Jump to content

Intalnire Joi 13 Septembrie

guru

Recommended Posts

Am deschis acest topic, ca sa va zic ca nu vin :) Da' e pentru o cauza nobila, ma duc la Bucuresti, la lansarea volumului dedicat Daewoo & Chevrolet Club, avandu-l ca autor pe al nostru cronicar drag si iubit, Obi Wan Kenobi ! Daca vrea cineva sa ma urmeze, am trei locuri libere in limuzina Matiz. Sau poate punem in practica o idee mai veche de-a lui Lexu, sa mergem toti, frumos grupati, cu masinile din dotare. Ce ziceti?

Guru, faci si tu un reportaj pentru serviciu? :mrgreen:

As vrea eu sa merg, dar nu ma lasa problemele, nu mai scap de ele neam... De-aia n-am venit la intanire de doua saptamani. Te intorci tot joi sau ramai si pleci vineri?

Cum s-ar putea sa fiu in Bucuresti joi, ramane sa ne auzim la un telefon. Momentan sunt destul de putine sanse sa raman pana joi (inclusiv) dar nu se stie! :) In caz ca o sa fiu in Craiova o sa merg pe Maracana!

Edited by EM!L
@guru > la intoarcere, sa ne zici cine fu.

Maestre :osanale: bine ai venit printre noi.

fiind una dintre ultimile intalniri la care voi mai participa

Bey, care l-ati suparat pe Alinutz? Am impresia ca vrea sa emigreze...

Nu stiu daca reusesc sa ajung. Il bag pe Maty in lucru pentru ITP: schimb brate, amortizoare fata, placute frana, ceva bucse...

Poate o las la mester si vin cu silver thunder... Ca daca stau pe langa el ma plictisesc aiurea.

Mai ales ca Alinutz m-a facut curios.

Nu fu nimeni, da' eu fusai laintalnirea din Bucuresti, care s-a lasat cu o faina lansare de carte a Maestrului Obi. Am si pentru voi, un exemplar din cartea "Joi seara, in parcare", cu autograf din partea autorului. Distribuirea volumului, se va face comform acelui manifest comunisto-proletar: " Citeste si da mai departe!" :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...