Jump to content

Unde Gasesc Si Eu Capace Originale De Matiz?

Recommended Posts

Off-topic: Era mai frumoasa daca ii mai punea vreo 3 eleroane...

On-topic: Incearca pe la service-uri sau magazine Daewoo, dar ai grija, sunt scumpe(parca 2 mil setul) si se exfoliaza aiurea.(am doua deja care au inceput sa se cojeasca in 10 luni).

• 4 weeks later...
  Celtic said:
Capace originale de Matiz se gasesc si in targul din Vitan, la pretul de 25lei/bucata.

Fii sigur ca nu sunt "originale". In fine original asta e relativ. Cele de 6.25 lei/capac chiar crezi ca sunt originale?? Se potrivesc pe 13"-le de la matiz. Unele dau foarte bine evident fixati cu nelispitii soricei... :mrgreen:

• 1 month later...
  closchkutza said:
Caaat??? Aproape 2 milioane(lei vechi) pentru 4 bucati de plastic care se cojesc in mai putin de 1 an? Asta chiar e tare! Pai mai pui inca 7-8 mil si-ti iei un set de jante faine.

exact aproape 2 mil alea originale de la mama lor. Am intrebat la AutoComtrans in Craiova (cart. Brazda) si cand am auzit i-am spus "Sar'mana"

si am plecat. Am facut rost pana la urma de un set complet de capace tot originale Daewoo de la sursa (de fapt mi s-a facut rost de un set) mult mult mai ieftin decat cele din magazin...

Deja ma bate gandul la un set de jenti petnru "Carabus".

deyu05 said:
undeva mai aproape de me gasesc si eu?? eu stau in TITAN am fost in targ si nici acolo nu au :( :(

Am vazut eu la Auchan erau dragute ... da uite ca nu mai stiu cat erau ... daca stai in titan 5 min cu masina pana acolo si le si vezi :D