mike.omega Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Si carti cu autografe(chestie obligatorie!) de unde putem procura? Link to comment
Ami Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 (edited) Super intalnire...Imi pare rau ca nu am putut fii prezenta de la inceput.In primul rand, felicitari Obi! Nu imi venea sa ma mai bag in pat , spre uimirea pisicii mele citeam si radeam cu lacrimi! Jos palaria pentru Romulus si Elprypas care au dovedit ce inseamna sa fii forumist adevarat! Ne pare tare rau ca nu ati putut sta mai mult. Si un pupic lui Cristi, fiul lui Romulus, reprezentantul viitoarei generatii de forumisti... M-am bucurat ca am putut vedea o intalnire ca in vremurile bune...Si salutam reactivarea CCL-ului. Cei care nu stiti despre ce e vorba, puneti mana si cititi! Na! Ca era sa uit: Emi si StrumfuAdi aveti la mine in matizel carti cu autograf din partea Maestrului... Edited September 14, 2007 by Ami Link to comment
ileana Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Si carti cu autografe(chestie obligatorie!) de unde putem procura? Se va deshide cat de curand un topic dedicat, sa va face o lista cu doritorii de Carte. Link to comment
_romulus_ Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 (edited) Ami, multumesc pentru aprecieri Si noi am mai fi stat dar nu totdeauna poti face totul exact asa cum iti doresti. Dar, pentru ca fiu-meo e bolnav dupa masini si eu dupa chestii tehnice, avand in vedere ca se apropie SIAB si TIB, cred ca vom mai face o excursie la Bucuresti cat de curand Si poate va fi o chestie de genul joi - vineri - sambata. Joi pentru intalnire, vineri pentru SIAB si TIB (daca vor fi in aceeasi perioada) si sambata plimbare prin Bucuresti. Ocazie de scormonit prin amintiri Apropo, Sato, ala micu al meu, m-a innebunit pe drum spre casa cu ce stie masina ta. Daca ai vreo nelamurire, ia legatura cu el A ramas profund impresionat de faptul ca a putut sa vada pe viu o Honda. Si a putut sa o si atinga : L.E. Se suprapun targurile 2 zile (5,6 octombrie) Edited September 14, 2007 by _romulus_ Link to comment
ovidiuc Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Am mers cu mare placere la aceasta intalnire.Am regasit spiritul superb al DWC pe care il stiam.Am revazut oameni dragi. Link to comment
Mircea Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Era cat pe ce sa n-ajung, dar imi aranjasem obtinerea unui volum cu semnatura autorului. Dar desi n-am gasit dadaca pentru Steff, l-am luat pachet si am venit. Nu mi-a parut rau nici o secunda ca am facut aproximativ 2 ore pana acolo din cauza de trafic (noroc cu o coloana oficiala ca am facut Romana-Budapesta in 5 minute) altfel faceam 3 ore si ratam speach-urile. Nice, am revazut multa lume scumpa la vedere, am prins discursul editorului, dar l-am ratat pe cel al autorului, datorita lui Steff care a borat pe mine Obi, multumesc pentru volum si autograf, dar unde-i cronica de azi (adica inceputul viitorului volum de "Joi seara in parcare")? Pentru cei care mi-ati pozat baiatul aseara, vreau si eu pozele pe mail va rog Link to comment
Mike1 Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 (edited) Subscriu si eu la gandurile frumoase ale colegilor care au scris inaintea mea! Mi-am readus aminte de intalnirile de alta data in care parcarea era plina.. cand nu stiai cu cine sa vorbesti mai intai Cat despre carte.. Obi este un adevarat narator >- Sa indraznim sa mai visam la o astfel de participare in viitorul .. apropiat? )"> Edited September 14, 2007 by Mike1 Link to comment
bebelushu Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 @obi felicitari, s-o tii tot asa, sa fie intr-un ceas cu cuc. @romulus mi-a facut placere ca te-am cunoscut si cand mai vii spre Bucuresti sa tii cont de ruta ocolitoare a balamucului. @mircea imi pare rau ca ai plecat asa devreme, eu nu te-am mai prins, am ajuns mai tarziu, pe la 20.30 si tu plecasei deja. @all tineti-o tot asa, a fost singura intalnire la care au fost foarte multi membri prezenti (de obicei erau 15-30). Link to comment
Mircea Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Asta e, daca gaseam dadaca si veneam singuri, fara Steff stateam mai mult. Asa deja incepuse sa maraie si am avut sirena in masina pana la Unirii si goarna de la piata victorie pana acasa. Maestre Obi, uitai: se poate maestre sa-ti expui frumusete de volum pe o capota de Solenza (cred ca M_E exulta de bucurie) si sa dai autografe pe capota de pejo? / Link to comment
elprypas Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Am ajuns si noi cu bine la Tg Mures, la ora 4 fara 10 minute fix. Obi-wan, multumesc inca odata pentru ca ai scris cartea, tuturor va multumesc pentru caldura cu care ne-ati primit. Ma bucur ca am avut ocazia sa va reintalnesc si sincer, m-am simtit foarte bine alaturi de voi. @elprypas, cartea mea e la tine si cartea ta e la mine. Asta inseamna ca s-a comis o eroare Trebuie sa ne intalnim cat mai curand Nu stiu de ce _romulus_ dar am impresia ca ai foarte mare dreptate, nu`i nici o problema un motiv in plus sa ne revedem la o bere n/a bine inteles Link to comment
NFS Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 (edited) Deci a fost o lansare de carti S-au dat interviuri (sau s-au luat, depinde de care parte a ... microfonului esti) ... ... s-au facut fotografii ... ... s-au dat autografe (Mircea are dreptate!) ... ... s-au revazut vechi prieteni... ... s-au adoptat diverse pozitii... )"> ... prezenţe ilustre, copii cu ta-su'n brate... ... si totul a fost posibil din cauza LUI! Edited September 14, 2007 by NFS Link to comment
laurentziu83 Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 (edited) Ala e Sharpe cu AG-ul in mana? Edited September 14, 2007 by laurentziu83 Link to comment
NFS Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 (edited) Îhîm. Edited September 14, 2007 by NFS Link to comment
elprypas Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Cel din stanga e SSSSSSSherpishorul Link to comment
sank Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Salutare, si pot sa va spun, fratilor ! Am fost prima oara la o astfel de intalnire, iar aprecierea mea este : cool, super, beton, si alte asemenea epitete la moda printre pustani. Nu banuiam ca poate fi o asemenea legatura intre niste oameni, initial straini, dupa care, adevarati prieteni. Despre carte ce sa spun, dar despre autor... Bravo tie, Obi! Ai reusit sa imbini stilurile, vorbele, fiecarui personaj intr-o "cronica de familie". Asa ceva am mai citit la Jerome K. J. Joia viitoare ne mai intalnim, nu? Multumesc celor care m-au intampinat si ulterior m-au facut sa ma simt de-al casei: Obi, Ileana, Zmeu, Senna, Sharpe, baiatul cu scuter Gilera,( scuze ca nu ti-am retinut numele) si toti ceilalti membrii ai Clubului, pe care ii salut si astept sa-i revad data viitoare. Link to comment
Mircea Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 baiatul cu scuter Gilera,( scuze ca nu ti-am retinut numele) Muck Dj. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 (edited) Şi veni Ziua... Maamăăă ce de emoţii mi se preumblau prin fizic, ce de gânduri negre mi se adunaseră prin căpuşneac privind la norii de aceeaşi culoare ce defilau pe deasupra oraşului. Eram prin Cora, cumpăram seminţe pentru eveniment, când primesc telefon de la George, editorul meu: "Cronicare, am belit p*la! E groasă rău, nene!" Hait! Ce dracu' s-o fi întâmplat? Îmi adun dramul de neuroni rămaşi întregi şi încropesc două cuvinte: "De ce?" "Bă, parcarea voastră e plină de camioane, badigarzi, poliţie şi ce dracu' mai vrei tu! E nu ştiu ce mare târg de jocuri electronice la Polivalentă!" "Nu se poate!" îngaim cu suflul pe zero. "Ba se poate! Hai, vino încoace să vedem pe unde ne desfăşurăm, pentru că ne facem de un mare cacao! Şi să aduci şi ceva frişcă, să aibe şi moţ!" Iau baxurile de sucuri şi de seminţe ('raţi ai boalii, că nu aţi făcut consumaţie pe măsura aşteptărilor mele!) şi o tai către zona de impact. Vă imaginaţi că tot drumul m-am perpelit şi răsperpelit cum şi ce dracu' să dreg în situaţia dată. "Nu se poate aşa ceva", zicea sinea mea interioară, "m-am stresat că o să plouă şi uite! Nu plouă, da' n-am parcare, fir-aţi ai dreacu' cu pinbolu' vostru cu tot!" Tot drumul m-am gândit că editorul a vrut să-mi facă o glumă şi am verificat Matizacul să nu aibe vreo cameră ascunsă, pe undeva. Da' nu avea, că ăştia demult trecuseră pe tubeless... Mi s-a adeverit crudul adevăr exact când am început să urc dealu'. Un mare banner povestea cum că între 13 şi 16 se ţine nu ştiu ce concurs sau târg internaţional de black-ass şi alte jocuri de dat cu palma pe butoane. Ca gândul am trecut pe lângă Polivalentă, curios să văd ce se întâmplă la locul nostru. Deja reperasem vreo doi cetă de pe la VW în parcarea lor şi făceam planuri pentru parcarea goală de alături. Grijile mi s-au spulberat când am văzut parcarea noastră care în afarăcu de molozul aferent, mai suporta şi vreo două camioane. În trei secunde a ajuns şi editorul meu la locul respectiv. "Ai trecut pe lângă mine ca un electron scăpat din acceleratorul de particule, nu m-ai văzut?" "Ce dracu' să mai văd, că eram turbat, frate!" "Auzi, mă, aici e parcarea?" "Da, asta e! Ce dracu' cai verzi potcoviţi îmi ziseşi tu mie?" "Auzi mă", făcu George cu mâinile în şold, precum Moromete la praşilă, "să ştii şi tu, pentru viitor, aici e faţa Polivalentei, da?" Am salvat informaţia şi am răsuflat uşurat la un pahar de suc, da' cu ochii pe cerul înnourat al patriei. Na! Scăpasem de stresul cu parcarea, mai rămânea să nu plouă! Au început să curgă începând cu ora 18:30. A apărut Zalmoxis, la costumaţie, cu cravata pe dos, normal, au venit şi pretenarii mei de la Autonet, apoi lucrurile au început să se precipite pentru mine. Multe, multe, multe figuri care-mi erau familiare, începuseră a apărea în tablou: Abram Burel, Sharpe, Sora lu' Sharpe (bune sunt, frate, avocatele în ziua de azi!), Viper, Lucman, Sebian, NFS, Mircea şi piticu', Vaxxi, CrisR, Brainiac, Zmeulica cu ochii Iulica, Iulica aka Iulia, Ileana, Mike1, Zăpăcitu, DaddyDei, BogdanG, Bishnitzarul, Bebelushu, Ssssilviu, Sprite, Xena - singura, Senna - singur, Ami, Remix, Steph, SMS, MariD, Pixel, Leutzu, Tigrutza, Tata lu' Leutzu, Muck DJ, Alezz - inimioară - Cristina Boboc, Satori şi sincer, la cât de leşinat de somn sunt acum, nu mai ţin minte. Tuturor le mulţumesc din inimă, da' chiar din adâncurile ei! Am cunoscut şi vreo două-trei noutăţi care se uitau stinghere la ce se întâmpla în jurul lor. I-am introdus pe de-a dreptul în portbagajele Matizului personal şi al Zeului, pe post de bufete suedeze. S-au descurcat, he-he! De mare respect Romulus - Târgu lui Mureş, Ovidiuc - Târgovişte, El Pripasos - Braşov şi nu în ultimul rând, Guru - tocmai de la ceapa oltenească, din Craiova. Băieţi, sunteţi mult prea adevăraţi! Dădeam de colo-colo cu pasu' când mă ţârâie telefonu'. Ami vorbise despre eveniment cu cineva de la Radio Bucureşti şi acuma se producea un mic interviu în direct! S-a dus dreacu' dramu' de sânge rece! Leutzu băgase volum în Pejou' de la firmă şi răsuna toată parcarea de ce mare familie suntem noi, he-he! Nişte dacioţi, veniţi la admirat betonu', auzeau ce se vorbea la radio şi se uitau nedumeriţi primprejuru-le. "În spatele Sălii Polivalente vă întâlniţi, nu? Şi lansezi o carte despre întâlnirile voastre nu?" Băgam şi io vocale, consoane, cât să semene a conversaţie, că nu vorbesc în fiecare zi la radio, d'aia aveam emoţii, da? În sfârşit, se produce mediatizarea, he-he şi mă întorc la ai noştri. Unu' cu un elicopter (Methoade, păcat că n-ai putut să ajungi!) făcut din scobitori, da' care avea telecomandă şi în loc de tren de aterizare, nişte sârme elastice în care erau înfipte bile de pong-ping, bâzâia de zor pe lângă mine şi încerca să-i dezvolte aptitudini de pilot. Ridica agregatu' până pe la vreun metru, da' când să-l aterizeze, dădea cu el de beton de sărea al dracu' exact de unde îşi luase avânt către sol! Râdeam de sărea păru' pe noi! Până la urmă, ori a rămas fără gaz, ori s-a săturat de privirile noastre insistente, că s-a cărat nenea cu tot cu agregatu' din scobitori. Surpriza emsiunii a fost când, în mijlocul nostru, a răsărit o echipă de la TVR Cultural. "Ia fă-te-ncoa să bagi un interviu la TV!" mă luă George pe sus. Fără să-mi dau seama ce se întâmplă cu mine, m-am trezit cu o măciulie în dreptu' cavităţii Bucuresti, la capătul căreia se afla o tanti ce-mi pune întrebări. "Po' să zic numele clubului?" mă dau eu neştiutor. Tanti: "Nu!" "Bine", zic, "atunci noi suntem cei cu maşini care se făceau până mai ieri la Craiova!" A zâmbit tanti şi a dat mai departe cu întrebările. De pe margine, graţie mimicii de opărit cu ceai în zona pelviană, audienţa se spărgea în două de râs. O altă tanti ce se ocupa de cameră, zice: "Citeşte ceva reprezentativ, care ţi se pare mai haios, aşa!" "OK!" zic şi-i bag treaba cu broasc lui Senna, aia de Moş Nicolae. Pasajul cu "Bă Zeule, ăsta vrea să-şi bage p*la în maşina ta!" m-a luat puţin pe nepregătite şi am înlocuit voalat "p*la" cu "mâna". Tanti cu camera a sărit ca elicopteru' lu' ăla de mai devreme: "Lăsa-ţi-o p-asta, că nu putem să apărem pe post cu aşa exprimări, e emisiune de cultură, nu?" "Păi, ce-am zis?" încerc eu nevinovăţia. Aşa am ajuns să citesc introducerea. A fost mulţumită. S-au cărat în trombă cei de la TVR, abia reuşind să-i îndes şoferului, pe geam, vreo 5 pungi cu seminţe, o sticlă de Cola şi câteva pahare. În mod clar au fost impresionaţi de atmosfera care avea temperatura deşertului ziua, he-he! A urmat apoi lansarea propriu-zisă, cu cuvântări din partea editorului, aşa aflând şi eu ce fire poetică sunt. Spre deliciul Sharpelui, am cunoscut şi un domn senator, mare iubitor de cultură scrisă, vorbită şi privită. După ce am legat câteva cuvinte şi eu, a început nebunia cu autografele. Entuziasmul, încântarea şi veselia cu care lumea se înghesuia să ia "draftul" (citat CrisR) mi-a depăşit imaginaţia cu mult. Mulţumiri Bishnitzarului pentru lumină! A fost inefabil de frumos, cu adevărat s-a simţit că, uneori, suntem o mare familie, ha? Supercralefragelistic, zău aşa! Uşor-uşor, când dădea noaptea peste Bucureşti, lumea începea să se care pe la domitoare. Faze au fost multe, am râs ca pe vremuri ceceliste, da' din cauza păienjenilor din ochi şi cap, nu pot să redau mare lucru. NFS-ul se uita pe aparatul personal, Nikon de 40 de sute de parai (aşa îi zicea 40S, de unde şi analogia) şi tot derula poze. La un moment, hop! un lăcustoi i-o trăgea prietenei lui verzi. A urmat intervenţia decisivă a lui Alezz: "Uite, bă, a obosit lăcusta şi o cară ailaltă în spate!" Ne-am rupt în două de râs! Muck a fost şi el în centrul atenţiei noastre datorită chestiei pârâitoare cu două roţi de robinet pe care venise el călare. Al boalii, el mic, chestia aia mică, da' semăna izbitor de tare cu un motor adevărat, îmi crease iluzii vizuale. Nu ajungea la ghidon să-şi pună imensa cască de "Era tac'su, bă!" şi o lăsa pe o pedală. În jurul lui 1:30 cred că s-a dat stingerea definitivă. Am numărat: Ileana, Ami, NFS, Sharpe, Bogdan, Muck, Senna, Draco, Leutzu, Xena şi două noutăţi. Oi fi uitat vreun survaivăr? Ia aduceţi-mi aminte! Mulţumesc frumos pentru cuvintele calde şi aprecierile referitoare la ceea ce am făcut. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără cei care au înfiinţat forumul, fără cei care-l fac să meargă înainte şi, nu în ultimul rând, fără voi toţi, care aţi fost sursa mea de inspiraţie. În mod clar, ceea ce spuneam mai demult s-a adeverit aseară: ce e pe forum, nu e la întâlniri! A fost o seară pe care am vrut să v-o dăruiesc din inimă, dar am primit înapoi înzecit! Vă mulţumesc şi mă înclin. Edited September 14, 2007 by Obi_wan_Kenobi ultimii ramasi in parcare. Se iarta, emotii mari peste zi. Link to comment
sank Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Obi-ule, ma uluiesti; dar tu scrii de parca ai fi luat lectii cu Creanga...RESPECT!!!!!! Link to comment
uskt2005 Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Frumos Felicitari si... La mai mare Link to comment
Leutzu Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 (edited) Obi...la mai mare... Cat despre intalnirea de aseara...ce pot sa zic, m-am simtit ca in vremurile demult apuse, ma bucur tare mult ca am revazut acei oameni cu care ne intalneam in vremurile demult apuse jos la palatul copiilor cand nu eram mai mult de 10 masini...Ovidiuc, Sprite, Viper, Lucman, Sebian, NFS, Zeu...pentru cateva ore a fost din nou "familia" care a format DWC-ul...nu credeam ca voi mai traii clipa sa va vad pe toti la o lalta...a fost minunat, sincer o spun... ) Bine ca ai editat mesajul ileana si acum s-a umplut postul cu "semne de intrebare" ) ) Edited September 14, 2007 by Leutzu Link to comment
NFS Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 În jurul lui 1:30 cred că s-a dat stingerea definitivă. Am numărat: Ileana, Ami, Sharpe, Bogdan, Draco, Leutzu, Xena şi două noutăţi. Oi fi uitat vreun survaivăr? Ia aduceţi-mi aminte!... Vă mulţumesc şi mă înclin. Pai ia ramai asa inclinat... sa-mi lustruiesc si io bombeul... sau pe mine m-ai trecut la noutati? Link to comment
closchkutza Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Felicitari, Obi . Imi pare tare rau ca nu am putut ajunge . Link to comment
BogdanG Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 NFSule daca erai ocupat cu Nikonu normal ca te-a uitat ) Sa nu uitam insa de Muck, el a fost in centrul atentiei aseara cu ...POMPA TREI, POMPA TREI Iar Senna a vorbit mult prea mult . Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Mai copii, ia uitati-va mai bine ! Link to comment
Ami Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Da' pozele alea de gasca (a se citi de grup) in care am intrat si eu pe ultima suta de metri, lasand matizu' in mijlocul drumului nu le posteaza nimeni? Link to comment
Recommended Posts