ar fi sa ma iau dupa pagina principala a forumului, suntem in afara cadrului legal: Sper sa luam numai cu suspendare ... Link to comment
VAXXi Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Da, frappe cu suspendare, adica o sa-l suspend in mana proprie cat il beau Fixed si calendarul. Link to comment
dreamlike Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Multumim frumos inaltimea ta , te asteptam la un frappeu cu pecsi . Link to comment
mike.omega Posted September 16, 2007 Author Share Posted September 16, 2007 Voi tot in parcarea de la Crazy sunteti de n-a postat nimeni nimic? Revenind... Eu unu m-am prezentat pe la ora 19:10 in speranta ca M Cojo soseste inaintea mea si scap de salonul de bronzat retina dar nu mi-a iesit. Scoop era prezent acolo, foarte mandru de titiu lui curat. Dupa ies din nedumerirea daca il vazusem pe Dreamlike mai devreme in Fordul lui, apare suspectu si este interogat pe loc. N-a fost sa fie el asa ca am trecut la alte povesti avand in centru ultimele achizitii. Cand ne intrebam noi mai tare unde-i M Cojo si instalatia lui de imprastiat fotoni, vedem in zare o lumina puternica. Cineva striga, asta-i sigur Mihai! era evident, undeva in spatele lui, mic si negru(la caroserie) se ascunde Immortal. Dupa ce ne-am mai uitat odata la HID-uri si am mai admirat si ce curat poate fi un Kalos negru cand il speli ne-am retras la masa si meniul obisnuite. Pentru restul povestii trebuie sa veniti la intalnire sa o traiti live, altfel nu aflati nimic In final, pe la 10:30 incearca sa iesi din parcarea de la Craizi daca poti. Cand am zis si noi ca avem loc s-a gasit un nene taximetrist nerabdator sa imi incurce planurile de manevrare a masinii, dar m-am descurcat eu pana la urma si am iesit. Sper sa fi plecat toti intr-un timp util. Data viitoare fac si eu ca si Scoop, pun masina invers Link to comment
Recommended Posts