Gl.06.RIU (Daniel) Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Hy , detin un maty si nu am finitia aia de interior ce acopera gaura din haion . V-as ruga daca stiti cumva codul ei in magazin , sau poate aveti si vreti sa o vindeti , ca astia de la mag , nici nu stiu despre ce e vorba !!! Mc anticipat Link to comment
Gl.06.RIU (Daniel) Posted September 12, 2007 Author Share Posted September 12, 2007 Sar`na , sanatate la familie si copiii , m-ai salvat in sfarsit , ca am crezut ca nu o sa gasesc niciodata aia , si inca ceva , in leg cu finitiile de interios de la stalpii de usa stii ceva ? sau alea de pe spate mc frumos . Link to comment
sorincumasina Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Nu stiu sa atasez un fisier. Link to comment
nonel Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Pe Autodaewoo apare alt cod, http://www.autodaewoo.ro/oferta.php?act=ca...&id_model=6 Incearca la adresa asta sa vezi. Link to comment
Mircea Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Nu stiu sa atasez un fisier. fftopic: Cu browse, asa cum pui si o poza (folosind add reply). Anumite formate de fisiere nu sunt acceptate, la fel ca si fisiere foarte mari. Link to comment
sorincumasina Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Cred ca asta te ajuta. Link to comment
Gl.06.RIU (Daniel) Posted September 15, 2007 Author Share Posted September 15, 2007 (edited) Primul cod ce mi sa dat nu e valabil la astia de la autodaewoo ("> -cred ca o sa incerc varianta lui nonel , si de unde aveti fratilor poze din manualul original ?! super tare daca il detineti Edited September 15, 2007 by Gl.06.RIU (Daniel) Link to comment
sorincumasina Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 (edited) p96566424 Edited September 15, 2007 by sorincumasina Link to comment
Gl.06.RIU (Daniel) Posted September 15, 2007 Author Share Posted September 15, 2007 (edited) Boon , acuma luni o sa ma duc la mag si o sa cer ce ziceti voi sa vad daca se pricep aia pe acolo ... ca oricum macar un cod sa il caute in calc ala afurisit , in afara de messu deschis toata ziua nu fac altaceva Edited September 15, 2007 by Gl.06.RIU (Daniel) Link to comment
Recommended Posts