serban_pc Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Am de vanzare un supercharger electric(nou), am cumparat 2 si unul este la mine pe masina(cielo) - il dau cu 80 eur fix. Ca sa vedeti despre ce este vorba urmati link-ul : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Racin...spagenameZWDVW Link to comment
webcath0s Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 (edited) Si cam ce imbunatatiri se observa ...?ce face mai exact ...? Linukl nu merge... Edited September 16, 2007 by webcath0s Link to comment
serban_pc Posted September 16, 2007 Author Share Posted September 16, 2007 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Electric-Su...sspagenameZWDVW scuze , incercati acest link daca vreti sa vedeti ce face. pe scurt baga aer mai mult in admisie . Link to comment
naylui Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Rolul teoretic se subintelege, dar practic ? Lai montat la tine , cum se comporta masina ? Detalii te rog... Link to comment
serban_pc Posted September 16, 2007 Author Share Posted September 16, 2007 pai urca mai repede in treptele 1,2,3 in turatie , demaraj mai bun, comportare ca la prima ora a diminetii in tot timpul zilei(care a observat ca o masina trage mai bine cand e rece), respira mai usor. Link to comment
Gamerul Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Daca tot ti-ai montat, pune si tu o poza cu produsul montat pe masina. Link to comment
serban_pc Posted September 17, 2007 Author Share Posted September 17, 2007 Si poze in prima faza. Filtrul era amplasat sub aripa dar ulterior mi-am dat seama ca nu e bine si era plin de noroi si deci l-am curatat si bagat inapoi in compartimentul motor. Vreau sa fac tot traseul de admisie din inox pe viitor si sa scap si de rezonatorul acela. Link to comment
lauamd Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Nişte specificaţii ? Debitul de aer ?, presiunea debitată ? Turaţia de lucru? Link to comment
naylui Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 (edited) Variaza turatia turbinei in functie de turatia motorului? Daca da cu e actionata? Edited September 17, 2007 by naylui Link to comment
serban_pc Posted September 17, 2007 Author Share Posted September 17, 2007 totul scrie pe site, mai va dau ceva sa va documentati, fisier pdf.(totul despre si instructiuni de montare si utilizare) cred ca se poate face de un electrician sa varieze in functie de turatia motorului. revin cu ce am mai gasit pe net despre ea: debit de aer 250CFM, presiune intre 1-3 psi in fct de masina(cred ca e vrajeala) si consum 20w(12v cu 3A) Electric_Supercharger.PDF Link to comment
Yeti Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Oare ce masina cu ce motor ne prezinta omu' in poze? Ati bagat de seama, in prima fotografie, acel mic "obiect" albastru triunghiular? Se pare ca este un injector de oxid de azot [N2O] Link to comment
Leutzu Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Nush ce chestie albastra vezi tu dar din poza parca vad un furtun de gaz... Link to comment
Yeti Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 In poza de la pagina 4. Scuze, am omis ca mai sunt niste poze pe prima pagina. Link to comment
Dj_Dark Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 1) Eu zic sa scoti ventilare carter de pe admisie si sa astupi olificiul din furtun cu ceva, cred ca o sa observi diferenta. 2) Misto jucaria dar sincer daca baga presiunea care zice, ramaneai fara furtunul ala de admisie de cauciuc care, apropo, nu se umfla? Sper ca ai observat ca in pozele din manual e inlocuit cu o teava si ventilarea carter nu mai are ce cauta acolo. 3) calculatorul da eroare? (Ex senzor MAP ?) A/C-ul mai merge? Consuma mai mult? Link to comment
serban_pc Posted September 18, 2007 Author Share Posted September 18, 2007 1) Eu zic sa scoti ventilare carter de pe admisie si sa astupi olificiul din furtun cu ceva, cred ca o sa observi diferenta. 2) Misto jucaria dar sincer daca baga presiunea care zice, ramaneai fara furtunul ala de admisie de cauciuc care, apropo, nu se umfla? Sper ca ai observat ca in pozele din manual e inlocuit cu o teava si ventilarea carter nu mai are ce cauta acolo. 3) calculatorul da eroare? (Ex senzor MAP ?) A/C-ul mai merge? Consuma mai mult? 1. Sunt sigur 100% si chiar voi pune un filtru special acolo si voi anula si rezonatorul. 2. Cred ca am specificat ca nu baga presiunea care zice acolo, iar traseul il voi face curand 3. Nu da nici o eroare la calculator, a/c merge(nu vad nici o legatura cu acesta), nu consuma mai mult la mers obisnuit- daca o calci consuma orice masina si fara nimik imbunatatiri Te intereseaza ? Link to comment
Supapa_Jr. Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 un schimb cu o toba finala sport vrei? detalii pe pm daca esti interesat Link to comment
Mircea Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Suntem pe bursa. Pareri si impresii pe topicurile dedicate sau MP va rog. Link to comment
serban_pc Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 Da mai este valabil. id mess serban_pc sau tel 0724186590 Link to comment
Recommended Posts