_romulus_ Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Ami, daca vin, pe mine ma duci? Link to comment
bishnitzarul Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Elprypas vin eu sa te recuperez...sa zici de unde si la ce ora Link to comment
elprypas Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 (edited) S`a rezolvat vin cu romulus Pazea ca vin catre voi adica mai stau putin pana cand ajunge romulus la bv Saru`mana mult de tot la toata lumea Edited September 13, 2007 by elprypas Link to comment
bishnitzarul Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 S`a rezolvat vin cu romulus Pazea ca vin catre voi adica mai stau putin pana cand ajunge romulus la bv Saru`mana mult de tot la toata lumea Sa cresti mare..va asteptam Link to comment
Bimm3r Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Eu din pacate nu ajung pt. ca am un pivot stricat si imi patineaza putin ambreiajul Link to comment
Ami Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Ami, daca vin, pe mine ma duci? Unde vrei tu, atata vreme cat nu trebuie sa decolez cu Matizu'. A incercat frate-meu si Lady a mea n-a agreat experienta. Link to comment
Hunteru Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Sal, parcarea unde va intalniti este cumva in spate la Polivalenta,ca as vrea sa vin si eu dar fiind prima data nu stiu cum sa ajung. Ms Link to comment
Mentiro Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...ost&id=3953 uite aici se pare ca ne intalnim...si la mine e prima data si as vrea sa vin Link to comment
Hunteru Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Ms frumos, sper sa pot ajunge azi, daca nu sigur de joia viitoare o sa incep sa vin ( sper ) Link to comment
uskt2005 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Si...dupa lansarea de carte(felicitari obi) cei din provincie care nu pot veni azi la intalnire , cum pot intra in posesia unui exemplar? Link to comment
bishnitzarul Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 (edited) Multumesc frumos pentru autograf si in special pentru carte Domnule Obi Wan ... a fost o seara superba dar mai ales o intanlire daewoo club pe cinste. Salutari tuturor si pe aceasta cale "> "> "> Edited September 13, 2007 by bishnitzarul Link to comment
nonel Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Si eu va multumesc pentru carte si pentru autograf Domnule Obi wan Kenobi. Salutari la toata lumea. Link to comment
Satori Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Acum m-am intors si eu. Desi nu prea imi sta in fire sa scriu cate ceva dupa o intalnire (cine nu a fost, poa' sa citeasca cronica!) fac o exceptie azi. Pentru ca nu am mai vazut de mult parcarea atat de plina, atat de multa forfota. Erau obisnuitii, dar si multe fete scumpe la vedere (unii au facut multi km sa fie prezenti - cinste lor!), multi necunoscuti... si din cand in cand, mai vedeai si cate un Daewoo si Chevy Cel mai important, Cartea. Nu mai stiu cat a trecut de cand am auzit de proiect, dar cred sa fie mai bine de 1 an. Oricum, trebuie sa recunosc, ma asteptam sa nu se intample, precum multe alte proiecte ce au aparut pe forum. Dar nu a fost asa. Bravo, Obi! Super idee, super efort, super rezultat! Dar sa nu ti se urce la cap, nu ai terminat. Asa ca baga cronica! Link to comment
remix Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Confirm si eu prezenta in numar exagerat de mare in parcarea cu pricina. Cat despre carte, multumiri autorului, multumiri editorului, felicitari tuturor celor implicati! Felicitari si tuturor celor care s-au prezentat la intalnire! Regret ca Satori a ajuns dupa plecarea mea, ramane sa-i evaluez ozeneul cu o alta ocazie. Spor tuturor ! Link to comment
VIPER Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Un mic review foto-video, cu drag, de la mine. Multumesc, Adi, ai reusit sa ma readuci intr-un loc plin de amintiri placute! Asa, intai o poza care, ea singura, exprima tot ce vreti voi Celelalte poze (scuzati calitatea, e de la emotii ): Si niste filmulete: 1. Obi_wan, nu mai folosi cuvinte "din alea" 2. citire cu intonatie... Publicul in extaz 3. partea mai "oficiala" a lansarii: Sa traiesti 1000 de ani fara reparatii, nenea Obi! Te pupa 1Q, sFortza sa fie cu tine Link to comment
bishnitzarul Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Am ratat ce era mai frumos...interviul si citatul maestrului cronicar nu am avut net si nu am vazut ca adunarea a fost de la ora 19:00 Link to comment
elprypas Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Deci Subsemnatul adica je- elprypas am ajuns cu bine acasa la ora 01:20, cat despre intalnire a fost super. Felicitari OBI si multumesc pentru carte, am citit cateva raduri si promit ca atunci cand voi avea putin timp liber o sa o citesc pe toata. Imi pare bine ca am reusit sa ajung la intrunire, multumita lui _romulus_, sa va mai stresez putin, sincer mi`a fost dor de voi. Mi`a facut placere sa cunosc lume noua. Atata lume nu am vazut niciodata la nici o intalnire. Felicitari autorului, felicitari organizatorilor. Link to comment
bishnitzarul Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 (edited) ... Norocul tau ca ai mers cu o masina care nu bubuie , te mai asteptam si cu alte ocazii numai bine "> Edited September 14, 2007 by tolin sters citarea inutila Link to comment
elprypas Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Detoneaza omului odata masina si tu repede ca bubuie L`as ca o sa o fac sa nu mai bubuie cand o recuperez, ca sa nu mai ai de ce sa razi de mine. ZI merci ca ai avut si tu ocazia sa auzi o detonare ca la carte si pe evacuare si pe admisie Link to comment
bishnitzarul Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 (edited) ... Zic mersi ca nu a luat foc sau sa fie ceva mai grav eu pe moment am crezut ca a explodat vre-o butelie sau ca s-au pocnit unii cu masinile ...nici prin cap nu mi-a trecut ca u ai masina care bubuie ( bomba pe roti ) Edited September 14, 2007 by tolin sters citarea inutila Link to comment
NFS Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Nene, asta da intalnire! N-am mai vazut demult atita lume la un loc... si mi-a facut mare placere sa revad prieteni vechi. Ca-n vremurile bune, unii dintre noi ne-am intins pina pe la 1:30 noaptea si n-am stat degeaba, i-am mai dat lui Obi material pt inca un capitol. ) Pacat de cateva mari absente (cu tz), unele motivate. Don Flex, o carte cu autograf si dedicatie te asteapta la mine! Link to comment
steph Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Ca pe vremuri si chiar mai bine. Felicitari OBI!!! Link to comment
_romulus_ Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Am ajuns si noi cu bine la Tg Mures, la ora 4 fara 10 minute fix. Obi-wan, multumesc inca odata pentru ca ai scris cartea, tuturor va multumesc pentru caldura cu care ne-ati primit. Ma bucur ca am avut ocazia sa va reintalnesc si sincer, m-am simtit foarte bine alaturi de voi. @elprypas, cartea mea e la tine si cartea ta e la mine. Asta inseamna ca s-a comis o eroare Trebuie sa ne intalnim cat mai curand Link to comment
MethodRO Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Felicitari OBI! Imi pare rau ca nu am putut ajunge dar asta e cand ai de munca in aviatie! Link to comment
ileana Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Doar atat pot spune: BELEA! Sa ne traiesti Obi, ca mare bucurie ne-ai adus in suflete! Link to comment
Recommended Posts