Jump to content

13.09.2007

Recommended Posts

Acum m-am intors si eu.

Desi nu prea imi sta in fire sa scriu cate ceva dupa o intalnire (cine nu a fost, poa' sa citeasca cronica!) fac o exceptie azi.

Pentru ca nu am mai vazut de mult parcarea atat de plina, atat de multa forfota. Erau obisnuitii, dar si multe fete scumpe la vedere (unii au facut multi km sa fie prezenti - cinste lor!), multi necunoscuti... si din cand in cand, mai vedeai si cate un Daewoo si Chevy :)

Cel mai important, Cartea. Nu mai stiu cat a trecut de cand am auzit de proiect, dar cred sa fie mai bine de 1 an. Oricum, trebuie sa recunosc, ma asteptam sa nu se intample, precum multe alte proiecte ce au aparut pe forum. Dar nu a fost asa.

Bravo, Obi! Super idee, super efort, super rezultat! :osanale:

Dar sa nu ti se urce la cap, nu ai terminat. Asa ca baga cronica! :mrgreen:

Confirm si eu prezenta in numar exagerat de mare in parcarea cu pricina.

Cat despre carte, multumiri autorului, multumiri editorului, felicitari tuturor celor implicati! Felicitari si tuturor celor care s-au prezentat la intalnire!

Regret ca Satori a ajuns dupa plecarea mea, ramane sa-i evaluez ozeneul cu o alta ocazie.

Spor tuturor !

Un mic review foto-video, cu drag, de la mine. Multumesc, Adi, ai reusit sa ma readuci intr-un loc plin de amintiri placute!

Asa, intai o poza care, ea singura, exprima tot ce vreti voi :D

dsc00094sh6.th.jpg

Celelalte poze (scuzati calitatea, e de la emotii :D ):

dsc00091ii1.th.jpg dsc00098vq5.th.jpg dsc00104oa5.th.jpg dsc00109em2.th.jpg dsc00110hx3.th.jpg

dsc00111ag7.th.jpg dsc00114dz4.th.jpg dsc00115dp8.th.jpg dsc00118yc3.th.jpg dsc00119dp7.th.jpg

dsc00120tv0.th.jpg dsc00121jr6.th.jpg dsc00122ct2.th.jpg dsc00126kd3.th.jpg dsc00127cg1.th.jpg

dsc00128wy3.th.jpg dsc00129gp0.th.jpg dsc00133fm5.th.jpg dsc00136rh7.th.jpg dsc00138rj9.th.jpg

Si niste filmulete:

1. Obi_wan, nu mai folosi cuvinte "din alea" :D

2. citire cu intonatie... Publicul in extaz :D

3. partea mai "oficiala" a lansarii:

Sa traiesti 1000 de ani fara reparatii, nenea Obi! Te pupa 1Q, sFortza sa fie cu tine :D

Deci Subsemnatul adica je- elprypas :P am ajuns cu bine acasa la ora 01:20, cat despre intalnire a fost super.

Felicitari OBI si multumesc pentru carte, am citit cateva raduri si promit ca atunci cand voi avea putin timp liber o sa o citesc pe toata.

Imi pare bine ca am reusit sa ajung la intrunire, multumita lui _romulus_, sa va mai stresez putin, sincer mi`a fost dor de voi.

Mi`a facut placere sa cunosc lume noua. Atata lume nu am vazut niciodata la nici o intalnire.

Felicitari autorului, felicitari organizatorilor.

Detoneaza omului odata masina si tu repede ca bubuie :D L`as ca o sa o fac sa nu mai bubuie cand o recuperez, ca sa nu mai ai de ce sa razi de mine. ZI merci ca ai avut si tu ocazia sa auzi o detonare ca la carte si pe evacuare si pe admisie :P :)

...

Zic mersi ca nu a luat foc sau sa fie ceva mai grav :mrgreen: eu pe moment am crezut ca a explodat vre-o butelie sau ca s-au pocnit unii cu masinile ...nici prin cap nu mi-a trecut ca u ai masina care bubuie ( bomba pe roti ) :tongue:

Edited by tolin
sters citarea inutila

Nene, asta da intalnire! N-am mai vazut demult atita lume la un loc... si mi-a facut mare placere sa revad prieteni vechi. Ca-n vremurile bune, unii dintre noi ne-am intins pina pe la 1:30 noaptea si n-am stat degeaba, i-am mai dat lui Obi material pt inca un capitol. :) )

Pacat de cateva mari absente (cu tz), unele motivate. Don Flex, o carte cu autograf si dedicatie te asteapta la mine!

Am ajuns si noi cu bine la Tg Mures, la ora 4 fara 10 minute fix. Obi-wan, multumesc inca odata pentru ca ai scris cartea, tuturor va multumesc pentru caldura cu care ne-ati primit. Ma bucur ca am avut ocazia sa va reintalnesc si sincer, m-am simtit foarte bine alaturi de voi.

@elprypas, cartea mea e la tine si cartea ta e la mine. Asta inseamna ca s-a comis o eroare :) Trebuie sa ne intalnim cat mai curand :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...