geo Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Cam tarziu, da' asta e' ... mai exista cartea, sau este actualizata !? Link to comment
ileana Posted July 24, 2009 Author Share Posted July 24, 2009 Cam tarziu, da' asta e' ... mai exista cartea, sau este actualizata !? Daca esti din Bucuresti, te invitam joia la intalnire la Polivalenta. Daca nu, trimite-mi PM cu datele tale de contact. Link to comment
dany_pkt Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Salut! Sunt posesor de Tico de aprox un an si cam 40 mii km si ma intereseaza clubul si as vrea sa stiu cum pot intra si cand e urmatoarea voastra intalnire pentru a ma prezenta. Masina nu prezinta modificari decat folie si muzica+sub in rest am incercat sa o tin originala. Va multumesc si astept un raspuns. Link to comment
Tommy Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 (edited) Doresti sa intri in posesia unei carti? Edited September 6, 2009 by Tommy Link to comment
dany_pkt Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Intentia mea este de a lua parte la intalniri pentru un eventual schimb de experienta poate si de a achizitiona un sticker cum vad des pe tico cu Daewooclub.ro de carte nu stiu exact despre ce este vorba azi am intrat pe forum Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Despre schimb de experienta, nu stiu daca te putem ajuta, suna complicat, insa iti putem da cateva sfaturi, sa mai radem un pic. Pacat ca nu mai e chiar atat de cald afara. Botezul poate fi cam neplacut pe frig si umezeala. Vino joi la 8 seara, in spate la Polivalenta si vedem ce putem aranja! Link to comment
Doru Vladimir Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Ziua buna Doamnelor & Domnilor ! Si "La Multi Ani !" tuturor celor ce-si serbeaza azi ziua onomastica(Sf. Gheorghe)...!!!... "Bantui" de fro 2 saptamani pe acest Forum citind despre tot soiul de "minuni" in speranta ca imi voi putea rezolva vreodata, in viata asta, problemele "Batranicii" mele hydramate !!! Joia seara, la Poli, mai este valabil !?... Multumesc anticipat de raspuns ! Un sfarsit de saptamana super va doresc tuturor ! Link to comment
Salex Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Bre ! Pe asta nu l-ai vazut ? Link to comment
Doru Vladimir Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Neata buna ! Vazut Don Shef !... ... Vazut ! M-au "furat" insa posturile topicului ref la cartea lui Obi(apropos, trebuie sa-mi procur si eu lucrarile "Vornicului" ! ...am intrat pe blog si am fost foarte placut impresionat) si, din neatentie, am postat aici ! Oricum, era "tardiv de tarziu" pt intalnirea din 22 ! Astept cu mare interes si oarecare emotie "convocatorul" pentru 29 !!! ...m-as bucura sa va cunosc si, cu ingaduinta domniilor voastre, sa fiu acceptat ca membru al "organizatiei"...!!!... Link to comment
sebian Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Pe maestru' Voicu il poti gasi si online la http://blog.adrianvoicu.ro Link to comment
Doru Vladimir Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Neata buna Sebi ! ...si multzam fain !... pentru recomandari...!!! Ma delectez de ceva timp cu scrierile Maestrului si de pe site si de pe blog !... ... si de pe "bloagele-nfratite"... ... ...iar ultima "Dilema..." a Nelinistitului ... m-a cocoshat !!!... ...cu tot cu comentariile-aferente !!!... Link to comment
VAXXi Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Cronicarul nostru pe Hotnews, impreuna cu subiectul urmatoarei carti Va indemn sa bagati un comentariu pe pagina Hotnews, nu trebuie nici o autentificare, ca s-aducem articolul respectiv pe prima pagina in topul celor mai comentate! hai ca putem! Link to comment
Doru Vladimir Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Multzam fain pt recomandare ! S-a comis ! Link to comment
Cumnatu Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Buna seara si mii de scuze ca nu stiu si nici nu am puterea sa cietsc acum, poate isi face cineva mila, cum fac sa intru in posesia cartii ? ( ma refer la joi seara in parcae ) . Sunt rupt de oboseala, dati-mi va rog o indicatie concreta. Spre rusinea mea recunosc, nu am mai citi o carte de cel putin 10 ani, dar pe asta, chiar vreau sa o citesc. Multumesc ! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Mulţumesc frumos cetăţenilor care au lăsat mesaje de bucurie, de încurajare ori de dor! Să spargeţi o sămânţă şi pentru moa! Vă pupez şi vă stimez! Link to comment
Tommy Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Ai vazut cum aduci cultura in casa oamenilor? Multa bafta Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Dacă nu eu, atunci unde? Să fie, mulţam! Link to comment
NFS Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Tocmai ne-am prapadit de ras citind cu voce tare (si cu intonatie!) aventurile tale din calatoriile spre si dinspre Buzau. Sa ne traiesti si sa ne mai scrii. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 He-he! Mă bucurez pentru voi! Daţi şi voi un ceai când ne-om vedea. PS: Cine a intonat? ) Link to comment
NFS Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Eu, pana mi s-a uscat gura... apoi Ami, ca are exercitiu. )"> Link to comment
Recommended Posts