mike.omega Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Nu nu! Vin si imi parchez masina cu spatele la spatiu verde ca nu se mai poate! Link to comment
Scoop Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Ne aliniem toti masinile cum se facea inainte la Le Mans si cand se sparge gaska > VITEZA Link to comment
Immortal Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 (edited) (daca totusi se intreba careva...) Apar si eu maine, ca de obicei Stiu, stiu, nu va intereseaza... LE: new record low mileage for CT - Buc! Edited September 21, 2007 by Immortal Link to comment
dreamlike Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Daca Houdini-Immortal apare maine seara, eu sunt mai modest si incerc sa ajung la locul si ora stabilite. Link to comment
Immortal Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Normal, modestule. Doar avem atatea lucruri de rezolvat...pesemne ca'mi tre' "2 crazy frappees" )"> Link to comment
mike.omega Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 Immortal: Ai consumat sub 8% intre Ct si Buc si nu stii cum sa ne spui?! Link to comment
Immortal Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Sub 8? 'ai bre, ca io nu's bolnavior... Link to comment
mike.omega Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 Ok ok! Sub 10 atunci?! ) Link to comment
mike.omega Posted September 23, 2007 Author Share Posted September 23, 2007 (edited) Ce faceti mai de nu scrie nimeni nimic?! V-au rapit fetele din Crazy?! Chiar asa! Cronicuta scurta, ca timpu-i pretios. Ne adunaram, eu si cu M Cojo pe la 6:50 asa ca pe la 7:00 sa primim vizita Topserului jr. insotit de un el si un el, n-am retinut numele, sorry! Cand ne intrebam da unde-i lumea asta de nu mai vine ne-am trezit cu Scoop din masina caruia tipa o voce feminina prin poxele Blaupunkt cu sticker JBL, Corina parca o chema, urma sa vad faptura cu 2 picioare mai tarziu Dupa ce Scoop isi parcheaza bolidu si ii aducem aminte ca un bec de frana e 2 roni apar Immortal si Dreamlike asa ca putem purcede jos in Crazy. Unde am vazut dupa cum bine sublinia Immortal niste fapturi full options pe la etaju 1 dar standard la mansarda ) Cand batea ceasu de 8 si fo 20 de minute subsemnatu si M Cojo s-au carat sa vada un foc de artificii si sa-l si pozeze/filmeze Partea misto e ca am reusit sa scad cu consumul mediu sub 7% mergand la artificii, deci mai vreau )"> O saptamana placuta! Edited September 23, 2007 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 (edited) ...Corina parca o chema, urma sa vad faptura cu 2 picioare mai tarziu... Mda, si ce picioare... ...am reusit sa scad cu consumul mediu sub 7% mergand la artificii, deci mai vreau )"> Muta-te in Cumpana, deci! Totodata asteptam pozele in care Immortal a reusit sa "termine" in stil crazy, frappe-ul care nu ajunge niciodata... ) Edited September 23, 2007 by MCojo Link to comment
Scoop Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 (edited) Mike autocolantu cu JBL pe luneta e pus pt ce am in portbagaj iti arat sambata daca vrei, ce sa fac si eu daca la blaupunkt nu dau stikere Si acu poze: Edited September 23, 2007 by Scoop Link to comment
mike.omega Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 Nene Scoop, mata nu stii de gluma decat atunci cand ne ordoni sa ne spalam masinile?! @M Cojo: las ca te muti tu primu! )"> Link to comment
Scoop Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Stai calm ca am inteles , ziceam si eu asha sa mai fac un post Link to comment
aXeL.ViX Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Sau sa te dai mare ? Link to comment
dreamlike Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Immortal: Ai consumat sub 8% intre Ct si Buc si nu stii cum sa ne spui?! Poate daca-si pune vele . Partea misto e ca am reusit sa scad cu consumul mediu sub 7% mergand la artificii, deci mai vreau )"> Esti tare, eu ma chinui sa scad sub 12% . Oare sa incerc si eu partea cu artificiile? Link to comment
mike.omega Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 (edited) Momentan am o problema fooaarte mare cu citronelu! De 100 de km incoace nu mai creste domne consumu! Se invarte intre 6.9 si 7%, si azi m-am plimbat numai prin oras, ba chiar am dat si drumu la aer sa-i readuc aminte ca exista. Nu mai spun ca am trecut pe langa o masina de politie prin Mamaia cu 100kmph dar ca cica n-am fost eu ala Edited September 24, 2007 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Pai daca vrei sa simti cosumul ia aminte: De unde pica mitul cu dieselul; de fapt acum m-am luminat si eu in sfarsit: un diesel condus sportiv tinde binisor spre consumul unui benzinar. Si socru-meu se lauda ca loganul lui ii ia 5% in oras si cand l-am luat pana la bucuresti i-am demonstrat ca poate lua si 7% extraurban . Ocazie cu care m-am lins pe bot de loganul lui (bine ca nu mi-o ia si pe fica-sa inapoi ). Link to comment
mike.omega Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 (edited) Daca la Iulia, mers sportiv inseamna ce inseamna si la tine... PS: pana n-ajungi la un consum de 10% pan la Buc si inapoi, cu fordu din dotare, nu stam de vorba PPS: suna-l pe Mihai maine sa-ti povesteasca cum poate sa consume tractoru lui de firma cat un camion )"> PPPS: Iulia a declarat un consum de 6%(la mers sportiv) ceea ce tu cu Fordul tau abia daca scoti mergand batraneste. Edited September 24, 2007 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 ...m-am lins pe bot de loganul lui (bine ca nu mi-o ia si pe fica-sa inapoi )... De ce si fiica-sa a inceput sa consume mult?!!! Link to comment
sebian Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 deci asta-i cea mai tare faza pe saptamina asta, sa mor io bravo, colega Link to comment
mike.omega Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 (edited) Io azi am fost sa ma tund si n-am mai gasit-o pe blonda aia, Imortale! Te dadusi la ea de a fugit? Edited September 25, 2007 by mike.omega Link to comment
pacuraru daniel-florin Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Domnilor m-am cam blocat si parca nu imi vine sa cred . Azi de plictiseala , am zis sa nu mai stau in casa si sa plec putin prin tara . Asa ca am hotarat sa navig putin pe meleagurile romanesti , cam pe unde s-ar gasi membrii nostri . Nu m-ia venit sa cred cand am observat ca la CT sunt cei mai ,, potenti " si mai activi ,, motorizati" DAE si CHEVI . In afara de GL si IS , in rest sufla vantul . Cei nenominalizati , sunt ... ca in parlament ... absenti . Ce parere aveti ? Link to comment
Scoop Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Parerea mea este ca tre sa primim un premiu pt aceasta realizare nu? Link to comment
mike.omega Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 Desi n-am inteles foarte clar ce a vrut sa zica PDF-ul, desi am impresia ca se refera la astia de tradeaza clubu si isi cumpara masini mai bune Premiu?! Un frappe Link to comment
Recommended Posts