cosminake Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 (edited) Salut am achitionat recent un tico sx din 98... e ok masina sarind peste faptu ca a fost lovita pe toate partile, si reparata si vopsita de un chimpanzeu mi-am cumparat ceva piese pt ea: tamburi, saboti, placute, curea distributie, rola, curea alternator, ulei, flitru ulei, filtru aer etc ... in val de vreo 580 ron(magazin Alpaca)... urmeaza gume astept si aici o recomandare cu raport bun calitate/pret acum nu gasesc urmatoarele lucruri capace jante tabla originale, dalea mici pe care scrie daewoo , fete de usi interior pe fata pt ca sunt gaurite(nu stiu sa zic modelu, si nu stiu daca se numesc fete de usi..) si polita portbagaj care lipsea de cand am luat-o ... stiti voi unde gasesc lucrurile astea? multumesc anticipat Edited September 17, 2007 by cosminake Link to comment
VAXXi Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Pe http://www.autodaewoo.ro incercasi ? Link to comment
dadyDei Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Salut, ce-ti trebuie tie(fete de usi,polita portbagaj) poti gasi si la magazine SH:Selgros Pantelimon,Rompetrol Colentina(Pod Europa),etc... Link to comment
cosminake Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 Pe http://www.autodaewoo.ro incercasi ? am sunat astia nu se mai ocupa cu piese second ... Link to comment
AZH Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Incearca si la cel din zona Aviatorilor, dar ai grija ca o sa vorbesti cu un arabete si o sa iti dea niste preturi cam mari, acum depinde de tine daca stii sa negociezi. tel 0724.967.766 Succes! Link to comment
funstation Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 " urmeaza gume astept si aici o recomandare " am pe tico debica passio si sunt super multumit de ele. despre pret nu stiu ce sa zic pentru ca le aveam pe masina cand am luat-o Link to comment
Recommended Posts