guru Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Am deschis acest topic, ca sa va zic ca nu vin Da' e pentru o cauza nobila, ma duc la Bucuresti, la lansarea volumului dedicat Daewoo & Chevrolet Club, avandu-l ca autor pe al nostru cronicar drag si iubit, Obi Wan Kenobi ! Daca vrea cineva sa ma urmeze, am trei locuri libere in limuzina Matiz. Sau poate punem in practica o idee mai veche de-a lui Lexu, sa mergem toti, frumos grupati, cu masinile din dotare. Ce ziceti? Link to comment
scorpion Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Imi pare rau dar nu pot merge , stii de ce . Transmite salutari din partea oltenilor care nu pot participa la eveniment . Link to comment
tolin Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 @guru > la intoarcere, sa ne zici cine fu. Link to comment
perfidus Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Guru, faci si tu un reportaj pentru serviciu? As vrea eu sa merg, dar nu ma lasa problemele, nu mai scap de ele neam... De-aia n-am venit la intanire de doua saptamani. Te intorci tot joi sau ramai si pleci vineri? Link to comment
alex-nkn Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Păi, dacă nu ar fi serviciu :-< păcat. Link to comment
EM!L Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 (edited) Cum s-ar putea sa fiu in Bucuresti joi, ramane sa ne auzim la un telefon. Momentan sunt destul de putine sanse sa raman pana joi (inclusiv) dar nu se stie! In caz ca o sa fiu in Craiova o sa merg pe Maracana! Edited September 11, 2007 by EM!L Link to comment
Alinutz Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 In concluzie ... cine ar veni ? Ca poate as trece si eu ... (fiind una dintre ultimile intalniri la care voi mai participa-de ce? vorbim fata in fata ) Link to comment
EM!L Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 (edited) Count me in, sunt in Craiova! Edited September 12, 2007 by EM!L Link to comment
L`amour Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 daca ma cu ce sa vin,ca momentan am masina faramata vin si eu.cine sta in cv9 si e dispus sa ma ia si pe mine sa ma anunte Link to comment
EM!L Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Daca se mai anunta lume (ca acu' vad ca e cam "seceta" :- ) si vrei, mergi cu mine! Link to comment
RaZoR-07 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 @guru > la intoarcere, sa ne zici cine fu. Maestre bine ai venit printre noi. fiind una dintre ultimile intalniri la care voi mai participa Bey, care l-ati suparat pe Alinutz? Am impresia ca vrea sa emigreze... Nu stiu daca reusesc sa ajung. Il bag pe Maty in lucru pentru ITP: schimb brate, amortizoare fata, placute frana, ceva bucse... Poate o las la mester si vin cu silver thunder... Ca daca stau pe langa el ma plictisesc aiurea. Mai ales ca Alinutz m-a facut curios. Link to comment
EM!L Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Nu o sa mai pot ajunge asta seara. Link to comment
Alinutz Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Daca nu vine nimeni ... asta e .. nici eu ! Link to comment
guru Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 Nu fu nimeni, da' eu fusai laintalnirea din Bucuresti, care s-a lasat cu o faina lansare de carte a Maestrului Obi. Am si pentru voi, un exemplar din cartea "Joi seara, in parcare", cu autograf din partea autorului. Distribuirea volumului, se va face comform acelui manifest comunisto-proletar: " Citeste si da mai departe!" Link to comment
EM!L Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Imi pare rau ca nu am mai ajuns, @L`amour sper ca nu ti-am incurcat programul! Link to comment
Recommended Posts