Akon Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Salut,am cumparat de curand un set de semnalizari cu led pt oglinzi si nu am nici o idee cum as putea sa le montez fara a ramane cablurile pe afara.Ele arata cam asa: Mai are cineva montat asa ceva,oare merita?Aaa si ce era mai important..afecteaza garantia? Link to comment
Gamerul Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Gauresti carcasa oglizii si introduci firele in masina prin suportul oginzii daca e loc pe acolo. Link to comment
perfidus Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Chestiile alea sunt flexibile ca sa se muleze pe forma oglinzii? Au adeziv sau cum naiba se prind? Link to comment
Abram Burel Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Si vrei sa pui stifturile alea ca pentru biciclete pe oglinzile de la Lacetti?! E pacat! Da-le unui copil mai bine In plus, rogu-te, mai lasa din cei 6 Megapixeli si acasa cand publici fotografii d-astea artistice. Link to comment
Akon Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Gaurit??sa nu aud...mai bine renunt @perfidus:se prind pe sticla oglinzii.Au banda adeziva sau ceva de genu asta. @Abram Burel Am vazut montate pe un Hummer si un GMC si aratau bine noaptea.Nu stiu,ramane de vazut,poate pana la urma le folosesc de Craciun ) Link to comment
Lucian M Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 E pacat de biata masina sa-ti bati joc de ea... Link to comment
hawkeye Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Ontopic: Dai jos cu grija sticla de la oglinda si bagi firul ala pe langa firele de la reglajul electric/incalzire, daca mai e loc. Offtopic: Aripa de rechin e deja montata? Link to comment
zack Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Nu mai fiti rautaciosi. Am vazut si eu la un hummer...pe langa celebrul beculet care se aprinde jos sub oglinda, se mai aprinde (in forma de 2 sageti exact asa "<<") in oglinda (de sticla). E tehnologie gen...oled ca la telefoane. Link to comment
Abram Burel Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Sa intelegem din asta ca e vorba de o metamorfoza a lui Aveo in Hummer? Atunci mai bine punem cateva d-alea pe la colturi, sa stie lumea sa-l ocoleasca! Precum se poate remarca, chestiile cu pricina au fost facute sa fie montate pe o suprafata plana, cum ar fi oglinda, nu pe una curba, cum este caroseria ei. In functie insa de contructia ansamblului oglinzii, s-ar putea gasi la unele masini o modalitate de a le implanta. Cat despre fire, ar trebui data o gaurica in carcasa oglinzii si trecut firul prin ea, apoi se duce dupa celelalte fire (daca sunt, daca nu pot apare probleme la trecerea prin diverse locuri... stramte) Link to comment
Elfu Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 (edited) Cum au zis si altii, e pacat de biata masina sa-ti bati joc de ea. Oricum eu cred ca cel mai bine s-ar monta pe o pereche de zaruri agatata la oglinda retrovizoare. De ce sa vezi in oglinzi cand semnalizezi cand poti sa vezi direct in habitaclu, daca martorii de bord nu te satisfac. Edited September 23, 2007 by Night Elf Link to comment
Recommended Posts