Jump to content

Unde Gasesc Si Eu Capace Originale De Matiz?

Recommended Posts

Off-topic: Era mai frumoasa daca ii mai punea vreo 3 eleroane...

On-topic: Incearca pe la service-uri sau magazine Daewoo, dar ai grija, sunt scumpe(parca 2 mil setul) si se exfoliaza aiurea.(am doua deja care au inceput sa se cojeasca in 10 luni).

• 4 weeks later...
Capace originale de Matiz se gasesc si in targul din Vitan, la pretul de 25lei/bucata.

Fii sigur ca nu sunt "originale". In fine original asta e relativ. Cele de 6.25 lei/capac chiar crezi ca sunt originale?? Se potrivesc pe 13"-le de la matiz. Unele dau foarte bine evident fixati cu nelispitii soricei... :mrgreen:

• 1 month later...
Caaat??? Aproape 2 milioane(lei vechi) pentru 4 bucati de plastic care se cojesc in mai putin de 1 an? Asta chiar e tare! Pai mai pui inca 7-8 mil si-ti iei un set de jante faine.

exact aproape 2 mil alea originale de la mama lor. Am intrebat la AutoComtrans in Craiova (cart. Brazda) si cand am auzit i-am spus "Sar'mana"

si am plecat. Am facut rost pana la urma de un set complet de capace tot originale Daewoo de la sursa (de fapt mi s-a facut rost de un set) mult mult mai ieftin decat cele din magazin...

Deja ma bate gandul la un set de jenti petnru "Carabus".

undeva mai aproape de me gasesc si eu?? eu stau in TITAN am fost in targ si nici acolo nu au :( :(

Am vazut eu la Auchan erau dragute ... da uite ca nu mai stiu cat erau ... daca stai in titan 5 min cu masina pana acolo si le si vezi :D