asus10dode Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 (edited) Salut. Am un cielo din 1996, model Koreean, 123000 km, geamuri elecrice, alarma cu inchidere centralizata si deschidere din telecomanda a portbagajului, A/C, la care nu am adus prea multe modificari si anume: -am montat instalatie de gaz BRC italiana -Jante aluminiu pe 14 +cauciucuri noi Goodyear Vector 185/65/14 -eleron -mp3 player +boxe ovale spate Sony X-plode -leduri albastre ceasuri bord, butoane geamuri electrice portiere si pozitii far Am mai inlocuit la ea: - pompa de apa si termostatul -toata distributia (curele, intinzator) -filtru de aer -bujii Masina functioneaza foarte bine si sunt multumit de ea. Atasez si niste poze sa-mi spuneti si mie parerea voastra. Edited September 16, 2007 by Mircea Link to comment
steph Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Parerea mea sigur nu o vrei Link to comment
Mircea Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Lasa ca-i zic eu Renunta la ''haripioara de rechin'' si la ''lejii blio'' din faruri. Vopseste etrierii si tamburii in negru sau argintiu, ca nu-i porsche, plasa de la masca in negru iar zonele argintii de pe spoilere in culoarea masinii. In locul eleronului de tico pune unul pentru cielo si ai sa ai o masina aratoasa. Link to comment
ToPser Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Eleron de Tico !? Hai sa fim seriosi Mircea doar ai vazut eleron de Tico cum trebuie sa arate, ala se pune pe berlina ! 100% de acord cu cei ce au postat inaintea mea ! Link to comment
Recommended Posts